Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie dzisiaj mój M. poprzeciagal po wszystkich górach i pagorkach w okolicy na rowerach. Widoczki były śliczne. Aż żałuję że tak krótko to trwało
A teraz widzę że mój M. mi tutaj zaczyna przysypiac z główką na moich kolanach *_*zuzi_c lubi tę wiadomość
❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
zuzi_c wrote:Abi ja to nawet nie chce myśleć na razie o pracy !!!! o dziwo nawet do mnie nie dzwonią na prywatny telefon bo służbowy zostawiłam w domu
Marcowa jak się czujesz ??? Wszystko w porządku?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2018, 22:10
-
Zuzi ale z Was ranne ptaszki. Oby ten tampon sie nie przydal. Milego dnia i czekamy wkoncu na jakies zdjecia z widoczkami
Marcowa te wszystkie niedogodnosci ktore odczuwasz to przez rozwijajaca sie dzidzie. Ale troszke sie pomeczysz a pozniej jaka radosc bedzie ogromna. Trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte
Milego dnia dziewczyny
Marcowa2017.23 lubi tę wiadomość
-
Kochane chyba cos zlego sie u mnie dzieje. Temperatura za wysoka jak na ten dzien cyklu, ciagniecie w dole brzucha, mocny bol piersi i do tego doszly dzis rano wymioty. Boje sie ze jakis stan zapalny mam a wizyta dopiero w poniedzialek. Nie wiem jak ja wytrzymam do poniedzialku oby tylko wszystko dobrze bylo
-
Dzien dobry:-) ja dzisiaj wrocilwm juz do mierzenia temperatury, jak spadnie znacznie to bedzie wiadomo ze nadchodzi krwawienie. Rubii ciezko cokolwiek doradzic... Do poniedziałku rzeczywiście jeszcze jest troche czasu. Powinnam jechac na bete ale napewno jest duzo ludzi z rana a nie chce do pracy sie spoznic...
-
Zrezygnowałam z pobrania bo w ciągu 15 min tylko 2 osoby zdążyło wejść... Lecę od razu po pracy. Mój plan jest taki że temperaturę będę dalej mierzyła na nowo, mam te testy owulacyjne jeszcze więc je wykorzystam, ale jak się zacznie nowy cykl to postaram się podejść do niego ze spokojem, tak jak do tego który własnie zbilża się ku końcowi. Jedyny mój pomysł na najbliższe dni to zakupienie positivum bo pomimo że czuję się nie źle to jednak czuję jakiś niepokój.
-
Rubii wrote:Kochane chyba cos zlego sie u mnie dzieje. Temperatura za wysoka jak na ten dzien cyklu, ciagniecie w dole brzucha, mocny bol piersi i do tego doszly dzis rano wymioty. Boje sie ze jakis stan zapalny mam a wizyta dopiero w poniedzialek. Nie wiem jak ja wytrzymam do poniedzialku oby tylko wszystko dobrze bylo
Rubii zrób może test? -
Dzień dobry dziewczyny
Rubii dbaj o siebie, mam nadzieję, że to tylko jeden gorszy dzień, zdrowiej.
Abi nic dziwnego ze czujesz niepokoj, czekamy razem z Tobą na nowy cykl. Śmiało możesz kupić sobie coś na poprawę, na pewno Ci nie zaszkodzi. Daj znać czy uda Ci się pójść na betę. Jak po pracy to wyniki jutro?
Miłego dnia !Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2018, 09:13
-
Dziekuje dziewczyny tak mnie wszyscy nakrecaja zeby zrobic test ze chyba nie wytrzymam i po pracy kupie. Ale bez zadnych nadziei bo i tak wiem ze bedzie negatywny bo @ przeciez byl. Bardziej sie obawiam ze jakas infekcja sie rozwila a wczesniej nie moge sie dostac do lekarza bo dzis nie przyjmuje a jutro od 12 do 13 a nikt mnie nie wypusci w ostatni dzien z tej pracy a kawalek do lekarza mam. Wiec musze do poniedzialku czekac niestety
-
Nikt mnie nie zwolni prezes mowil ze jutro caly dzien musze siedziec bo jeszcze u nich pracuje. Do dnia dzisiejszego nie podpisal mi mojego wypowiedzenia ale mowi ze moge odejsc 17 sierpnia ostatni dzien. Ale boje sie czy nie bede miala problemow pozniej przez nich. Zeby mi dyscyplinarki nie wpisali w swiadectwo pracy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2018, 10:22