Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Rubii wrote:Twoj maz sprzedal motor a moj maz mowi ze chce sobie kupic ale ja nie chce sie na to zgodzic bo sie o niego boje. Mowie ze na kryzys wieku sredniego to jeszcze za szybko
Mój też o motor meczu ale no niestety wystarczy że ma pracę niebezpieczna, a hobby może mieć nudne:)9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
ABI90 wrote:Byliśmy u okulisty, zanieczyszczenie wyjete, krople wykupione i juz powinno byc ok
Dobrze że się mąż zdecydował, szkoda później cierpieć niepotrzebnie.
Byłam w pepko i wzrok gdzieś uciekł na dział dziecięcy... Urocze body doprowadziło że wyszłam z pepko bo płacz był na końcu nosa..9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
ABI90 wrote:Ojjj kochana nie długo bedziesz kupowala dama takie rzeczy. "Jeszcze bedzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejscia cale życie."
No poszła łza. Chyba mi hormony szaleją. Z reguły mam przed @ tak że 3 dni przed w jeden musze płakać, w drugi najeść sie słodkiego, w trzeci schlać. Nie koniecznie w tej kolejności.. Czyżby objawy przed @ sie zaczynały?! Wierzcie dziewczyny w Nas, ktoś musi9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Rubii wrote:Maz juz dzisiaj mowil zebym tylko mu powiedziala kiedy mam nastepne plodne to zrobi wszystko zeby byc w domu bo jak nie teraz to w nastepnym cyklu musi sie nam udac. Fajnie ze ma takie podejscie.
Oby komuś wiedza ża ma płodne, zrobi to tamto i siamto przydała sie i wkońcu się udało. U mnie typowy nastroj przed @ zatem czekam do 2-3 sierpnia i jak przyjdzie @ to rzucam prace. Albo chociaz bede intensywniej nowej szukać. Moje stare cv wyglada naprwde opłakanie. wymaga nowej szaty graficznej... ale grunt to by kolejny miesiac, cykl ktoś przełamał9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Cześć, miałam dziś zrobić test ale się powstrzymalam. To dopiero 8dpo cudów nie ma żeby coś wyszło. Dobrze że się spomiarkowalam bo dziś sama mąż na dobie w pracy to płacz był by w czterech ścianach. A tak pełna życia dziś. Plan mam taki by się zrelaksować na maxa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2018, 08:56
9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
I o dziwo dziś weekend a ja już wysypana, hmm starość się chyba zaczyna chodzenie wcześnie spać i wstawanie wcześnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2018, 08:56
9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
To super Abi ze testujemy razem. Bede miala oparcie napewno musi sie nam udac Taka_Babka dobrze ze sie powstrzymalas bo 8dpo to za wczesnie i napewno nic by nie wyszlo jeszcze. Poczekaj jeszcze kilka dni a Twoja cierpliwosc zostanie wynagrodzona.
-
Hej dziewczyny. Ja miałam wczoraj urodziny małżonka dochodzimy teraz do siebie. Mam wizytę u tej pani doktor we wtorek co mi mama miała załatwić będę rozmawiała o tej drożności ciekawa jestem co mi powie bo wiem że oni preferują laparoskopowo A ja nie chce.Pokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)