Staraczki z rocznika 91
-
WIADOMOŚĆ
-
Letitbe wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń! Ja jestem zaraz po @ więc w sylwestra mogę pić. Idziemy na zabawę w karczmie. Mąż na antybiotyku ma zakażenie od tego niewyrwanego zęba, termin ma 5 stycznia. Jestem przekonana ze to jest powód tego ze nam nie wychodzi ...
Letitbe lubi tę wiadomość
28.04.2019 Helenka przywitała świat 2800g, 53cm
1.04 - 2260g
4.03 - 1600g
19.12 - 320g
03.09.18 - pozytywny test!
Beta 05.09.18: 462
14 cykli starań
Hashimoto - euthyrox 100 -
Kruszynka na pewno od zeba? Jakoś trudno mi w to uwierzyć, no ale kto wie dziękuję za życzenia i key też dziękuję :*
Ten zastrzyk to na pęknięcie pecherzyka, czyli wywołuje owulacje
'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
DZIEWCZYNY, niech ktoś mnie uszczypnie błagam bo nie dowierzam !!!! moja beta z dziś to 50,66 norma na 3 tydzien to 5.6-71.2
NIE DOWIERZAM, nie wierze, zamknęłam się w pracy w gabinecie i ryczę
Marta..a, Letitbe, Szimi, tym_janek, karakorum, Poczekalnia, PLPaulina lubią tę wiadomość
Czekam na nasz cud... 13cs szczęśliwy!
Czekamy na naszą królewnę
-
nick nieaktualny
-
lollla7 wrote:DZIEWCZYNY, niech ktoś mnie uszczypnie błagam bo nie dowierzam !!!! moja beta z dziś to 50,66 norma na 3 tydzien to 5.6-71.2
Ale super! Gratulacje!lollla7 lubi tę wiadomość
6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
nick nieaktualnyKey: Substancja czynna preparatu Ovitrelle, choriogonadotropina alfa, stanowi kopię naturalnego hormonuludzkiego – gonadotropiny kosmówkowej (hCG), określanej także jako hormon „ciążowy”. Worganizmie hCG występuje w okresie ciąży, pomagając w utrzymaniu ciałka żółtego, a co za tym idzie– w utrzymaniu ciąży; hCG jest stosowana w leczeniu bezpłodności, gdyż jest ona podobna dohormonu luteinizującego (LH), który wyzwala owulację w cyklu menstruacyjnym.Choriogonadotropina alfa zawarta w preparacie Ovitrelle jest wytwarzana metodą znaną jako„technologia rekombinacji DNA”. Jest ona produkowana przez komórkę, która otrzymała gen (DNA)umożliwiający jej wytwarzanie ludzkiej gonadotropiny kosmówkowej.
-
Lolllaaaaaaaa! Ale się cieszę! Super, gratuluję. Nasz bezdzietny krąg się zawęża
lollla7 lubi tę wiadomość
'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
lollla7 wrote:DZIEWCZYNY, niech ktoś mnie uszczypnie błagam bo nie dowierzam !!!! moja beta z dziś to 50,66 norma na 3 tydzien to 5.6-71.2
-
Frelcia wrote:właśnie. Wiedziałam że miałam wczoraj coś napisać. Ponad miesiąc temu w 17dc miałam endometrium 7mm tylko a teraz w 16dc przed ovitrelle już 11mm. Także jedzcie migdały i morele:D zapijajcie czerwonym winem.
(
Podobno są straszne tłumy.
A to endometrium wyhodowałaś sobie tylko na migdałach, morelach i winie??? WOW
Zaczynam wcinać. A wino może być słodkie/półsłodkie?
Lollla GRATULACIE!!!!!!!!!
Oj rany, ale super wiadomości
-
nick nieaktualnymalutka_mycha wrote:Podobno są straszne tłumy.
A to endometrium wyhodowałaś sobie tylko na migdałach, morelach i winie??? WOW
Zaczynam wcinać. A wino może być słodkie/półsłodkie?
Lollla GRATULACIE!!!!!!!!!
Oj rany, ale super wiadomości
Chyba tak...bo w sumie biorę tylko Ovarin, morele, orzechy wino aaa i pestki dyni -
nick nieaktualny
-
Lola, serdeczne gratulacje A jednak w zimie kwitnie życie
Key, tak, do 24 tc był chłopiec, a później i do dzisiaj dziewczynka Bylismy w niezłym szoku
Nie chce zebyscie mnie zle zrozumialy, ale zazdroszczę Wam, że zobaczenie tych dwóch kresek jeszcze przed Wami. Najpiekniejsza chwila w moim zyciu. W przyszlym roku każda z wątku bedzie chodzila z wozkiem albo brzuchemlollla7 lubi tę wiadomość
A. - 03.18 ❤️
V. - 05.19 💜
O. - 10.22 🩷 -
Karakorum a nie macie w de takich szczegolowych polowkowych?? my mielismy w 20tc i nawet potrafiła sprawdzić zajecza warge... I mamy chlopca na 100% nawet zdjecie jajek i siurka nam zrobila
-
Key b, ja mam na kazdej wizycie szczegolowe usg, a mialam ich juz 8 Mam tez super gina. W 14 tc pokazal mi i mojemu facetowi na usg, ze u malego widac pisiorka, powiedzial, ze bedzie chlopak I faktycznie bylo widac dzyndzelek. Duze polowkowe mialam wlasnie w 22 tc, i wyszlo, ze jednak bedzie dziewczynka
Pozniej doczytalam, ze genitalia wygladaja na wczesnym etapie identycznie, lechtaczka wyglada jak penis, a spuchniete wargi sromowe jak moszna. W nastepnej ciazy nie bede chcial absolutnie slyszec plci do przynajmniej 20 tc Bo tylko sie czlowiek glupio nastraja.
A poza tym, jak sie czujesz? Zbierasz wyprawke?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2017, 19:49
A. - 03.18 ❤️
V. - 05.19 💜
O. - 10.22 🩷 -
A nie. to nam tu do 20tc nie chca za bardzo mówić jaka płeć.
A my dobrze no już mamy pokoik wstępnie zrobiony podostawalismy tyle rzeczy wszystko w workach wrzucone, ze się przed świętami wkurzylam, przebrałam to i ułożyłam zostala wykonczeniowka