Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejo, temperatura dziś 36,37. Co zrobisz jak nic nie zrobisz, nawet nowennę sobie odpuściłam... Dziś będzie gorący dzień. Tak się za oknem zapowiada9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
hahaah wKratke dobre! no dokładnie z nimi to tak jest
ojjj taka babka tulę Cię mocno nie tracimy nadziei. Ja już tyle wykresów się tu naoglądałam, że uwierzę we wszystko, że jest możliwe!
Dobrego dnia dziewczyny u mnie ostatnie 3 dni zastępstwa za WSZYSTKICH. W następnym tygodniu będę rozmawiać z kierownictwem...
Dobrego dnia dla Was!!! -
MalaMi super ze tak szybko masz termin badania. Dziewczyny poprawilyscie mi troche humor tymi swoimi wpisami, ale u mnie dzis zle sie dzien zapowiada. Pol nocy nie przespalam strasznie bolaly mnie jajniki i podbrzusze i zbieralo mnie na wymioty. Ogolnie wstaje dzis ze zlym nastrojem nie wiem co sie dzieje. Niby lekarz patrzyl i wszystko ok ale nigdy mnie tak nie bolalo. Eh jakie to wszystkie jest ciezkie i niezrozumiale
-
Rubii rozumiem Twoj ból bo mam tak samo. Wręcz doczekać sie nie mogę @ żeby to się skończylo.9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Latam do łazienki czy już się puściło. Dość że geniusz majteczki z siatki ubrał to jeszcze sukienkę. Dzis podbrzusze bardziej niż jajniki. Jakby mi ktoś siadł na podbrzuszu...9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Dziewczyny rozmawiałam przed chwilą z szefową i powiedziała mi, że mamy problem bo koleżanka, która kilka miesięcy temu ubiegała się o możliwość pracy na emeryturze (kosztem innej, której nie przedłużyli umowy) chce od września odejść. Pomyślałam sobie: 'kurczę to jest ten moment' i wywaliłam z grubej rury, że miałam z szefową rozmawiać w przyszłym tygodniu kiedy już będzie pewne ale jestem w ciąży i jeśli lekarz mi wystawi zwolnienie to chciałabym z niego skorzystać od września. Szefowa przyjęła to nadzwyczaj dobrze! przeprosiłam ją jeszcze, że to tak teraz wyszło przed przeprowadzką ale planowałam ciążę zanim podjęli decyzję o przenosinach (tak tak wiem, że nie mam za co przepraszać ale powiedziałam tak tylko dla własnego komfortu psychicznego i żeby ją trochę udobruchać :p). W prawdzie będzie jeszcze rozmawiać z główną szefową ale mam nadzieję, że to już za moimi plecami. Powiedziała też, że widać po mnie bo mi się rysy twarzy zmieniły Kamień z serca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2018, 11:38
Hashimoto, Letrox -
enka90 wrote:Dziewczyny rozmawiałam przed chwilą z szefową i powiedziała mi, że mamy problem bo koleżanka, która kilka miesięcy temu ubiegała się o możliwość pracy na emeryturze (kosztem innej, której nie przedłużyli umowy) chce od września odejść. Pomyślałam sobie: 'kurczę to jest ten moment' i wywaliłam z grubej rury, że miałam z szefową rozmawiać w przyszłym tygodniu kiedy już będzie pewne ale jestem w ciąży i jeśli lekarz mi wystawi zwolnienie to chciałabym z niego skorzystać od września. Szefowa przyjęła to nadzwyczaj dobrze! przeprosiłam ją jeszcze, że to tak teraz wyszło przed przeprowadzką ale planowałam ciążę zanim podjęli decyzję o przenosinach (tak tak wiem, że nie mam za co przepraszać ale powiedziałam tak tylko dla własnego komfortu psychicznego i żeby ją trochę udobruchać :p). W prawdzie będzie jeszcze rozmawiać z główną szefową ale mam nadzieję, że to już za moimi plecami. Powiedziała też, że widać po mnie bo mi się rysy twarzy zmieniły Kamień z serca