Staraczki z rocznika 91
-
WIADOMOŚĆ
-
Brałam clo przez 4 cykle. Teraz będę brała Letrozol. Podobno przy moim profilu hormonalnym (niepotwierdzony PCOS) bedzie lepiej dzialal. Od dwoch tygodni mam też Bromergon wymieniony na norprolac. Na razie efektu nie ma czekam na opanowanie tej prolaktyny, może wtedy coś zaskoczy.
madzioszka lubi tę wiadomość
65cs, 30 lat -
nick nieaktualnyk91 wrote:Brałam clo przez 4 cykle. Teraz będę brała Letrozol. Podobno przy moim profilu hormonalnym (niepotwierdzony PCOS) bedzie lepiej dzialal. Od dwoch tygodni mam też Bromergon wymieniony na norprolac. Na razie efektu nie ma czekam na opanowanie tej prolaktyny, może wtedy coś zaskoczy.
Oj, najgorzej, jak tyle się działa i nie ma efektów. W takim razie dużo cierpliwości Ci życzę, będzie dobrze!k91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyk91, moniczko
Kiedyś nam się uda! Ja dokładnie za tydzień testuję, ale totalnie nie czuję, jakby cokolwiek się u mnie działo, więc prawdopodobnie będziemy tu razem kolejny cykl.
Kiedyś nam się uda! Znacznie trudniejszym przypadkom się udawało!
k91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hey dziewczyny , w koncu moj rocznik sie odnalazł my zaczynamy 6 cykl starań, ale teraz obiecalam sobie ze nie bede sie tak spinac kupilam sobie kwas foliowy i ziola ojca Sroki ( na ktore jeszcze czekam), mężowi cynk i selen;) Co ma byc to bedzie, wszystko ma swoj czas jak to mówil nasz papież " jeszcze bedzie pieknie, mimo wszystko tylko zalóż wygodne buty, bo masz do przejscia cale życie wysylam Wam pozytwną energię !! ;*
k91, madzioszka lubią tę wiadomość
Antoś 36tc [*]. Urodzony dla nieba :* -
nick nieaktualnyCześć, zniknęłam z forum na jakiś czas /o\ U mnie lipa, znowu nic. I kolejne wielkie rozczarowanie. Teraz z moim małżonkiem postanowiliśmy, że robimy sobie 2 msc przerwy, bo już nie wytrzymywałam tego łażenia po lekarzach, tabletek - biorę to co konieczne: lek na tarczycę i kwas foliowy, a reszta poczeka. Ale będę tu zaglądać, żeby Was wesprzeć Trzymam kciuki!
karakorum, k91 lubią tę wiadomość
-
Chatte, co slychac?
Madzioszka, milo mi Ciebie poznac takie przerwy sa bezcenne, trzeba uporzadkowac mysli i sie uspokoic. Chociaz dla nas, staraczek to tak latwo powiedziec, ale zycie nie kreci sie wokol dyscypliny mierzenia temperatury i monitoringu cyklu. A ile juz historii bylo, ze para sobie odpuscila, a tymczasem fasolek postanowil zakwitnac Madzioszka mam nadzieje, ze za pare(nascie) miesiecy, po odpoczynku, pojawia sie 2 kreski Wierze w to!A. - 03.18 ❤️
V. - 05.19 💜
O. - 10.22 🩷 -
Cześć ja też jestem z 91, aktualnie 2cs, bośmy się jakoś wcześniej zdecydować nie mogli a teraz biadolimy, że się pewnie długo zejdzie'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart