Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny:)
U mnie gorszy weekend jakoś tak średni nastrój. Miałam bardzo bolesną @ w tym cyklu cały czas brałam leki przeciwbólowe. Do tej bory boli mnie lewa pachwina tak ciągnie w dół boli mnie już tak 2gi tydzień... jezu wyczytałam, że mogę być takie bóle po ciąży biochemicznej och i po co to człowiek czyta takie rzeczy...
Dzisiaj z nastrojem lepiej ale mam młyn w pracy bo zastepuję 2 osoby przez 2 tygodnie więc nawet nie mam czasu zajrzeć. Jutro jadę robić hormony bo mam skierowanie od lekarza. Poza tym miałam ostatnio takie przemyślenia, że właściwie od dłuższego czasu chyba nie mam śluzu płodnego, chyba nie mam go praktycznie wcale tak już było zanim zaczęliśmy się starać ale nie zwracałam na to uwagi i wspieraliśmy się durexem.
W tym cyklu po pierwsze zakupiłam pregnę start - gin powiedział, że foliany swoją drogą,a to nie zaszkodzi. Kupiłam też słynny dzięgiel chiński (można go kupić w aptece) dobry na śluz właśnie. Stosuje się go jak wiesiołek do owulki. No i oczywiście conceive plus tylko właśnie muszę kupić strzykawkę Tempki jeszcze nie mierzyłam ale jutro będe mierzyć. Ogólnie mam dobre nastawienie bo za 3 tygodnie upragniony urlop!!! -
enka90 wrote:Taka_Babka a to już w przyszłym tygodniu Pierwsze dzieciątko więc wszystko jest dla nas nowe
-
Marcowa2017.23 wrote:Enka nawet nie wiesz jak się cieszę, że Ci się udało, zwłaszcza, że to pierwsze dzieciątko będzie i tak naprawdę szybko się udało powtarzasz betę pojutrze?
-
Przytulam Zuzi! Nie używajcie już durexu bo te wszystkie lubrykanty są z reguły bardzo nieprzyjazne dla plemników i czytałam, że wręcz utrudniają penetrację.
Nie będę już powtarzać bety bo teraz przyrost pewnie będzie mniejszy i nie chcę się stresować czy jest ok. Wysoki wynik narazie mnie uspokoił i może jakoś przetrwam te 2 niesamowicie długie tygodnie do wizyty A Ty Marcowa byś powtórzyła na moim miejscu?
No ja czekam na resztę! Inaczej się na Was obrazimy, nie Marcowa? ;p Musimy mieć wspólny mamuśkowy wątekzuzi_c lubi tę wiadomość
Hashimoto, Letrox -
Dziewczyny czy Wy wiecie że od dłuższego czasu dzis sie Nasz wątek ruszył. Strasznie sie ciesze że dzielimy sie emocjami i przeżyciami; )
Enka90 jesli czujesz niepokój nie powtarzaj bety bo stres żle wpływa na dzidzię.
ABI90 działajcie na działce niech motylki sie tworzą
zuzi_c byle do urlopu lecz jeszcze przed działajcie. Nie wiadomo kiedy sluz bedzie piekny i płodny i czy aby wtedy nim było. Działaj Kochana i rozsyłaj radość swiatu nawet jak masz zły huor. To najbardziej ludzi przeraża jak ktos jest szczesliwy9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
Zuzi gdzie na wczasy? Moj tez mnie goni zebym cos wymysliła pomimo to ze juz na wakacjach w hiszpanii bylismy to jeszcze bysmy sie gdzies wybrali na 4-5 dni. jakies pomysly dziewczyny? Tanio przede wszystkim i godne warunki9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
A no bardzo fajnie, ze się wątek rozkrecil, dlatego ja się nigdzie nie wybieram tak Enka obrazamy się jak do nas nie dolaczycie dziewczyny
Ja bym nie powtarzała bety. Nic Ci to nie da tak naprawdę. A teraz masz piękna, więc to wystarczy
Taka_babka a co Ty lubisz? Jezioro, góry, morze czy może zwiedzanie miast? Leniuchujesz na wyjazdach czy aktywnie spędzasz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2018, 21:13
-
Tak wyjeżdżamy w góry w tym roku z większym bagażem z dwoma rowerami bo robimy objazdówkę po trasach rowerowych w małopolsce więc jak ktoś nie lubi jeździć to średnio interesujący wyjazd:)
A góry to Tatry bo już kolejny rok tam odpoczywamy tzn nie na krupówkach co na szlakach hihi Auto kupiliśmy większe więc będziemy spać przez 2 pierwsze noce w Kasinie więc TANIO ! i chyba tak spędzimy naszą pierwszą rocznicę umorusani po rowerach popijając winko w busie
Wiem mało interesujące ale to zawsze taki wymarzony wypoczynek!