Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Juz nie mialam nadziei na ten cykl a teraz znowu ona powrocila. Juz nie bede miala monitoringu w tym cyklu ale zastanawiam sie czy nie sprawdzic jeszcze raz endo. Ale chyba sobie juz odpuszcze. Co ma byc to bedzie. Jak nie ten cykl to nastepny bedzie lepszy. Mi sie tez ostatnio troche przytylo 4-5 kg ale mysle ze to przez clo a teraz jeszcze mam estrofem a to hormony i tez musze uwazac.
-
Rubii wrote:Juz nie mialam nadziei na ten cykl a teraz znowu ona powrocila. Juz nie bede miala monitoringu w tym cyklu ale zastanawiam sie czy nie sprawdzic jeszcze raz endo. Ale chyba sobie juz odpuszcze. Co ma byc to bedzie. Jak nie ten cykl to nastepny bedzie lepszy. Mi sie tez ostatnio troche przytylo 4-5 kg ale mysle ze to przez clo a teraz jeszcze mam estrofem a to hormony i tez musze uwazac.
Właśnie najgorsza jest ta nadzieja. Umiera ostatnia.. też się łudzę ale naprawdę boje się że pomimo tak dużej stymuluje nic z tego nie będzie.9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
Dziewczyny nie nakrecajcie mnie bo coraz bardziej sie w to wkrecam. Teraz najdluzsze oczekiwania 14 dni na test przede mna.
Taka_Babka ja mysle ze Wam w tym cyklu sie uda. Z tego co pisalas to lekarz wrecz byl pewny ze zaskoczy w tym cyklu. Trzymam kciuki -
Aj, urlop mój dopiero od 10.08. Jeszcze dwa tygodnie.
W będzie super beta:)
ABI90 zdrówka Kochana9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Rubii wrote:Dziewczyny nie nakrecajcie mnie bo coraz bardziej sie w to wkrecam. Teraz najdluzsze oczekiwania 14 dni na test przede mna.
Taka_Babka ja mysle ze Wam w tym cyklu sie uda. Z tego co pisalas to lekarz wrecz byl pewny ze zaskoczy w tym cyklu. Trzymam kciuki
Właśnie ta pewność mnie martwi. A siły dziś na sexik nie bardzo mam a czuje jajnik i podbrzusze i nie wiem czy już jest po owu, wtrakcie czy przede...9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Taka_Babka i Rubii spróbujcie wyłączyć myślenie. Tak wiem, że łatwo powiedzieć trudniej zrobić. Myśli same się kłębią w głowie i jak na złość nie chcą odejść ale trzeba spróbować skoncentrować się na czymś innym. Niech głowa odpocznie, wtedy na pewno będą większe szanse.
Rubii lubi tę wiadomość
Hashimoto, Letrox -
Taka_Babka wrote:Właśnie ta pewność mnie martwi. A siły dziś na sexik nie bardzo mam a czuje jajnik i podbrzusze i nie wiem czy już jest po owu, wtrakcie czy przede...
-
enka90 wrote:Ja też coś czuję, że może się udać Rubii :p Beta powinna być wieczorem. No oczywiście, że się podzielę bo z kim jak nie z Wami
Zazdroszczę Abi, ja dopiero od 20.08 ;(
Beta dopiero wieczorem ?! Długoooo trzeba czekać nie wiem czy wytrzymam