Forum Starając się - ogólne Staraczki z rocznika '90 vol.2
Odpowiedz

Staraczki z rocznika '90 vol.2

Oceń ten wątek:
  • wKratke Autorytet
    Postów: 530 120

    Wysłany: 21 sierpnia 2018, 19:31

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego, 20:44

    7 cykl staran
  • ABI90 Autorytet
    Postów: 4512 1454

    Wysłany: 21 sierpnia 2018, 20:05

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana wyniki swoja drogą a życie swoja, juz nie raz wspominalam a w poprzednim miesiacu doswiadczylam ze tak jest :-)

  • marta_kwk Autorytet
    Postów: 472 194

    Wysłany: 21 sierpnia 2018, 20:13

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie ;) potrzebny jeden ale wariat ;) a ja chyba intuicyjnie zawsze po <3 leżę z nogami do góry ;)

    k0kdi09k1llqhe99.png
    relg4z17a4wdju0z.png
  • ABI90 Autorytet
    Postów: 4512 1454

    Wysłany: 21 sierpnia 2018, 22:02

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    I tego sie trzymajmy :-) wariatuncio w koncu sie trafi :-) dobrej nocy :-)

  • Rubii Autorytet
    Postów: 2016 577

    Wysłany: 22 sierpnia 2018, 05:10

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry dziewczyny ja jak zwykle pierwsza z rana. Mialam ciezka noc i sie nie wyspalam ale jakos trzeba przetrwac dzis.
    wKratke super ze znalazlas sobie jakies zajecie i ze Ci sie podoba bedziesz mniej myslec o staraniach teraz i oni sie obejrzysz a tu dwie kreseczki beda :-)
    Milego dnia dziewczyny <3

    atdchdgeqzuerwi7.png

    Długo wyczekiwany cud <3
  • ABI90 Autorytet
    Postów: 4512 1454

    Wysłany: 22 sierpnia 2018, 07:12

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :-) a ja się zastanawiam bo mam jak narazie temperature na tym samym poziomie. A w pierwszej fazie to raczej nieregularne powinny byc? Mam nadzieję ze dzisiaj juz pojade na wizytę...

  • MałaMi90 Autorytet
    Postów: 2520 822

    Wysłany: 22 sierpnia 2018, 07:42

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    ABI90 wrote:
    Dzien dobry :-) a ja się zastanawiam bo mam jak narazie temperature na tym samym poziomie. A w pierwszej fazie to raczej nieregularne powinny byc? Mam nadzieję ze dzisiaj juz pojade na wizytę...


    O której masz wizytę ?:)

    tsh-1,89(03.2020), 0,619 (05.2020), 1,31 (06.2020)
    FT4-1,21 (06.2020)
    homocysteina-6,49
    glukoza-89,3
    insulina-9,42
    FSH-6,0
    LH-9,0
    Estriadol-43,5
    Prolaktyna 14,4
    IgG Różyczka p/c 345,7
    HSG drożne
    AMH 7,7, 6,39 (02.2021)
    Żelazo-61,60 (05-05-2020)
    Witamina B12-307 (05-05-2020)
    Kw foliowy-15,89 (05-05-2020)
    Ferrytyna-22,41 (05-05-2020)
    INR-0,90 (05-05-2020)
    Morfologia ok (05-05-2020), ok(24-11-2020)
    APTT-32 sek (05-05-2020)
    Sód-138,4 (05-05-2020)
    Potas-5,06 (05-05-2020)
    Laparo-histero-HSG = Endometrioza 2 st
    Progesteron 8dpo-15.40, 8 dpo-2,51, 23dc-24,47
    Krzywa cukrowa- 92-109-102
    Krzywa insulinowa-6,7-52,3-19,3
    ANA 1 nie stwierdzono
    ASA nie stwierdzono
    Brak KIRów implantacyjnych
    NK-12.4%
    INL 10-zbyt nisko
    PAI-1

    Suple ona. Pregna start, resweratrol euthyrox 75, witamina D 2000, nac, colostrum,acard 75,

    Suple On. Supramen, maca

    DNA plemnika 29,29%(01.2020) liczne komórki okrągłe, 21,97%(11.2020) brak komórek okrągłych Hba (02.2021) 45%,
  • ABI90 Autorytet
    Postów: 4512 1454

