Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
marta_kwk wrote:Ej kurcze, ABI my sie tu martwimy, przynajmniej ja...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2018, 20:18
-
organizm sie ladnie oczyscil, metforminę mam brac w dawce 1000 zamiast 500 reszta lekow bez zmian. Luteiny ani duphastonu nie zalecil bo przy zaiekszonej dawce moze byc ok. Mam skontrolować tydzien po owulacji. Ekarz zalecil zeby jeden cykl odczekać ale do tego sie nie zastosuje bo jesli owulacja bedzie to znaczy ze organizm jest gotowy a ja juz dluzej nie chce czekac skoro wszystko wyglada dobrze.
-
Wiecie co kochane dostalam wiadomosc od tymbarka ze w tym cyklu mi sie uda:D bylo napisane "w sercu maj" a jakby mi sie w tym cyklu udalo to w maju bym rodzila wiec to znak z gory i tego sie bede trzymac wiem ze glupia jestem ale nie zaszkodzi pofantazjowac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2018, 20:40
-
Widzialam ze pisal ze 7mm jak dobrze podejrzalam. Nie doytywalam dokładnie bo nie kazal sie starac. Ale stwierdzil ze jajniki piekne i jakas kreske w macicy mi pokazywal ktora swiadczy ze nie ma zadnych miesniakow polipow itp zmian. Ci robotnicy to. Nasi koledzy to poplotkowalam z nimi
-
Cześć dziewczyny przepraszam, że mało się odzywam:) staram się Was na bieżąco czytać. U nas super. Jesteśmy u przyjaciół u których jestem chrzestną jednej z córeczek. Wczoraj jak ją tak trzymałam sobie i tuliłam to normalnie aż łzy w oczach miałam moja kochana córeczka chrzestna jest jeszcze maleńka bo ma 7 miesięcy a tak się ciągle śmieje kochana i jest taka spokojna ach. Jutro cały dzień w Kasinie na Bikeparku:D
Za wszystkie z Was trzymam kciuki. Rubii cieszę się ze zmiany pracy! Abi dobrze że u lekarza wszystko okej. Szkoda że u enki lekarz nie zrobił usg. Pisalyscie coś wcześniej na temat pracy jak potrafi zdołować człowieka. U mnie tak teraz jest. Zarabiam najmniej w wydziale a robię najwięcej po rozmowie z szefami nic nie wyniknelo bo to państwówka więc oni "nie mają wpływu" na moje zarobki... ale ja wiem swoje raz na święta dostałam sporą premię ale co mi po tym... czuje się już bardzo zmęczona nawet nie chce tam wracać. I bardzo poważnie myślę o zmianie.
A jeśli chodzi o starania to zupełnie w tym cyklu odpuscilam wszystko oprócz brania leków. Nie patrzę na temperaturę, śluz dni płodne i owulację. Chyba tego potrzebowałam. Skończyła się @ i w zupełnie inny sposób patrzę na mojego męża haha właśnie już czekam na niego w łóżeczku:D dlatego też może nie siedzę ciągle na forum, boję się, że znów zacznę myśleć analizować a tego nie chcę po prostu tak bardzo się przejęłam w poprzednim cyklu, że powiedziałam dość. Przepraszam, że tak Wam smęcę ostatnio trochę mniej bo wczoraj jeszcze wygadalam się mamie -
Hej Zuzi dobrze wypoczywaj i zrob przerwe i mierzenia i sprawdzania a moze natura podpowie kiedy dzialas!
Abi super ze organizm sie pieknie oczyscil i tak jak mowicie z Rubi zycze Wam dzieciatka w maju jak i nam wszystkim!
wKratke a na kiedy masz planowana @ ze w piatek testujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2018, 22:06
Rubii lubi tę wiadomość
Euthyrox 75
wit D3, prenatal duo, cynk, wit C
Homocysteina - w normie
ASA, ANA, AOA- brak
AMH - 2,2
V Leiden-Ok
Zespol antyfosfolipidowy-wykluczony
FSH,LH,Testosteron, Progesteron - w normie
Mthfr C-homo
Pai-hetero
KIR bx