X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki z rocznika 91
Odpowiedz

Staraczki z rocznika 91

Oceń ten wątek:
  • Letitbe Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2017, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jaa Cię pierdzielę :O trzymam mooocno kciuki za Ciebie

'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'

thumb.png
    My Ovulation Chart
  • karakorum Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2017, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/c38ba70d9a86.jpg.html

Boze jestem w ciazy.... Padne, padne, padne.... Chyba musze sie polozyc

SusannaDean, madzioszka lubią tę wiadomość

A. - 03.18 ❤️
    V. - 05.19 💜
    O. - 10.22 🩷
  • Letitbe Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2017, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahahaha karakorum :D nieźle Cię siekło
    Gratuluje i życzę wszystkiego najzdrowszego

'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'

thumb.png
    My Ovulation Chart
  • pilik Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2017, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karakorum wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/c38ba70d9a86.jpg.html

Boze jestem w ciazy.... Padne, padne, padne.... Chyba musze sie polozyc

Gratulacje!! Zaciskam kciuki żeby wszystko było jak należy

ds022el.png

u4uGp2.png
  • Letitbe Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2017, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak się martwiłaś swoimi górami na wykresie :D

thumb.png
    My Ovulation Chart
  • darika Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2017, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje! :-)

29.09.2016 Aniołek (10 tc)
    09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
    16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
    lprkcwa1zb61biig.png
    961l3e5eru5riodc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2017, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ŁO jaka ciąża !!! :*** Gratulacje

• Chnurka91 Koleżanka

Wysłany: 24 czerwca 2017, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje :*

,,Jeśli chcesz oglądać tęczę, musisz dzielnie znieść deszcz.’’
    5543311f29ca1c8223282e134cc0fc43.png
  • karakorum Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2017, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje dziewczynki <3 I ciagle trzymam kciuki, umowmy sie, ze zaczelam sezon serduszek na naszym wątku! Teraz czas na kolejne!

Ja oczywiscie drżę o to mikroskopijne życiątko we mnie, kupilam testy na jutro i pojutrze rano, zobacze jak krecha ciemnieje. W poniedzialek po pracy lece do gina, inaczej nie zrobie bety (jestem w DE, niestety bete da sie zalatwic tylko przez lekarza).
    Nadal mam wrazenie ze snie, i bardzo sie boje.
    Milego wieczorku dziewczyny! Ja tymczasem zabieram sie za Netfliksa 8)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2017, 20:08

A. - 03.18 ❤️
    V. - 05.19 💜
    O. - 10.22 🩷
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2017, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam serdecznie..
    DO napisania na forum skłoniła mnie coraz większa udręka z powodu braku ciąży..i pytania które się piętrzą w mojej głowie od ostatniego cyklu. Otóż ostatnią miesiączkę miałam 17 maja.. moje cykle trwają od stycznia (wtedy odstawiłam hormony-asubtela) średnio 32-34 dni.. kochamy się z Mężem regularnie co 3-4 dni. 16-tego czerwca byliśmy w Grecji.. Okres planowo powinien pojawić się w okolicach zeszłego weekendu. Spóźnia się już minimum 5 dni, od dwóch dni mam podwyższoną temp.37,1-37,4 i bolą mnie krzyże. Test robiłam rano ale jest negatywny. Co o tym sądzicie Drogie staraczki ?

• Letitbe Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2017, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżeli już długo temperatura jest podwyższona to może być ciąża, ale wiadomo, że wyjazdy też swoje robią. Test może jeszcze nie wyjść pozytywny. Czasem zdarza się wykrycie dopiero po 2 tygodniach od @. Może skocz na betę w poniedziałek to wszystko się wyjaśni ☺️

Karakorum zarażaj nas,zarażaj. Swoją drogą domyślam się jaki strach teraz musisz czuć i pewnie będziesz się martwić do samego końca ☺️ zdrówka wam życzę

thumb.png
    My Ovulation Chart
  • pilik Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2017, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karakorum a co ciekawego na netflixie oglądasz? :) mam powoli wrażenie, że prawie wszystko warte uwagi tam już obejrzałam :p...

ds022el.png

u4uGp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2017, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia, czasem nie wychodzą w terminie te testy, ale to się rzadko zdarza i w zasadzie w większości wtedy, kiedy kobieta nie wie kiedy była owulacja. Jeśli test wyszedł negatywny to idź na betę, bo 25 tka często długo nie wykrywa ciąży, taka prawda, stężenie w moczu może być za małe, aby coś było widać. Po prostu jak @ nie będzie to może być ciąża :)
    A temperaturę mierzysz cały cykl o tej samej porze?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2017, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pilik wrote:
    Karakorum a co ciekawego na netflixie oglądasz? :) mam powoli wrażenie, że prawie wszystko warte uwagi tam już obejrzałam :p...
    Anne - nową Anię z Zielonego Wzgórza polecam :D

pilik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2017, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mierzę rano i wieczorem raczej o stałej porze się staram. Wzrost zaobserwowałam od środy a we wtorek i środę miałam dużo gęstego śluzu (trochę jak białko, trochę wodnisty)..Czekam na okres od 17 czerwca w sumie (16-23 byłam na wyjeździe). Od czwartku boli mnie też podbrzusze i kręgosłup.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2017, 22:13

• karakorum Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2017, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pilik - szczerz mowiac skacze po calym Netfliksie i buszuje. Ostatnio ogladam "Mirrors" - horror. Taki se.

Mam zamiar zabrac sie za El Chapo! Podobno calkiem calkiem.

Strasznie nie moglam sie doczekac "Orange is the new black", a jak dla mnie okazala sie to byc straszna porazka :(

A. - 03.18 ❤️
    V. - 05.19 💜
    O. - 10.22 🩷
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2017, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia wrote:
    Mierzę rano i wieczorem raczej o stałej porze się staram. Wzrost zaobserwowałam od środy a we wtorek i środę miałam dużo gęstego śluzu (trochę jak białko, trochę wodnisty)..Czekam na okres od 17 czerwca w sumie (16-23 byłam na wyjeździe). Od czwartku boli mnie też podbrzusze i kręgosłup.
    To dziwne, że test nie wyszedł. Zrób betę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2017, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje kolezanki zaprawione w bojach o maleństwo też tak mówią... Chyba pozostaje mi beta.. albo liczyć na cud i Klinikę :(

• Letitbe Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2017, 00:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia a jak wyglądała temperatura wcześniej, przed tym środowym skokiem?
    Chodzi mi o to, czy wcześniej zaobserwowałaś skok owulacyjny, bo moze to owulacja tak mocno przesunięta? Oczywiście życzę Ci zafasolkowania :-) jak długo się staracie?

thumb.png
    My Ovulation Chart
  • darika Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2017, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia, u mnie w pierwszej ciąży pierwszy test jaki zrobiłam też wyszedł negatywny (wtedy nie spodziewałam się ciąży więc nie robiłam więcej ani nie szłam na bete) więc u Ciebie też tak może być. Może idź na bete, powtórz test jeszcze raz za kilka dni, tak jak dziewczyny tutaj piszą :-)

29.09.2016 Aniołek (10 tc)
    09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
    16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
    lprkcwa1zb61biig.png
    961l3e5eru5riodc.png
‹‹ 32 33 34 35 36 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