Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Marcowa2017.23 wrote:No coś Ty Rubi, może być aż tak źle? Dobrze ze odchodzisz z tej firmy naprawdę.
Abi super ze udalo Ci sie pobrac krew! Teraz nierwowe oczekiwania do rana. Ja mimo wszystko i tak trzymam kciuki za Ciebie kochana dalej mam nadzieje -
wKratke ja w tej firmie widzialam juz wszystko i sadze ze byliby do tego zdolni. Prezes to stary zgorzknialy facet ktory przeklada swoje frustracje i niepowodzenia na pracownikow. Tyle sie krzykow tu nasluchalam ze naprawde bardzo sie ciesze ze jutro jestem tu ostatni dzien. Niby ustnie sie zgodzili ale nikt mi papieru nie podpisal prezes ciagle mowi ze ma czas. I trzymaja mnie w nerwach do ostatniej chwili.
Abi dobry plan z wieksza iloscia ruchu. Ja mialam plan zeby zapisac sie na silownie ale nikt nie chce ze mna isc a silownie mam pod domem tylko z klatki musze wyjsc. Ale wiecie jak to samej sie chodzi ciezko. No nic ale moze sie zmotywuje. Albo bede z chodakowska przed tv cwiczyc to sasiedzi pomysla ze im sie sufit wali -
Witajcie, trochę mnie tu nie było
ABI90 podziwiam i życzę dużo siły i powodzenia!! Kiedyś przeczytałam takie zdanie i gdzieś tam z tyłu głowy ciągle dźwięczy "A co jeśli wszystko przez co przechodzisz przygotowuje Cię do tego o co prosiłeś..?" głeboko w to wierzę, że kiedyś nam wszystkim się uda!
Rubii czyli jednak to co się dzieje w korpo jak pokazują na filmach to prawda..? A jeśli chodzi o Chodakowską, to ćwiczyłam z nią póltora roku, nawet byłam na warsztatach i osobiście się spotkałyśmy i miałam wtedy figurę naprawdę ekstra...no ale wszyscy mówili, że wyglądam jakbym chorowała na jakąś poważną chorobę i kazali przytyć, w planach było 3-5 kg a przytyłam 10...:-] za bardzo mi się tycie spodobało na wakacjach zrobiłam sobie 2 miesiące przerwy od ćwiczeń i teraz żałuję, bo miałam świetną kondycje. Ale od września zamierzam wracać pełną parą do treningów z Ewką! mam wszystkie płyty, które się ukazały, więc nie ma, że boli
wKratke jak widzę, jak ktoś trenuje joge to już boli w oczachWiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2018, 12:07
-
Rubii koszmarna ta praca. Całe szczęście, że od poniedziałku wszystko się zmieni.
A nie zastanawiałaś się może czy stres nie potęguje Twoich objawów?
Abi podziwiam Cię. Świetnie się trzymasz. Faktycznie czekanie jest najgorsze, tak to czysta karta i do przodu.
Kiedyś próbowałam ćwiczyć z Chodakowską ale była tak flegmatyczna, że psychicznie tego nie zniosłam Dodatkowo była nagonka, że jej ćwiczenia szkodzą na stawy więc podziękowałam. Jak miałam ćwiczyć to wolałam mell b czy jillianWiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2018, 14:43
Hashimoto, Letrox -
Stres w pracy na pewno ma duży wpływ... Teraz Rubii zmieni prace i zaskoczy szybciej niż jej się wydaje Enka- no muszę być twarda
Skoro doszliśmy do takiego pkt że raz się udało to i drugi raz się uda Widać badanie nasienia nie ma zbyt wiele wspólnego z życiem.
Kochana jak się czujesz?? -
enka90 wrote:Rubii koszmarna ta praca. Całe szczęście, że od poniedziałku wszystko się zmieni.
A nie zastanawiałaś się może czy stres nie potęguje Twoich objawów?
Dziekuje dziewczyny za wsparcieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2018, 15:29
-
Jestem pewna, że kolejny raz szybciutko zaskoczy. Diagnoza postawiona, leki działają i nie ma prawa się już nie udać
Odpukać dzisiaj narazie nieźle chociaż kryzysy następują w godzinach popołudniowych więc jeszcze się nie cieszę Zaraz jadę po pierwsze wyniki badań, zobaczymy ile bobo ze mnie wyciągnęło
Hashimoto, Letrox -
Już myślałam, że ich nie odbiorę bo trafiły do położnej a ta jest tylko w poniedziałki. Na szczęście pani mi wydrukowała odpis. Ogólnie wszystko dobrze tylko poszalałam z glukozą ^^' 54 przy normie od 70. Pani dr pomyśli, że nie dojadam haha ale prawda taka, że umierałam już z głodu
Hashimoto, Letrox -
Hej dziewczyny czy możecie powiedzieć mi czy ten wynik waszym zdaniem jest Ok?
FSH 6.2 LH 7.1BeataW.
Poważnie zaczęliśmy myśleć o byciu rodzicami w październiku 2017 r. Biorę bromergon,na hiperprolaktynemie czynnościową,pierwszy cykl stymulowany w maju-ciąża biochemiczna... -
Ja miałam robione tydzień temu. Można zrobić na NFZ. Lekarz musi Ci wypisać skierowanie do szpitala. Musisz zrobić to przed owulacji dlatego ja poszłam po @ do lekarza ja mam tygodniowe dlatego musialysmy się spieszyć. Pobrala mi wykaz i kazała zawieźć od razu do laboratorium bo na wynik się czeka. Na drugi dzień kazała zadzwonić co udało się załatwić. W środę miałam wizytę A w poniedziałek hsgPokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)
26.07 beta 359,60 prog 59.55 (10dpt)
29.07 beta 1415,40 (13 dpt)
30.07 pęcherzyk ciążowy 0,43cm
31.07 beta 3050,40 (15 dpt)
09.08 CRL 0,51 cm ok 151/min (24dpt)
[/url] -
BeataW. wrote:Hej dziewczyny czy możecie powiedzieć mi czy ten wynik waszym zdaniem jest Ok?
FSH 6.2 LH 7.1
Z tego co się orientuje, badanie stężenia hormonów FSH i LH bada się między 2-4 dniem cyklu a Normy hormonów to:
FSH w 2.-4. dniu cyklu - 3-12 mIU/ml*
LH w 2.-4. dniu cyklu - 2-13 mIU/ml*wiec Twoje wyniki wydają się być w normie.
Dodatkowo patrzy się na stosunek poziomu LH do poziomu FS. Powinien oscylować około 1. Co do interpretacji wyników skonsultuj się najlepiej z lekarzem
Ja po rozpoczęciu się kolejnego cyklu równiez idę na te badania. Więc jestem ciekawa jak u mnie będzie to wyglądać.❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024