Staraczki z rocznika 91
-
WIADOMOŚĆ
-
Letitbe wrote:Ciekawe jak będą wyglądały nasze statystyki po lecie
SusannaDean lubi tę wiadomość
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
Ja od początku wierzyłam w ten lipiec tylko po ostatnich wynikach moja wiara skruszała'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualny
-
Oj bo ta prolaktyna jest ponad normę ☺️ zdaję sobie sprawę, że nie jest tragiczna i że z taką też się zdarza zajść no ale póki jej nie zbiję to nie sądzę by zaskoczyło'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
No właśnie prolaktynę i tsh póki co. Mam wcześniejszy zestaw badań hormonalnych. Nie do końca jestem w stanie to zinterpretować i czekam z tym na lekarza ale te dwa ostatnio robione faktycznie sa trochę za duże'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualny
-
Castagnus biorę, więc cudów się nie spodziewam no ale będzie jak będzie'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyk91 wrote:Madzioszka gdzie przepadłaś?
Muszę wstać z kanapy i poćwiczyć...ale tak mi się nie chcę. Czy ktoś mnie może popchnąć?
A miałam przerwę w staraniach Teraz w czerwcu poszliśmy do kliniki niepłodności i nareszcie coś ruszyło! Trafiłam na lekarza, który rozpoznał gdzie tkwi mój problem i dzięki niemu jakoś w ten weekend miałam owulację pierwszą od 1,5 roku! Także wracam do gry :>
Najciężej wstać, ale jak poćwiczysz, jaka zadowolona będziesz! Aż mnie zainspirowałaś i też zaraz poćwiczę
-
Madzioszka w końcu! dobra nowina, teraz już z górki
Ja kiedyś regularnie ćwiczyłam siłowo ale odkąd mam codzienne bóle głowy to nawet o tym nie myślę. Po ćwiczeniach głowa eksploduje'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualny
-
A bo ja wiem z powietrza chyba
Boli mnie codziennie/ co drugi dzień. Co dziwne, zaczęłam notować kiedy głowa mnie boli i ma to miejsce w pierwszej połowie cyklu. Im bliżej owulacji, tym bardziej się nasila i po owu jeszcze kilka dni lekko a potem cisza. Uciążliwe to jest, więc starania są okupione cierpieniem, bo tabletki przeciwbólowe mogą całkiem konkretnie hamować owulację i wpływać na śluz.'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualny
-
Letitbe wrote:A bo ja wiem z powietrza chyba
Boli mnie codziennie/ co drugi dzień. Co dziwne, zaczęłam notować kiedy głowa mnie boli i ma to miejsce w pierwszej połowie cyklu. Im bliżej owulacji, tym bardziej się nasila i po owu jeszcze kilka dni lekko a potem cisza. Uciążliwe to jest, więc starania są okupione cierpieniem, bo tabletki przeciwbólowe mogą całkiem konkretnie hamować owulację i wpływać na śluz.
Też mam problemy z bólami głowy i też nie wiem skąd sie biorą, ale są na tyle silne, że wymiotuje, a ostatnio nawet zasłabłam. U mnie występuje 2 dni przed @ taki ból, że najlepiej tylko spać. A pomaga mi excedrin migrastop, nie wiem jaki ma wpływ bo nigdy o tym nie myślałam ale uśmierza ból...'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
jagodowa91 wrote:Też mam problemy z bólami głowy i też nie wiem skąd sie biorą, ale są na tyle silne, że wymiotuje, a ostatnio nawet zasłabłam. U mnie występuje 2 dni przed @ taki ból, że najlepiej tylko spać. A pomaga mi excedrin migrastop, nie wiem jaki ma wpływ bo nigdy o tym nie myślałam ale uśmierza ból...
Oo jaaa, współczuję. Takiego bólu bym nie wytrzymała. Z tymi tabletkami to głównie chodzi o to, że działają przeciwzapalnie a owulacja jest poniekąd stanem zapalnym stąd mogą coś tam przyblokować w okresie okołoowulacyjnym i nie łykam ale zwykłe ibupromy też niewiele dają.
Madzioszka wydaje mi się, że to przez pogodę ale tylko połowa cyklu? Hmmm.. A co do seksu to racja, ale jak mi ciśnienie skoczy to już w ogóle eksplozja mózgu murowanamadzioszka lubi tę wiadomość
'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart