Staraczki z rocznika 91
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny musialabym zalatwic sobie lewe zwolnienie lekarskie. Z tego co opowiadaja mi znajome i dziewczyny z forum, w Niemczech nie puszczaja ciezarowek tak latwo na zwolnienie. No ale pocieszam sie, ze dobrze sie czuje i wszystko ok.
Frelcia przykro mi. Moze podroze rozregulowaly Ci caly cykl?A. - 03.18 ❤️
V. - 05.19 💜
O. - 10.22 🩷 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFrelcia wrote:A jeśli to była opóźniona owulacja to myślicie że jest szansa...?
Kazda z nas miala tak,ze sie nakrecala i pozniej nic nie bylo szkoda nerwow -
nick nieaktualny
-
Frelcia podwójna owulacja jest możliwa tylko na zasadzie pęknięcia dwóch pęcherzyków w tym samym czasie. Natomiast w jednym cyklu w odstępach czasowych jest niemożliwa
SusannaDean lubi tę wiadomość
'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFrelcia,wiem,ze bardzo bys chciala,ale jestes dopiero na poczatku drogi,mam nadzieje ze szybko sie uda,to ze idziesz do kliniki znaczy, ze zapewne maxie jakies problemy i wkrotce one sie wyjasnia i bedziesz mogla sie cieszyc macierzynstwem.
Letitbe lubi tę wiadomość
-
Popieram Susannę. Frelcia wszystko się ureguluje i zaskoczy
SusannaDean lubi tę wiadomość
'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jaką staruszką?! Co Ty opowiadasz'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualny