Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj u mnie zapowiada się kolejny cieżki wieczór. Zauważyłam, że najlepiej czuję się rano - im później tym gorzej. Już mnie w pracy pomału zaczęło brać. Pfe, pfe naiwnie myślałam, że mnie to ominie
wKratke nie martw się na zapas, owulacja na pewno była!
Rany Abi ... Tak cholernie mi przykro. Nawet nie wiem co mogę napisać ... Nie ma słów, które jakkolwiek by Cie teraz pocieszyły. Przytulam Cie strasznie mocno
Hashimoto, Letrox -
zuzi_c wrote:Enka a jak u Ciebie nastroje ?
Bez rewelacji, wyczekuje tylko wyjazdu. Zmiana klimatu dobrze mi zrobi Biorę się właśnie za gotowanie krupniku, może zrobi mi lepiej na żołądek
Zgredka a jak u Ciebie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2018, 09:16
Hashimoto, Letrox -
Rubii wrote:Zuzi tak mi przykro a tak liczylam na Twoje dwie kreseczki z rana. Mnie dzie od rana strasznie bola piersi i brzuch i caly czas mam delikatne czerwone plamki na wkladce nie wiem co sie dzieje ale bede zyc.
Dobrego dnia dla Was kochane dziewczyny :* -
Zuzi to byłby dla Was piękny prezent na rocznicę ale trzeba się uśmiechnąć i próbować dalej Może po powrocie do domu nie będzie już takiej spiny z temperaturą bo się odzwyczaisz od mierzenia? Taki cykl na luzie na pewno się przyda
Abi, cieszę się, że patrzysz na wszystko pozytywnie Racja, że najważniejsze jest to, że zaskoczyło czyli, że się po prostu da. Widać też na czym można się skupić w tym cyklu - na podniesieniu progesteronu
Hashimoto, Letrox