Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Oooo Zuzi cudowna sprawa rower!!! najgorzej jest jeździć w miejscowościach gdzie na głównej drodze nie ma ścieżki rowerowej tak jak u mnie, dobrze, że są drogi szosowe :-] Dobry reset!
marta_kwk to chyba normalne, że tak wypływa My wczoraj ostatnie bo dziś się przyszła @ więc od poniedziałku letrozol i zobaczymy czy tym razem też podziałazuzi_c lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny,
Z tego co slyszalam ze jak jeszcze nie ma sluzu pldnego wtedy wyplaywa a jak jest plodny bardziej gesty to jak sie wstanie to od razu nie leci, przynajmniej ja tak mam i rozpoznaje kiedy ovu testy ovu tez potwierdzily.
Ale moze kazda ma inaczejEuthyrox 75
wit D3, prenatal duo, cynk, wit C
Homocysteina - w normie
ASA, ANA, AOA- brak
AMH - 2,2
V Leiden-Ok
Zespol antyfosfolipidowy-wykluczony
FSH,LH,Testosteron, Progesteron - w normie
Mthfr C-homo
Pai-hetero
KIR bx
NK 19%
HSG- oba jajowody drozne
Maz wyniki w normie
Bhcg: 28dc(9dpt)- 130,9, 30dc (11dpt)-245, 33dc (14dpt)- 595,4
18 dpt- pęcherzyk 7mm
24dpt-jest ♥️ -
Czesc ! My już w domu
Wczoraj pisałam rano, że już się zbieramy ale jednak zawróciliśmy na trasie i pojechaliśmy jeszcze raz na rowery trochę na początku padało ale trasy nawet nie były takie mokre więc było super zajechaliśmy do domu dopiero po 21.
wkratke ja tak czasem mam z tym śluzem.. Dzisiaj np. w nocy miałam straszną biegunkę zupełnie nie wiem po czym bo jeszcze nic nie jedliśmy stąd jak wróciliśmy, a wcześniej zupełnie nie bolał mnie brzuch. No masakra pół nocy miałam z głowy
Ja to jestem tak nakręcona, że wyciągam mojego na rower ciekawe czy się zgodzi czy nie -
O kurczę jakie tu pustki... My byliśmy wczoraj na weselu, ale było super, dawno sie tak nie wybawiłam, dziś nóg nie czuję ponad 12 godzin w wysokich szpilkach jestem z siebie dumna bo raczej rzadko chodze na obcasach. Wróciliśmy do domu po 3 a o 7 Wojtek mi paluchy do oczu wkładał żeby mnie obudzić
-
A u mnie pierwszy raz od kilku miesięczny wyczuwalny śluz ale aż tak, że poczułam w ciągu dni, że mam go na bieliźnie... jestem w szoku bo przez ostatnich kilka miesięcy (chyba odkąd zaczęliśmy się starać) było strasznie sucho. Od 2 miesięcy biorę dong quai i teraz jeszcze castagnus na zbicie prolaktyny i nie wiem czy to leki czy nastawienie ale jestem zaskoczona bo naprawdę było średnio z tym moim śluzem
-
Dzien Dobry dziewczyny
Zuzi to tylko sie cieszyc i dzialac jak pojawil sie sluz. Oby to byl dobry znak ze to jest wlasnie ten cykl.
wKratke i jak tam po grzybkach? Wszystko wporzadku? Byloby nam smutno tutaj bez Ciebie
Pozytywka nie wiem jak to jest wiec nie pomoge.
Marta to pewnie sie wybawiliscie. Super ja mam wesele 22 wrzesnia. A w czerwcu mam wesele gdzie z mezem jestesmy swiadkami i caly czas sie zastanawiam czy bede mogla swiadkowac czy bede z brzuszkiem czy dzidzia sie juz urodzi i najwazniejsze ile przed weselem. Bo jak np bede w 9 mscu to wiadomo ze nie pojde
Milego dnia wszystkim zycze dzis mam wizyte u lekarza po pracy. Dam znac pozniej co i jakWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2018, 05:50
-
Hej Kochane. Ja jem sniadanko i zaraz lecę do pracy. Weekend minal szybko deszczowo i szaro. Wczoraj razem z mezem wyskoczylismy wieczorem na pizze. A pozniej lenistwo przed Tv w nocy nie mogliśmy sie zgrac bo raz jedno sie budzilo raz drugie hehe. W mojej rodzinie i u znajomych gdzie sa same dziewczyny padalo pytanie kiedy chlopak? To slyszalam odpowiedź "z formy na cegle pustaka nie bedzie" ogolnie slyszalam o teoriach ze np w danej parze zarodki np zenskie nie utrzymywaly sie a chlopcy rodzili sie zdrowi i na odwrot. Mysle ze cos moze byc w genetyce...