Staraczki z rocznika 91
-
WIADOMOŚĆ
-
Możliwe że owulka za pasem ale dlaczego tak późno
Kciuki za was jutro dziewczyny! Oby wasze bety były pozytywne.
Letitbe też idziesz na krew czy sikasz z rana? -
Dziewczyny czekamy na dobre wiesci!!
Mi się dzisiaj śniło że na teście dwie grube krechy.Zaraz się obudziłam i taka rozczarowana bylam. Kurde wiem że u mnie to jeszcze dużo za wcześnie ale mam straszną ochotę testować się w sylwestra. Nie powinnam się nakręcać bo cykl bardzo dziwny, ale nadzieję mam wielkie... -
Szimi bądź wytrwała! Będziesz sobie tylko wyrzucać, że niepotrzebnie test zrobiłaś.
Ja dzisiaj zaczynam Clo wiec jak możecie się domyślić test negatywny, ale nie nastawialam sie na pozytyw więc jest ok.
Oby mnie te skutki uboczne ominely'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Ja wstępnie mialam w planach domowke ale z kilku względów zrezygnowalismy i z lenistwa trochę pójdziemy na chwilę do tesciow w okolicach północy a tak to w domku, sami ze soba'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualny
-
Letitbe - dobrze rzuciło mi się w oczy, że masz dzisiaj urodziny? Wszystkiego najlepszego i niech się spełnią najskrytsze marzenia
Jesteś tylko 2 dni ode mnie starsza
My się wybieramy na domówkę do znajomychLetitbe lubi tę wiadomość
15.07.2020 ❤️ 37+0 ❤️ 2750g ❤️ 53cm ❤️ G ❤️
16.02.2023 ❤️ 40+2 ❤️ 3740g ❤️ 56cm ❤️ Z ❤️
-
Dobrze Ci się rzuciło
Kurde.. urodziny w sylwestra to przekichane chyba, co? Albo każdy ma już plany, albo wszyscy się pchają do Ciebie kilka godzin i pisalabyś na wątku 92, a ja zawsze ubolewałam, że tak pod koniec roku mam te urodziny
Za życzenia szczerze dziękuję'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Frelcia to nie idz najwyżej kasa przepadnie'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Nie jest tak źle, ale wszyscy zabiegani i zdarza się, że dostaję życzenia 1wszego albo 2ego Często słyszę, że mogłam pare godzin poczekać i byłabym najstarsza, ale biedna mama by się musiała jeszcze 20 godzin męczyć, a mi widocznie śpieszno na imprezkę było
Zdecydowanie wolę '9115.07.2020 ❤️ 37+0 ❤️ 2750g ❤️ 53cm ❤️ G ❤️
16.02.2023 ❤️ 40+2 ❤️ 3740g ❤️ 56cm ❤️ Z ❤️
-
Letitbe wszystkiego najlepszego Kochana!no i wiesz czego wszyyyystie jeszscze Ci tu życzymy ;*
ja po becie, wynik 16-17godz. A trafiłam na tą sama pielegniarke co w zeszłym msc, nie wiem czy kobiecina się uczy dopiero, ale w tamtym msc 3 razy się wbijała, dziś 4....idziemy na rekord hahaa .
Ja w sylwka robię za kierowcę, Mąż ma nocny dyżur, wiec spędzam z rodzicami i teściami u mojej ciotki, tyle dobrych rzeczy sobie pojem, Ciociunia zaaawsze robi takie pyszne wymyślne przekąskiWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2017, 10:20
Czekam na nasz cud... 13cs szczęśliwy!
Czekamy na naszą królewnę
-
Haha no jedzenie to najlepsza motywacja
U mnie tez pobierała babka raz krew to myślałam, że ataku epi dostanę bo miala kilka podejsc i ewidentnie jej nie szło. Teraz chodze gdzie indziej i kobietki są zawsze mile, pobieranie to u nich ułamek sekundy a jeszcze starają się zagadac żeby pacjent sie nie stresowal.
Dziękuję lollla :*
Martita ja tez zdecydowanie zostaje przy 91, choć lekarze się pomylili i wpisali 92'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Letitbe wszystkiego najlepszego! Spełnienia marzeń
Dzisiaj również urodziny obchodzi mój tata, dopiero 47! Jedziemy później na jakiegoś urodzinowego drineczka
Ja idę na domowke u znajomych ale powiem szczerze że chętnie zostałabym w domu.
U mnie kiepsko żyły czuć. Także możecie sobie wyobrazić jak wygląda pobieranie mojej krwi. Kłucie po kilka razy i na koniec ogromy siniak.Letitbe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywłaśnie. Wiedziałam że miałam wczoraj coś napisać. Ponad miesiąc temu w 17dc miałam endometrium 7mm tylko a teraz w 16dc przed ovitrelle już 11mm. Także jedzcie migdały i morele:D zapijajcie czerwonym winem.
Letitbus sto lat ❤ spełnienia marzeń:***
Jadę po południu polować na sukienkę. Mam nadzieję że w Katowicach nie będzie tłumów:/Letitbe lubi tę wiadomość
-
Letitbe wszystkiego najlepszego!!!
Ja sylwestruję u brata z rodziną przed telewizorem
Żyły mam ponoć fajne, moja mama kiedyś pobierała krew w laboratorium i zawsze mi tak powtarzała, więc zawsze wkuwają się we mnie za pierwszym razem.Letitbe lubi tę wiadomość
6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
Marta zazdrooo nie zapomne jak mnie ktoś pobierał krew, jako kilkulatce, 20 razy! 20 wkluc! Możecie sobie wyobrazić jak wyglądała moja ręka po tym a ja oczywiście straciłam przytomność i zjechalam z fotela
Frelcia przy takim endo faktycznie moglo się nie udac miesiąc temu. Podobno przy 6mm nie ma opcji, żeby zaciążyc.
Madzi wszystkiego dobrego dla Taty
Też właśnie chętnie zostanę w domu więc domowke odwolalam.
Dziękuję za życzenia dziewczyny:*'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Letitbe kochana sto lat
! No i upragnionego cudeńka ❤
Ja mam dobra zyle na jednej rece, oddaje z niej honorowo 500ml i ani siniaka nigdy nie mam teraz jak mi pobierali w ciazy tez zadnego problemu na szczęście
Lolla kciuki!
Frelcia a co powoduje ten zastrzyk? Bo ja to srednio wntych sprawach ogarnięta jestemLetitbe lubi tę wiadomość