Staraczki z rocznika 91
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Frelcia a który to dzień cyklu?
Dziewczyny mam pytanie. Dopiero zaczynam obserwacje i trochę się gubię. Podczas obserwacji śluzu W ciągu dnia mój śluz raz jest rozciagliwy raz wilgotny a przez większość czasu kremowy (mówię cały czas o obserwacji w ciągu jednego dnia). Jak to interpretować? Mam tak praktycznie cały czas... Odkąd q ogóle śluz zaczyna się pojawiać. Jasne że tego śluzu jest mniej lub więcej ale nie wiem jak to zaznaczyć na wykresie i coś tym sądzić,,Jeśli chcesz oglądać tęczę, musisz dzielnie znieść deszcz.’’
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChnurka91 wrote:Frelcia a który to dzień cyklu?
Dziewczyny mam pytanie. Dopiero zaczynam obserwacje i trochę się gubię. Podczas obserwacji śluzu W ciągu dnia mój śluz raz jest rozciagliwy raz wilgotny a przez większość czasu kremowy (mówię cały czas o obserwacji w ciągu jednego dnia). Jak to interpretować? Mam tak praktycznie cały czas... Odkąd q ogóle śluz zaczyna się pojawiać. Jasne że tego śluzu jest mniej lub więcej ale nie wiem jak to zaznaczyć na wykresie i coś tym sądzić
41.. -
nick nieaktualnyFrelcia wrote:Dzisiaj zdawałam prawo jazdy i to pochłonęło moją energię. Jutro na 10-tą rano mnie Mąż zawiezie...bo testy nadal negatywne.
-
Chmurko z tym sluzem też się gubię. U mnie jest on cały cykl taki sam tylko jest go więcej lub mniej i zaznaczając wodnisty mam na myśli duże ilości ale inaczej właśnie się nie da tego zaznaczyć. Kiedyś zdarzało mi się mieć rozciagliwy ten idealny ale dałam sobie spokój z tą obserwacją śluzu bo tylko się wkurzalam'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualnyLetitbe wrote:Chmurko z tym sluzem też się gubię. U mnie jest on cały cykl taki sam tylko jest go więcej lub mniej i zaznaczając wodnisty mam na myśli duże ilości ale inaczej właśnie się nie da tego zaznaczyć. Kiedyś zdarzało mi się mieć rozciagliwy ten idealny ale dałam sobie spokój z tą obserwacją śluzu bo tylko się wkurzalam
-
Zrobiłam dzisiaj test i negatyw aż bije po oczach. Poczekam jeszcze tydzień i zrobię kolejny albo pójdę na bete... A jak nie dostanę nadal @ i będą negatywy to będę musiała iść do gina...
Kurde tylko że ja tak nigdy nie miałam. Zawsze @ regularne, zaczynające się od plamień. W odstępach 26-28 dni ale 28 to już był max. A teraz 29 dzień cyklu i cisza. Zero bólu piersi po bokach... Nie wiem co mogło mi rozlegulowac cykl bo to już drugi z rzędu jak nie dostaje @ w terminie... Na początku myślałam że to ten Miovarian, co mi lekarz przepisał ale już go przecież nie biorę od tamtego cyklu... Sama nie wiem, dociera do mnie ze może być ze mną coś nie tak dlatego nie możemy zaskoczyć... Do tego lekarza to chyba biorę się wcześniej coś czuję niż w sierpniu...29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
Mogłabym pomyśleć że to ta choroba, ale mimo tego że już choruje tak od 3 lat to @ zawsze były w terminie chyba moje pozytywne myślenie powoli mnie opuszcza...29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
Dziewczyny ja odkąd odstawiłam tabletki, nie miałam rozciągliwego śluzu. Było tak jak piszecie - mniej albo więcej, ale był to śluz zdecydowanie nie rozciągliwy. Powiedzialabym, ze wodnisto-kremowy W owulacje bardzo duzo, poza owulacja malo albo wcale. W ostatnim, szczesliwym cyklu tez nie mialam sluzu R.A. - 03.18 ❤️
V. - 05.19 💜
O. - 10.22 🩷 -
nick nieaktualnyStwierdziliśmy z Mężem, że jak już płacimy za wizytę w klinice i będę miała usg to poprosimy o zlecenie na betę, żeby nie płacić..
