Staraczki z rocznika 91
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też wcześniej brałam luteinę, i zawsze po 3 dniach przychodziła @, w tym cyklu monitoring po owu miałam u innej lekarki, dała mi duphaston, i już więcej wolę nie... Ja odstawiłam przedwczoraj, i czuję że @ nadchodzi.
Oby u Ciebie również nowy cykl szybko się rozpocząłalpaka777 lubi tę wiadomość
27 lat
9cs -
Olinekka91 wrote:
Meggire, może przeoczyłam, ale byłaś juz w klinice niepłodności?
Tylko na hsg w novum. Leczę się u dr Żaboklickiej-Kurowskiej i u dr Paśnika. To są (oczywiscie moim zdaniem) odpowiednie osoby na tą chwilę, starają się znaleźć przyczynę. Prawdopodobnie mamy problem z immunologią. W październiku mam kolejną wizytę u Paśnika, strasznie długo do niego się czeka, będę próbowała się wpisać na wrzesień.
17 cs
euthyrox 75/100, dostinex, B complex, wit D3, acard, Glucophage 1500, neoparin po owulacji
maj 2018 HSG - jest drożność
po leczeniu immunosupresyjnym (październik 2018) -
Hej dziewczyny malo mnie tu.znaczy jestem i was posczytuje ale malo pisze caly czas wam kibicuje my na razie nie chcemy drugiego dziecka ja jeszcze nie jestem gotowa musze sie nacieszyc Tymonkiem ba nawwt jakbym chciala sie starac to caly czas kp więc okresu nie mam nadal przesylam wam mnostwo pozytywnej energii! Uda sie!
meggire, Olinekka91, Marta..a, Drobinka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny wczoraj byłam u lekarza- niepęknięty pęcherzyk z poprzedniego cyklu. Dostałam letrozole na stymulację- jest obok klika małych pęcherzyków, które mogą urosnąć. To dobrze? Czy pęcherzyk może się wchłonąć, czy nadal stymulowany będzie rósł? Boję się, żeby nie urósł jeszcze większy. Pomóżcie....Alpaka
-
nick nieaktualnyAlpaka, nie wiem, chyba powinien się wchłonąć podczas miesiączki, pierwszy raz o czymś takim czytam. może ktoś inny jest bardziej ogarnięty w tym temacie.
Testowałam, jedna kreska. Czekam na okres i kolejny miesiąc starań.alpaka777 lubi tę wiadomość
-
Niepekniety pęcherzyk to torbiel, ja tak miałam i dostałam duphaston przez dwa cykle od 16 dc przez 10 dni. Mój pecherzyk miał ponad 4cm. Wchłonął się ładnie więc bez obaw.
Ja ostatnio byłam u endokrynologa i mam już ładne TSH, dziś 23 dc... Wciąż mam nadzieję że się uda..malutka_mycha, Izaw, Marta..a, PLPaulina lubią tę wiadomość
28.04.2019 Helenka przywitała świat 2800g, 53cm
1.04 - 2260g
4.03 - 1600g
19.12 - 320g
03.09.18 - pozytywny test!
Beta 05.09.18: 462
14 cykli starań
Hashimoto - euthyrox 100 -
Co słychać dziewczyny? Są nowe siły na nowy cykl? ja zamówiłam sobie zioła ojca Sroki, sama w to nie wierzę bo nie jestem zwolenniczką takich rzeczy ale zobaczymy, może zadziała jak placebo17 cs
euthyrox 75/100, dostinex, B complex, wit D3, acard, Glucophage 1500, neoparin po owulacji
maj 2018 HSG - jest drożność
po leczeniu immunosupresyjnym (październik 2018) -
Ja też właśnie sobie je zamówiłam, jutro albo pojutrze przyjdą i zobaczymy
To mój 2gi z clo, mam nadzieję, że teraz lepiej zareagują moje jajniki może współpraca clo z ziółkami coś zdziała
Idę jutro zbadać sobie prolaktyne i TSH jak się miewają15.07.2020 ❤️ 37+0 ❤️ 2750g ❤️ 53cm ❤️ G ❤️
16.02.2023 ❤️ 40+2 ❤️ 3740g ❤️ 56cm ❤️ Z ❤️
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem kiedy, bo po wycieczce do Grecji mogło mi się coś przesunąć... Może poczekam do poniedziałku to będzie 31dc i prawdopodobnie 16dpo (robiłam testy owulacyjne)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2018, 10:18
28.04.2019 Helenka przywitała świat 2800g, 53cm
1.04 - 2260g
4.03 - 1600g
19.12 - 320g
03.09.18 - pozytywny test!
Beta 05.09.18: 462
14 cykli starań
Hashimoto - euthyrox 100 -
W ostatnim cyklu miałam robione badanie sono HSG. Owulacja nie była wywoływana. Okazało się w tym cyklu, że mam niepęknięty pęcherzyk z poprzedniego cyklu, jednak byłam stymulowana letrozole. Pęcherzyk urósł jeszcze bardziej. Proszę o pomoc ile trwa leczenie takiego niepękniętego pęcherzyka- jak można leczyć, jakimi lekami? Nie chciałabym tracić kilku miesięcy na tabletki antykoncepcyjne. Proszę o informację.Alpaka
-
nick nieaktualny