    Wysłany: 22 sierpnia 2018, 08:06

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lekarz dzisiaj przyjmuje bez zapisow wg kolejki od 16-19 wiec przed 18 będę :-)

  • enka90 Autorytet
    Postów: 613 405

    Wysłany: 22 sierpnia 2018, 08:22

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, miałam małą przerwę od forum ale już wszystko szybciutko nadrobiłam :) Rubii cieszę się, że jest ok w pracy. Na pewno szybciutko wszystko ogarniesz i będzie z górki. Abi trzymam kciuki za wizytę! Ja po 10 też mam <stres> a potem nad morze :) MałaMi przykro mi z powodu straty cyklu :( chociaż jeszcze kilka dni więc może ...?

    l22npx9iqktnebij.png
    Hashimoto, Letrox
  • ABI90 Autorytet
    Postów: 4512 1454

    Wysłany: 22 sierpnia 2018, 08:23

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Enka, to powodzenia na wizycie i czekamy na dobre wiesci :-) a dokąd jedziecie? :-)

  • marta_kwk Autorytet
    Postów: 472 194

    Wysłany: 22 sierpnia 2018, 10:32

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny znowu mam dołek... Przeglądam fb i co druga znajoma albo z brzuchem albo z bobasem... Wiem że w końcu sie uda ale kiedy? Tyle już czekam...

    Jak to jest z tym mierzeniem temp? Po 6 niskich jesli jest skok to 3 wysoka? Kurcze zapomniałam już...

    k0kdi09k1llqhe99.png
    relg4z17a4wdju0z.png
  • ABI90 Autorytet
    Postów: 4512 1454

    Wysłany: 22 sierpnia 2018, 10:59

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tego co pamiętam to tak, dodatkowo szczyt objawu śluzu może pomóc. A prowadzisz wykres tutaj na owu ??

  • marta_kwk Autorytet
    Postów: 472 194

    Wysłany: 22 sierpnia 2018, 11:24

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na ovu nie bo musiałabym kupić abonament. Na ovu jestem już chyba 5 lat ciągiem :) mam na flo.

    k0kdi09k1llqhe99.png
    relg4z17a4wdju0z.png
  • ABI90 Autorytet
    Postów: 4512 1454

    Wysłany: 22 sierpnia 2018, 11:32

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa flo też używam :)

  • wKratke Autorytet
    Postów: 530 120

    Wysłany: 22 sierpnia 2018, 11:35

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego, 20:44

    7 cykl staran
  • ABI90 Autorytet
    Postów: 4512 1454

    Wysłany: 22 sierpnia 2018, 11:41

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po miesiącu kończy się okres darmow :) Też tutaj mi się dużo bardziej podoba wykres :) Ja już chcę 16! :)

  • marta_kwk Autorytet
    Postów: 472 194

    Wysłany: 22 sierpnia 2018, 12:36

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co nie czaje tych testów owu. Wczoraj mi pokazał ładną kreske a dziś niemalże nic. O co chodzi?

    k0kdi09k1llqhe99.png
    relg4z17a4wdju0z.png
  • ABI90 Autorytet
    Postów: 4512 1454

    Wysłany: 22 sierpnia 2018, 12:41

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    A może już po owu? Te testy to ciężki temat... ja jeszcze w tym cyklu spróbuje bo akurat mam 10... Zaczęłam już wczoraj, była delikatna kreska (negatyw) dzisiaj nie robię, zrobię jutro i zobaczę czy pociemniała. A przestrzegałaś zaleceń ?? Żeby ok. 2 godz przed testem nie pić dużo i o tej samej porze??
    Ja zrobiłam tak wcześnie bo ostatnio też byla wcześnie.
    Enka jakie wieści po wizycie?

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2018, 12:45

  • marta_kwk Autorytet
    Postów: 472 194

    Wysłany: 22 sierpnia 2018, 13:01

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    No raczej przed ovu bo to dopiero 10 dc i dziś miałam migrene a zawsze mam przed. Niby z obliczeń flo ma być w sobote... Zobaczymy jak temperatura wzrośnie.

    k0kdi09k1llqhe99.png
    relg4z17a4wdju0z.png
  • marta_kwk Autorytet
    Postów: 472 194

    Wysłany: 22 sierpnia 2018, 13:02

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może faktycznie to przez zieloną herbate...

    k0kdi09k1llqhe99.png
    relg4z17a4wdju0z.png
‹‹ 181 182 183 184 185 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego