Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
wKratke mozesz sprobowac w 11dpo zrobic ale jak nic nie wyjdzie to sie nie zalamuj i powtorz test za kilka dni. U niektorych jak jest ciaza to jakis cien juz wida w 11dpo a u innych nie. Zalezy od dnia implantacji. Ale trzymam bardzo mocno kcuki aby juz cos bylo widac.
Zuzi super ze zmienilas podejscie wiele dziewczyn jak odstawia pomiary i obeserwacje, przestaje o tym myslec to im sie udaje. Moze to dobry sposob jest. Czego Ci zycze kochana
A co do tego maja to jak wpisalam date @ to mi pokazuje ze planowany termin produ na 22 maja a ja mam 30 urodziny wiec mialabym fajny prezent ale zobaczymy jak to bedzie bo owu jeszcze nie bylo milego dnia dziewczyny -
A mnie dalej zastanawia dziwnie rowny poziom temperatury w 1 czesci cyklu. No nic, czekamy dziewczyny na owu a co do tak wcześnie robionego testu, jesli to poprostu ciekawość to spróbuj wytrzymać jak najdłużej to bedzie wiarygodne a i krocej wtedy czekasz na potwierdzenie u gina
-
wKratke wrote:Rzeczywiscie Abi, bardzo rowno to u Ciebie wyglada, ale moze taki masz tym razem poczatek i potem sie rozkreci dobrze, ze temperatura spadla!
Co do testu, to zrobie moze jeden jutro i zobacze co wyjdzie. Ale nie nastawiam sie i jak bedzie bialo, to nie bede rozpaczac - trzeba probowac dalej w pracy znowu mamy rentgeny i nadal nie wiem czy moge to robic...juz chcialabym wiedziec, bo tak mi glupio ciagle znajdowac wymowki
Od dwóch dni to i mnie męczył ból głowy, zobaczymy jak to teraz będzie po tej dawce z 500 na 1000 bo podobno dobrze organizm reaguje...
Gdzieś szperałam bo mnie zastanawia ta temperatura ale było napisane ze to nic złego, że nie ma wahań hormonalnych i im mniejsze odchylenia tym lepiej Tak więc trzeba czekać na bieg wydarzeń. Tak ciekawa jestem czy będzie owu... -
Hej dziewczyny,
Wczoraj się nie odzywałam, bo zalatana jestem, dzisiaj jedziemy na krótki urlop, wiec też nie będę się odzywać. Wracam w środę Nadrobie Was po powrocie, trzymajcie się wysyłam wiruski $$$###&&&&$$$$###&&&&& oraz trzymam kciuki za Wasze starania
-
ABI90 wrote:Pewnie że zrób i będziesz spokojniejsza :*
Od dwóch dni to i mnie męczył ból głowy, zobaczymy jak to teraz będzie po tej dawce z 500 na 1000 bo podobno dobrze organizm reaguje...
Gdzieś szperałam bo mnie zastanawia ta temperatura ale było napisane ze to nic złego, że nie ma wahań hormonalnych i im mniejsze odchylenia tym lepiej Tak więc trzeba czekać na bieg wydarzeń. Tak ciekawa jestem czy będzie owu... -
Albo jednak u mnie coś się zacieło i stoi w miejscu... Będziesz się marwiła jeśli w wynikach coś będzie nie tak a narazie czekamy na dalszy rozwój sytuacji. Ja też czekam zobaczę co dalej będzie z tą temperaturą, chciałabym żeby już było tydzień później Mnie dzisiaj lewy jajnik kuje, podobno ostatnią owulację miałam z prawego więc tak jakby się zgadzało że teraz pora na lewy.
-
Rubii wrote:Wiesz co Abi to chyba nie ma reguly ze jak raz byla owu z prawego to teraz musi byc z lewego. Ja ostatnie kilka owulacji mialam z jednego jajnika.
Ja też miałam kiedyś dwa razy z rzedu owu z lewego jajnika i to najśmieszniejsze z tego gdzie dwie lekarki mi mówiły że wygląda jak policystyczny !Pokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)
26.07 beta 359,60 prog 59.55 (10dpt)
29.07 beta 1415,40 (13 dpt)
30.07 pęcherzyk ciążowy 0,43cm
31.07 beta 3050,40 (15 dpt)
09.08 CRL 0,51 cm ok 151/min (24dpt)
[/url] -
Chodzę na NFZ i chyba po prostu nie przewidują 'tak szybko' drugiego usg. Myślałam, że będzie nieco inaczej bo dr ma w gabinecie usg ale co poradzić
O tak Abi zero przerwy w staraniach dobrze, że organizm chociaż sam szybko się oczyścił. Szczęście w nieszczęściu
To dużo majówek będzie trzymam kciuki za wszystkie i za każdą z osobna :*
Zuzi super, trzeba trochę luzu i spontaniczności
Aaa wKratke już się nie mogę doczekać Twojego testowania. Wiruski muszą zacząć działać
Marcowa wypoczywa Ja właśnie leżę plackiem na plażyRubii, Marcowa2017.23 lubią tę wiadomość
Hashimoto, Letrox -
też nie mogę się doczekać testowania wKratke.
A z tym bólem owulacyjnym to też może być tak, że owulacja np z prawego a boli lewy. magia
Enka nie przegrzewaj się czasem, mam nadzieje, ze chowasz się w cień. lekarz mi mówił, że na początku ciąży nie wolno się przegrzewać. -
Enka Marcowa dobrze mowi. Chowaj sie przed sloneczkiem zeby Ci nie zaszkodzilo. Te slonce bywa teraz zdradliwe. Dbaj o siebie i o maluszka poczatek ciazy jest bardzo jakby to powiedzie wrazliwy na bodzce wiec uwazaj kochana. Oczywoscie zycze Ci wszystkiego co najlepsze
A u mnie dziwna sprawa mam dzis rozciagliwy sluz i boli mnie lewy jajnik na ktorym byl pexherzyk ale to za wczesnie jeszcze na owu -
Ja już miałam zajęcia z dzieciakami, ostatnie w te wakacje. za 1,5 godz do domu. Robię pizzę dzisiaj i jadę jeździć rowerem. Jak siedzę w domu i mam brak zajęcia to tylko myślę i kombinuję z której strony podejść problem... Jeszcze mi niespodzianka po @ nie zniknęła wrrr...