Staraczki z rocznika 91
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiem ale na razie trzeba jakoś zagospodarować czas żeby ciągle nie myśleć więc co tydzień gdzieś razem jeździmy a oprócz tego ja w tygodniu jeżdżę sobie rowerem na siłownię żeby trochę poćwiczyć ten tydzień tylko zawalilam bo coś mnie przeziębienie zlapalo29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
nick nieaktualny
-
Oj domyślam się... Ja w sumie po stracie dość szybko doszłam do siebie. Fizycznie bo psychicznie to trochę dłużej. Krwawilam raptem 3 dni potem ze 2 dni lekkiego plamienia i koniec. Bólów brzucha nie miałam, jedynie od razu po zabiegu. Po tygodniu wróciłam już do pracy i w sumie się cieszę bo nie siedziałam w domu i nie myślałam. Chociaż miałam mega wsparcie męża, rodziny, przyjaciół. Psychicznie było trochę gorzej ale wiesz, tłumaczyłam sobie ze tak musiało być, że pewnie moje dzieciątko było bardzo chore i matka natura wie co robi. Długi potem nie mogłam o tym mówić, było mi ciężko i musiało trochę czasu minąć zanim mogłam na ten temat rozmawiać i powiedzieć że "poronilam". Wcześniej nie chciało mi to przejść przez gardło. Teraz już się pozbieralam i wiem że musi być dobrze i w końcu będę tulila w ramionach moje dzieciątko jak każda z nas!29.09.2016 Aniołek (10 tc)
-
nick nieaktualny
-
Byłam w 8 tygodniu jak dowiedziałam się że serduszko nie bije. Nie robiłam żadnych dodatkowych badań, nic prócz tych co w ciąży. Lekarze nie zlecają badań po jednym poronieniu więc na razie nie chce palnikowac że to coś ze mną nie tak.29.09.2016 Aniołek (10 tc)
-
nick nieaktualnydarika wrote:Byłam w 8 tygodniu jak dowiedziałam się że serduszko nie bije. Nie robiłam żadnych dodatkowych badań, nic prócz tych co w ciąży. Lekarze nie zlecają badań po jednym poronieniu więc na razie nie chce palnikowac że to coś ze mną nie tak.
-
nick nieaktualny
-
karakorum wrote:Mądre słowa, Darika
Dziewczyny, tu pogoda jest idylliczna, a ja mam urlop dopiero we wrzesniu :,( Masakra, jak ja to doczekam... Bylyscie moze na urlopie na wyspach greckich? Warto brac all in?
Byłam i trudno mi to ocenić. Drugi raz bym nie skorzystała z all inclusive. Soki, alkohol marnej jakości. Jedzenie smaczne, lokalne ale jeżeli chcesz pochodzić po restauracjach i próbować nowości to all inclusive się nie opłaca zwyczajnie. Mnie jedynie się to spodobało, że mają duży wybór, lokalne dania i mnóstwo owoców a byliśmy w dość małym kurorcie więc w okolicy były ze dwie warte odwiedzenia restauracje.karakorum lubi tę wiadomość
'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Witam dziewczyny w piękny, nowy dzień ja dzisiaj jadę z dzieciakami do Zoo a potem na baseny i jestem tak pozytywnie naładowana energia, mimo że to już koniec cyklu i @ zbliża się wielkimi krokami. Już zaczynam czuć piersi i brzuch. No cóż oby kolejny cykl był szczęśliwy pozdrawiam!29.09.2016 Aniołek (10 tc)
-
K91 może nie przyjdzie ☺️'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
K91, ja tam trzymam kciuki...
Letitbe, co u Ciebie?
U mnie 22dc, mam bóle piersi okresowe, tj. promieniujące z boku. Cos czuje, ze nic z tego. Jezeli teraz sie nie uda, daje sobie na wstrzymanie do konca urlopu, czyli do wrzesnia. Chce sie nacieszyc wakacjami (chociaz jestem w pracy ), poimprezowac i podrinkowac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2017, 11:04
A. - 03.18 ❤️
V. - 05.19 💜
O. - 10.22 🩷 -
karakorum nie kracz, nie kracz będzie dobrze
a ja po sprawdzeniu prolaktyny wzięłam się za castagnusa, żeby zbić ją trochę i nie zmarnować tego cyklu, póki nie odwiedzę lekarza. Czuję, że działa bo trądzik mi się zmniejszył- zostały tylko przebarwienia, a walczyłam z nim tak długo. Poprzednio także w tej kwestii mi pomógł. Kupiłam też żel conceive i testy lh z czystej ciekawości. Chcę sprawdzić jak pokryją się z temperaturą i monitoringiem (o ile lekarz zrobi), dlatego też dziś zaczęłam znów mierzyć temperaturę a wolałabym tego nie robić.SusannaDean lubi tę wiadomość
'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualnyLetitbe wrote:Byłam i trudno mi to ocenić. Drugi raz bym nie skorzystała z all inclusive. Soki, alkohol marnej jakości. Jedzenie smaczne, lokalne ale jeżeli chcesz pochodzić po restauracjach i próbować nowości to all inclusive się nie opłaca zwyczajnie. Mnie jedynie się to spodobało, że mają duży wybór, lokalne dania i mnóstwo owoców a byliśmy w dość małym kurorcie więc w okolicy były ze dwie warte odwiedzenia restauracje.
-
Susanna no właśnie ja też nie lubię takich gotowców. Jednym z najważniejszych dla nas punktów jakichkolwiek wycieczek jest własnie kuchnia, łażenie po restauracjach i objadanie się do upadłego także z urlopu zawsze parę kilo nadwagi przywozimy'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualnyLetitbe wrote:Susanna no właśnie ja też nie lubię takich gotowców. Jednym z najważniejszych dla nas punktów jakichkolwiek wycieczek jest własnie kuchnia, łażenie po restauracjach i objadanie się do upadłego także z urlopu zawsze parę kilo nadwagi przywozimy
Muszę jakiś film objerzeć sobie dziś bo nuda -
Chmurko a jak jeszcze nie trzeba gotować ani zmywać, to już w ogóle nie można się pohamować
Susanna też bym sobie coś obejrzała ale chyba się z czasem nie wyrobię'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart