Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze nie wiedzialam ze sa drozdze w proszku nastepnym razem musze sprobowac
mi ze swiezych tez zawsze wychodzi ale jak czytam ze z tymi sypkimi nie trzeba rozczynu sporzadzac to tylko czas zaoszczedzony a jak wychodzi tak samo dobre to mozna sprobowac
a u mnie owu gdzies w okolicach niedzieli/poniedzialku chyba. Ale w poniedzialek mam monitoring to sie okaze czy bylo. -
Bardzo dobrze, że piszecie i uświadamiacie :* też mi narobiłyście smaka :p Ja to bym ostatnio tylko żarła a powinnam się mocno pilnować. Najbardziej mam smaka na pieczywo om om. Może przez to, że się zawsze z nim ograniczałam. Ja też zawsze robię pizzę ze świeżymi drożdżami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2018, 20:21
Hashimoto, Letrox -
Dzień Dobry:)
Wkratke tule mocno ale tak jak mówi Abi póki nie ma @ jest nadzieja. Ja niestety już byłam pewna, że to nie ciąża jak zrobilam test bo miałam takie straszne pms w tym cyklu, że sama siebie nie mogłam znieść serio! I już chciałam dostać szybko. Chociaż teraz jakoś ciężko to wszystko zniosłam no ale nowe nadzieje z każdym nowym cyklem -
A moje Flo oszalało hehe (ale to przez cb, uwzględniło długi cykl) i wyznaczyło termin @ na 23 września a owulację na 7 września a owu wyznaczyło termin @ na 14 września, a owulację na 29 sierpnia hehe nie zła rozbieżność. Ja po temperaturze nie wnioskuję nic a organizm podpowiada ze będzie szybciej. Ten cykl bez wiesiołka a i tak mam wrażenie od dzisiaj rana że sachary nie ma
Co duszyczki planujecie na weekend?? -
Cześć dziewczynki. Wkratke trzymam kciuki żeby było jeszcze za wcześnie. Ja dziś pierwsze co zrobiłam po przebudzeniu to sprawdziłam czy głowa boli, uff troche zelżało ale jeszcze ćmi, masakra.
U mnie niby ovu w sobote albo niedziele, a w sobote bedziemy na weselu i nie wierze że meżu nie łyknie alko... Ale żeby nie było testujemy ten cudowny żel jutro rano też przetestujemy.