Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Taka_Babka przykro mi ze z tego cyklu nic nie wyjdzie ale nic na to nie moge poradzic. Mkge tylko walczyc dalej i nigdy sie nie poddam bo bardzo pragne malenstwa. Nawet sobie wkrecam rozne rzeczy ale gdyby lekarz nie powiedzial ze to cykl bezowulacyjny to bym pomyslala ze e ciazy jestem. Dobrze sobie powkrecac jak wiadomo ze nie ma zadnych szans w tym cyklu.
-
Jeszcze 2 panie czekam dalejPokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)
26.07 beta 359,60 prog 59.55 (10dpt)
29.07 beta 1415,40 (13 dpt)
30.07 pęcherzyk ciążowy 0,43cm
31.07 beta 3050,40 (15 dpt)
09.08 CRL 0,51 cm ok 151/min (24dpt)
[/url] -
Hej dziewczyny Humory dzisiaj już troszkę lepsze, cieszę się
Mała Mi tez czekam na wieści.
Enka już pisałam, żebyś nie przejmowała się pracą i jak czujesz, że powinnaś iść na zwolnienie to po prostu idź. A ta pogoda chyba wszystkich wykańcza...
Witam nowe dziewczyny, ciesze się, że dołączyłyście, trzymam kciuki, powodzenia w staraniach
Aneciu piękne wyniki Nic tylko działać jak lekarz zalecil
Zuzi gratuluje śluzu nie ma co analizować poprzedniego cyklu, było minęło, idziemy do przodu
-
Marcowa2017.23 wrote:A no i ja już po wizycie, wszystko ok, dzieciątko już jest małym człowieczkiem, ma rączki i nóżki, 2,5 cm szczęścia Od jutra mam zwolnienie.
Marcowa ale super ! wspanaile, że wszystko okej. Jak się czujesz w ogóle ?Marcowa2017.23 lubi tę wiadomość
-
ABI90 wrote:Czekamy na wieści MalaMi tak Zuzi u mnie sluz mega. Non stop czuje ze mam mokro. Zobaczymy co bedzie dalej
Dla mnie teraz wszystko jest nowe po tych lekach
u mnie aż tak nie ale w pracy ze 3 razy musiałam iść do wc cieszę się jak dzieciak i w ogóle jestem jakaś taka napalona !!! -
wKratke wrote:Czesc Marcowa! Ale wspaniale sie czyta takie wiadomosci usmiecham sie sama do siebie...2.5 cm a ile radosci!
A co Ci wpisać na pierwszą stronę? kiedy testujesz wiesz? tak mniej wiecej?Rubii lubi tę wiadomość