Staraczki z rocznika 91
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ojj każda z nas by chciała. Przynajmniej będziesz miała rozeznanie co warto kupić
Ja to bym uszyła całą wyprawkę. O właśnie macie u mnie zniżkę na produkty dziecięce, bo szyję takowe.
Mala_misia a nie zaciążyłaś?'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualnySłuchajcie... Rozmawiałam z moim ginekologiem i powiedział, że jeśli dalej nie mam okresu to jestem w ciąży... i że mam jutro robić test a jak wyjdzie negatywny to mam robić beta hcg, bo trzeciej opcji nie ma jak okresu nie ma !!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2017, 19:22
Marta..a lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak jutro dostanę jednak okres to będzie płacz
ale chociaż dzisiaj we mnie nadzieja wstąpiła.
Zresztą długo z nią rozmawiałam i jakoś tak otuchy mi dodała.
Proszę Was o modlitwę :* (kto wierzy) albo kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2017, 19:30
lamka lubi tę wiadomość
-
Frelcia powodzenia! I cierpliwości. Ochh jak dobrze znam to uczucie i ten stres...
Letitbe Oo, masz firmę? Też szyje od jakiegoś czasu rożne takie rzeczy .
A ja znowu nie wiem na czym stoję, nienawidzę tego momentu. Nie wiem czy czekać na @ czy się cieszyć... dzisiaj powinna być @, nie przyszła. Jutro czy sobotę jeszcze będzie pewnie norma. Ale wczoraj dostałam plamien, a raczej miałam taki śluz różowy jasny. Przez noc i dzisiaj pol dnia nic. A teraz na wieczór znowu taki jakby różowiótko śluz... miała któraś tak przed @? -
Frelcia super, leć robić badanie a nie się zamartwiasz niepotrzebnie
Ja nadal czuję ból jak na @ i gdyby był 27dc to bym latała co chwila do łazienki sprawdzać. A tu dopiero 19, więc 10 dni myślenia przede mną6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Frelcia ja pewnie bym poleciala szybciej ale tak jakoś myslalam, ze jestes w ciazy obys była, dzisiaj sie bede za to modlić
Marta życzę Ci cierpliwości, dużo cierpliwości
Pilik plamienia pewnie zwiastuja @. Ja mam tak gdy mam obnizony progesteron.
Jak któraś jest zainteresowana oglądaniem moich uszytków, to piszcie na priv dam linka'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualny