Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Taka_Babka wrote:Rubii też mnie bolą jajniki i wogole podbrzusze jak na @. Mam nadzieję że ta owulacja była wkoncu bo już nawet nie mam siły się martwić.
-
Taka_Babka wrote:Rubii też mnie bolą jajniki i wogole podbrzusze jak na @. Mam nadzieję że ta owulacja była wkoncu bo już nawet nie mam siły się martwić.
-
Rubii na pewno jest wszystko dobrze, nie martw się na zapas.
Marcowa Twoje TSH jest piękne Ja się czuję w sumie ok chociaż trochę mnie mdli momentami, do przeżycia.
Też mam dobre przeczucia Taka_BabkaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2018, 10:49
Hashimoto, Letrox -
Marcowa2017.23 wrote:A ile jesteś dni po owulacji? już nie mogę się doczekać Twojego testowania może te bóle o czymś świadcza
Dziś jest 9dpo teoretycznie.
Rubii nie mogę się nastawiać bo jak będzie znowu porażka to będę to przeżywać. Wczoraj wieczorem dostałam histerii i tak mi to wszystko mózg ryje.9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
Bardzo Wam naprawdę dziewczyny za wiarę i nadzieję. Ode mnie wieje sceptyzmem.
No obiawy nigdy nie przykładałam uwagi ile wcześniej pojawiały się. Miałam na tą betę iść ale odpuściłam. Choć kusi mnie zeby dzis po pracy test zrobić, ale walczę z sobą9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Rubii wrote:Beta szybciej cokolwiek wykaze niz test to fakt. I wtedy bedzie juz pewne. Ja to pierw robie testy a potem sie kluje bo nie chce zeby moje rece wygladaly jak rece osoby bioracej narkotyki
Jeszcze nie robiłam bety, aż takich nadziei nie miałam jeszcze jak w tym cyklu.
Rubii a co do bólu piersi też mnie bolą i przypuszczam że też po dawce hormonów.
Marcowa trzymam kciuki by tylko dobre wieści były:)Marcowa2017.23 lubi tę wiadomość
9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
U mnie leje, może będzie się lżej oddychało.
ABI90 odpoczywaj Kochana w najlepsze:)
Rubii na co jest to clo? Widziałam że masz w opisie.9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Clo to clostilbegyt. Pomaga na rosniecie i pekanie pecherzykow. Poprawia i wspomaga owulacje. Bez tego leku nie mialam wcale owulki. Ale wyniszcza endo trzeba uwazac. Po tym cyklu lekarz przepisze mi letrozol ma takie same dzialanie ale nie niszczy endo.