X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki z rocznika 91
Odpowiedz

Staraczki z rocznika 91

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2017, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia wrote:
    Test "Maluszek"
    To on ma 25, spoko jeszcze są szanse :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2017, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po cholerę dają takie w aptece :D ehhh

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2017, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia wrote:
    Po cholerę dają takie w aptece :D ehhh
    Żeby testować 7 dni po terminie @ tak mi lekarz powiedział :D
    Ha ha

Jeeeej ale mam do nadrobienia muszę poczytać o tych lekach co mnie czeka....

Pęcherzyk ładny był szkoda, ze jeden hehe :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2017, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to ja zatestowałam po 10 dni po terminie i dupa. Ale już myślę, że nawet jeśli to... jeszcze trochę się pocieszymy tylko życiem we dwoje.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2017, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia wrote:
    No to ja zatestowałam po 10 dni po terminie i dupa. Ale już myślę, że nawet jeśli to... jeszcze trochę się pocieszymy tylko życiem we dwoje.
    po termninie @ ile jesteś?

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2017, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    po termninie @ ile jesteś?
    okres mam zwykle w 32/33 dniu ( 17/18 czerwca) czyli już jest 9/10 dni spóźnienia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2017, 19:30

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2017, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia wrote:
    okres mam zwykle w 32/33 dniu ( 17/18 czerwca) czyli już jest 9/10 dni spóźnienia.
    o kurcze to nie wiedziałam, ale najpewniej ci się owu przesunęła dziewczyno ale masz cierpliwość ja bym już na becie była :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2017, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    o kurcze to nie wiedziałam, ale najpewniej ci się owu przesunęła dziewczyno ale masz cierpliwość ja bym już na becie była :D
    liczyłam na testy.. dopiero od soboty jestem w PL.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2017, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia wrote:
    liczyłam na testy.. dopiero od soboty jestem w PL.
    A ile jesteś po owu?

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2017, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Według testów owulacyjnych ok 24 dni po.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2017, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia wrote:
    Według testów owulacyjnych ok 24 dni po.
    No to nie wiem czy testy by kłamały w wypadku 5 tygodniowej ciąży (nawet 6). Powinnaś iść na betę i jak coś brać leki na wywołanie @
    Ale ja nic nie przesądzam

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2017, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W takim razie to albo owu była później albo faktycznie mam jakieś zaburzenia hormonalne...

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2017, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia wrote:
    W takim razie to albo owu była później albo faktycznie mam jakieś zaburzenia hormonalne...
    Po teście dodaj sobie 2-3 dni bo owu nie jest w dniu testu.
    Jak masz test to jutro sobie siknij

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2017, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro to ja już na z krwi pojadę. Mam dość gdybania. Jednak przeczuwam że to coś grubszego... dobrze ze w czwartek widzę się z lekarzem :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2017, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia wrote:
    Jutro to ja już na z krwi pojadę. Mam dość gdybania. Jednak przeczuwam że to coś grubszego... dobrze ze w czwartek widzę się z lekarzem :(
    No to zrób betę będziesz miała przed wizytą i wszystkiego się dowiesz, różnie organizm reaguje, więc spokojnie poczekaj, testy często 'kłamią' mi np pokazywał w zeszłym cyklu cienie a beta poniżej 2...

• karakorum Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2017, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia mieszkasz za granicą?

A. - 03.18 ❤️
    V. - 05.19 💜
    O. - 10.22 🩷
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2017, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karakorum wrote:
    Frelcia mieszkasz za granicą?
    Nie. Byłam w Grecji na wakacjach i wróciłam w sobotę.

• darika Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2017, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia trzymam mocno kciuki żeby to było to o czym marzysz! :-* mamy podobna sytuację, bo mi też spoznia się @ a wczorajszy test negatywny. Z tym że ja mam niby dopiero 30 dc. Dopiero albo aż bo cykle 26-28 dni. Pamiętam że w poprzedniej ciąży dopiero w 34 dc wyszedł mi pozytyw (wcześniej też miałam negatywny) i to wcale nie takie mocne krechy. Ale wiecie, nadzieja umiera ostatnia. Zatestuje jeszcze raz w piątek a jak znowu nic z tego to w poniedziałek na spokojnie pójdę na bete. Po wyniku, jaki by nie był umowie się do lekarza.
    Powiem wam w sekrecie, że mojej przyjaciółce (siostra mojego męża) też spoznia się @ i tak po cichu sobie marzę że byłoby super jakbyśmy razem.... No wiecie :-) nie chce mówić tego na głos :-)
    I w ogóle mam tak zmienne nastroje że szok. Jednego dnia chce mi się płakać i jestem załamana, drugiego latam w skowronkach. Ale to może zwiastowac i jedno i drugie. Poza tym wciąż piersi nie bolą, tylko podbrzusze, jajnik raz jeden raz, drugi... Ale to wszystko są takie same objawy jak przed @, jak i w ciąży. Więc nie nastawiam się... Ale zawsze jakaś tam iskierka nadziei jest...
    Pozdrawiam!

29.09.2016 Aniołek (10 tc)
    09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
    16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
    lprkcwa1zb61biig.png
    961l3e5eru5riodc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2017, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    darika wrote:
    Frelcia trzymam mocno kciuki żeby to było to o czym marzysz! :-* mamy podobna sytuację, bo mi też spoznia się @ a wczorajszy test negatywny. Z tym że ja mam niby dopiero 30 dc. Dopiero albo aż bo cykle 26-28 dni. Pamiętam że w poprzedniej ciąży dopiero w 34 dc wyszedł mi pozytyw (wcześniej też miałam negatywny) i to wcale nie takie mocne krechy. Ale wiecie, nadzieja umiera ostatnia. Zatestuje jeszcze raz w piątek a jak znowu nic z tego to w poniedziałek na spokojnie pójdę na bete. Po wyniku, jaki by nie był umowie się do lekarza.
    Powiem wam w sekrecie, że mojej przyjaciółce (siostra mojego męża) też spoznia się @ i tak po cichu sobie marzę że byłoby super jakbyśmy razem.... No wiecie :-) nie chce mówić tego na głos :-)
    I w ogóle mam tak zmienne nastroje że szok. Jednego dnia chce mi się płakać i jestem załamana, drugiego latam w skowronkach. Ale to może zwiastowac i jedno i drugie. Poza tym wciąż piersi nie bolą, tylko podbrzusze, jajnik raz jeden raz, drugi... Ale to wszystko są takie same objawy jak przed @, jak i w ciąży. Więc nie nastawiam się... Ale zawsze jakaś tam iskierka nadziei jest...
    Pozdrawiam!

No mnie wczoraj Mąż zapytał czy piersi mi aby nie urosły :D jutro mam lekarza i zaczynam sie stresować... Pewnie zleci mi zrobienie badań i będę musiała wszystkie zrobić w piątek, bo mi się urlop konczy..

• Letitbe Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2017, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny oby to Fasole się z Wami w chowanego bawiły :)

darika, jagodowa91 lubią tę wiadomość

'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'

thumb.png
    My Ovulation Chart
‹‹ 37 38 39 40 41 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