Staraczki z rocznika 91
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie martw sie na zapas Frelcia! Prolaktyna jest do zbicia w dwa tygodnie ☺️ oczywiście zależy to od dawki leków i poziomu samej prl
Marta..a zdaję sobie sprawę że ludzie nie pytają złośliwie a raczej nie wiedzą jak zagadać (przecież ślub i dziecko to takie oczywiste tematy) albo zżera ich ciekawość. Może odpowiadaj im, że to nie pora albo że im powiesz w pierwszej kolejności ☺️Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2017, 21:48
'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny, nie ogarniam wszystkiego co tu się dzieje (ostatnio sporo na głowie, wyjazdy... i nie mam czasu aby śledzić Was na bieżąco )
Frelcia trzymam kciuki! Ja widzę bladziocha. Powiem Ci,że kiedyś miałam warliwy test, który pokazał drugą kreskę- szarą. A ja tu u Ciebie widzę odcień różu
Co do mnie to jakoś na dniach miałam owulkę. Trafiłam wyjątkowo do innego gina i powiedział,że wydaje mu się,że owu było, bo widzi płyn i chyba ciałko żółte, ale powiedział,że na 100% nie potwierdza i trzeba po prostu czekać . Uwielbiam empatię lekarzy ❤️ -
nick nieaktualny
-
Letitbe to współczuje, Nasze babcie na szczęście nawet nie poruszają tego tematu, dzięki czemu mamy spokój. Również rodzice nie pytają się, jedynie coś tam czasami moi rzucą, że na emeryturze będą bawić wnuki, ale oni mają jeszcze czaaaaaasu do tego, więc presji nie ma ale rozumiem Cię ogromnie, odpowiadać na te głupie pytania to też trzeba mieć dużo cierpliwości i spokoju w sobie, bo czasami chce się już płakać po prostu, że kolejny raz słyszy człowiek to samo.. Bo przecież jakbyśmy mogły to już byśmy były w ciąży, czy już nawet miały to maleństwo przy sobie, a człowiek, który tego nie przeszedł nie zrozumie tego.. Ale czasami najzabawniejsi i najbardziej denerwujący są też Ci, którzy też długo starali się o dziecko, a zadają takie pytania, wrr! Sami przez to przechodzili, więc chyba wiedzą jak było, a teraz jak mają dziecko to innym zadają te głupie pytania..
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam pytanie z serii "głupich, że aż wstyd", ale nie mam kogo się spytać.. Możecie mi podpowiedzieć, w którym miejscu bolą jajniki? Od wczoraj czuje ból z prawej strony i nie wiem, czy to jajnik, czy coś zjadłam czasami, bo ból jest dość dziwny
-
mala_misia to prawda, ludzie myślą, że jest decyzja o dziecku i bach, a jak nie możesz mieć dzieci to albo mówią, że przesadzasz albo zaczynają Cię traktować jak inwalidkę. Ja bałabym się powiedzieć rodzinie męża, że się staram ale nie wychodzi- gdybym potem zaczęła bawić jakieś dziecko, to by było "Oj biedna, chciałaby mieć dziecko a nie może, patrzy na dzieci z utęsknieniem na pewno, pewnie jej przykro". Zobacz jak się bawi z dzieckiem, ze swoim by tak chciała". Aż mnie skręca'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
PLPaulina wrote:
Dla mnie ostatnie dni przez @ są najgorsze, bo to @ jeszcze nie ma, więc jakaś nadzieja jest.. Nie lubię tego, już znacznie bardziej wolę, gdy @ przychodzi, a ja mam nową nadzieję na nowy miesiąc, że może wtedy się udaLetitbe lubi tę wiadomość
-
mala_misia tak kilka centymetrów od tych wystających gnatów miednicy
Ja jestem właśnie na etapie czekania na spóźnialską @. Wiem raczej, że to nie ciąża ale wolałabym wiedzieć na czym stoję, bo planuję się uchlać ☺️Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2017, 08:20
'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualnymelba wrote:Hej Dziewczyny, nie ogarniam wszystkiego co tu się dzieje (ostatnio sporo na głowie, wyjazdy... i nie mam czasu aby śledzić Was na bieżąco )
Frelcia trzymam kciuki! Ja widzę bladziocha. Powiem Ci,że kiedyś miałam warliwy test, który pokazał drugą kreskę- szarą. A ja tu u Ciebie widzę odcień różu
Co do mnie to jakoś na dniach miałam owulkę. Trafiłam wyjątkowo do innego gina i powiedział,że wydaje mu się,że owu było, bo widzi płyn i chyba ciałko żółte, ale powiedział,że na 100% nie potwierdza i trzeba po prostu czekać . Uwielbiam empatię lekarzy ❤️
Dziewczyny już wstaje i robię test.lamka lubi tę wiadomość
-
paulina2811 wrote:Cześć, staramy się z mężem od roku o dziecko. Jestem w trakcie pierwszej kuracji clo. Wyniki nasienia wyszły takie: 4% prawidłowych plemników, 50 % plemników typu a+b. Czy jest możliwe w takiej sytuacji naturalne zajście w ciążę?
Pualina nie masz się czym przejmować jeśli chodzi o żołnierze męża, są w porządku, to normalne wyniki zdrowego faceta. Mój miał 3%(norma własnie od 4) ruch progresywny 15(norma od 32 bodajże)po przebytej chorobie, 3 msc suplementacji multiwitaminą, macą, selen+magnez i wynii poprawiły się do 5% i 50% ruchu progresywnego, Pani która nas prówadzi w klinice leczenia nieplodnosci, że wyniki są dobre
Freeeelcia i co i co i co ?????????Czekam na nasz cud... 13cs szczęśliwy!
Czekamy na naszą królewnę
-
Paulina też się tego boję'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart