Staraczki z rocznika 91
-
WIADOMOŚĆ
-
O jaa Cię pierdzielę trzymam mooocno kciuki za Ciebie'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Hahahahaha karakorum nieźle Cię siekło
Gratuluje i życzę wszystkiego najzdrowszego'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
A tak się martwiłaś swoimi górami na wykresie'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualny
-
Dziekuje dziewczynki I ciagle trzymam kciuki, umowmy sie, ze zaczelam sezon serduszek na naszym wątku! Teraz czas na kolejne!
Ja oczywiscie drżę o to mikroskopijne życiątko we mnie, kupilam testy na jutro i pojutrze rano, zobacze jak krecha ciemnieje. W poniedzialek po pracy lece do gina, inaczej nie zrobie bety (jestem w DE, niestety bete da sie zalatwic tylko przez lekarza).
Nadal mam wrazenie ze snie, i bardzo sie boje.
Milego wieczorku dziewczyny! Ja tymczasem zabieram sie za NetfliksaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2017, 20:08
A. - 03.18 ❤️
V. - 05.19 💜
O. - 10.22 🩷 -
nick nieaktualnyWitam serdecznie..
DO napisania na forum skłoniła mnie coraz większa udręka z powodu braku ciąży..i pytania które się piętrzą w mojej głowie od ostatniego cyklu. Otóż ostatnią miesiączkę miałam 17 maja.. moje cykle trwają od stycznia (wtedy odstawiłam hormony-asubtela) średnio 32-34 dni.. kochamy się z Mężem regularnie co 3-4 dni. 16-tego czerwca byliśmy w Grecji.. Okres planowo powinien pojawić się w okolicach zeszłego weekendu. Spóźnia się już minimum 5 dni, od dwóch dni mam podwyższoną temp.37,1-37,4 i bolą mnie krzyże. Test robiłam rano ale jest negatywny. Co o tym sądzicie Drogie staraczki ? -
Jeżeli już długo temperatura jest podwyższona to może być ciąża, ale wiadomo, że wyjazdy też swoje robią. Test może jeszcze nie wyjść pozytywny. Czasem zdarza się wykrycie dopiero po 2 tygodniach od @. Może skocz na betę w poniedziałek to wszystko się wyjaśni ☺️
Karakorum zarażaj nas,zarażaj. Swoją drogą domyślam się jaki strach teraz musisz czuć i pewnie będziesz się martwić do samego końca ☺️ zdrówka wam życzę'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualnyFrelcia, czasem nie wychodzą w terminie te testy, ale to się rzadko zdarza i w zasadzie w większości wtedy, kiedy kobieta nie wie kiedy była owulacja. Jeśli test wyszedł negatywny to idź na betę, bo 25 tka często długo nie wykrywa ciąży, taka prawda, stężenie w moczu może być za małe, aby coś było widać. Po prostu jak @ nie będzie to może być ciąża
A temperaturę mierzysz cały cykl o tej samej porze? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMierzę rano i wieczorem raczej o stałej porze się staram. Wzrost zaobserwowałam od środy a we wtorek i środę miałam dużo gęstego śluzu (trochę jak białko, trochę wodnisty)..Czekam na okres od 17 czerwca w sumie (16-23 byłam na wyjeździe). Od czwartku boli mnie też podbrzusze i kręgosłup.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2017, 22:13
-
pilik - szczerz mowiac skacze po calym Netfliksie i buszuje. Ostatnio ogladam "Mirrors" - horror. Taki se.
Mam zamiar zabrac sie za El Chapo! Podobno calkiem calkiem.
Strasznie nie moglam sie doczekac "Orange is the new black", a jak dla mnie okazala sie to byc straszna porazkaA. - 03.18 ❤️
V. - 05.19 💜
O. - 10.22 🩷 -
nick nieaktualnyFrelcia wrote:Mierzę rano i wieczorem raczej o stałej porze się staram. Wzrost zaobserwowałam od środy a we wtorek i środę miałam dużo gęstego śluzu (trochę jak białko, trochę wodnisty)..Czekam na okres od 17 czerwca w sumie (16-23 byłam na wyjeździe). Od czwartku boli mnie też podbrzusze i kręgosłup.
-
nick nieaktualny
-
Frelcia a jak wyglądała temperatura wcześniej, przed tym środowym skokiem?
Chodzi mi o to, czy wcześniej zaobserwowałaś skok owulacyjny, bo moze to owulacja tak mocno przesunięta? Oczywiście życzę Ci zafasolkowania jak długo się staracie?'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Frelcia, u mnie w pierwszej ciąży pierwszy test jaki zrobiłam też wyszedł negatywny (wtedy nie spodziewałam się ciąży więc nie robiłam więcej ani nie szłam na bete) więc u Ciebie też tak może być. Może idź na bete, powtórz test jeszcze raz za kilka dni, tak jak dziewczyny tutaj piszą29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️