Myślę że gdybym po odstawieniu hormonów miała mieć rozregulowany cykl to chyba od początku? a miałam 4 cykle jak bum cyk cyk równe. Chociaż nie wykluczam, że pojawiły się jakieś problemy... byleby mi tylko nie wyszło że mam policystyczność.. Denerwuję się jak jasny pieron przed wizytą... -
Frelcia to tylko pojedynczy cykl. Nawet jeśli coś tam się pochrzaniło to tylko jednorazowo. Nie martw się a po odstawieniu PCO myślę, że by Cię nie dopadło. Zresztą lekarze zazwyczaj polecają tabletki anty na kilka miesięcy przy PCO, bo daje jajnikom odpocząć. Mimo wszystko rozumiem Twój strach, bo najgorzej jest jak człowiek myśli, że coś TAM się dzieje a nie wie co i czeka na najgorsze. Swoją drogą wszędzie straszą tym PCO- słyszałam opinie, że to wyrok i bezpłodność a to bzdura.
darika wizyta u lekarza zawsze jest dobrym pomysłem ale się nie stresuj Myślę, że jeżeli coś jest nie tak to i tak nie jest to nic wielkiego. Jakaś drobnostka, które przeszkadza
karakorum no właśnie przeszło mi przez myśl, że przecież nie miałaś typowego śluzu i masz, co masz ja tam tylko dokupiłam żel conceive, bo jakoś trzeba sobie radzić. Powiedz jak tam się czujesz świeżynko. Luby zachwycony wiadomością?'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Letitbe, poki co radosc miesza sie ze strachem. To bardzo bardzo wczesnie. Nadal bola mnie piersi, podbrzusze pobolewa bardzo delikatnie, nie jak przed okresem, mam znakomity humor i najlepiej bym przestawila czas, tak o pare dobrych miesiecy do przodu
Moj facet lata pod sufitem ze szczescia. Poplakal sie jak mu pokazalam pozytywne testy.
Takze panuje u nas fajna atmosfera, byle tylko tak zostalo... Wczoraj bylam na wizycie, widac małą kropke i cialko zolte, oddalam krew, i w srode wynik bety, mam zadzwonic. Juz mnie nosi, stresuje sie... Trzymajcie kciuki dziewczyny, ja za Was caly czas trzymam :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2017, 13:41
pilik, Letitbe, madzioszka lubią tę wiadomość
A. - 03.18 ❤️
V. - 05.19 💜
O. - 10.22 🩷 -
nick nieaktualnykarakorum wrote:Letitbe, poki co radosc miesza sie ze strachem. To bardzo bardzo wczesnie. Nadal bola mnie piersi, podbrzusze pobolewa bardzo delikatnie, nie jak przed okresem, mam znakomity humor i najlepiej bym przestawila czas, tak o pare dobrych miesiecy do przodu
Moj facet lata pod sufitem ze szczescia. Poplakal sie jak mu pokazalam pozytywne testy.
Takze panuje u nas fajna atmosfera, byle tylko tak zostalo... Wczoraj bylam na wizycie, widac małą kropke i cialko zolte, oddalam krew, i w srode wynik bety, mam zadzwonic. Juz mnie nosi, stresuje sie... Trzymajcie kciuki dziewczy, ja za Was caly czas trzymam :* -
Karakorum cieszę się razem z Tobą ☺️ juz sobie wyobrażam jakby mój mąż zareagował. Pewnie by powiedział, że to jego zasługa'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualny