Staraczki z rocznika 91
-
WIADOMOŚĆ
-
Frelcia wrote:No mnie wczoraj Mąż zapytał czy piersi mi aby nie urosły jutro mam lekarza i zaczynam sie stresować... Pewnie zleci mi zrobienie badań i będę musiała wszystkie zrobić w piątek, bo mi się urlop konczy..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2017, 11:09
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
nick nieaktualnyMnie piersi nigdy na @ nie bolą ale faktycznie robią się pełniejsze, siku chodzę non stop ale u mnie to norma, niedobrze też jest mi przed @, więc też się tym nie sugeruje. Jedyne co to ta temperatura. Przed okresem zawsze miałam 36,9 max 37. A teraz 37,3/37,4 no ale.. to też może być jakiś stan zapalny którego ja nie odczuwam.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Fajne te bety wasze
Jeszcze ze 2 tygodnie i mam nadzieja ja
I ja, i ja!
Frelcia ja robię w zwykłym diagnostycznym badania i od zawsze online są po paru godzinach, gorzej z papierowymiSusannaDean lubi tę wiadomość
'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zazdroszczę Chmurko śluzu ten inofem jest zalecany tylko przy PCO czy tak ogólnie?
'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualny
-
Kurde, co wszyscy z tymi upałami? U mnie "szału ni ma"'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualnyLetitbe wrote:Kurde, co wszyscy z tymi upałami? U mnie "szału ni ma"
Ale mi sie bie chce, no ale trzeba blizej niz dalej do celu jestem moze wkrotce nie bede musiala chodzic do pracy wiem ze to okropne -
nick nieaktualny