Staraczki z rocznika 91
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLetitbe wrote:Frelcia ja Ci chętnie wszystkie bóle oddam, piszesz się na to?
Marta pracuj, pracuj to szybciej zleci.
Umie któraś wróżyć z fusów, czy coś? Byście mi powiedziały kiedy zaskoczy
Moja Mama ma swoją zaprzyjaźnioną wiedźmę. Powiedziała jej pół roku temu że za dwa lata będę miała syna. No to wliczając 9 miesięcy to mało mam czasu -
Mi kiedyś cyganka wróżyła, ze będę miała męża cygana i córkę o miodowych oczach..
a tu mąż do cygana niepodobny i z niebieskimi oczami, a dziecka ani widać ani słychać.6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
nick nieaktualnyMarta..a wrote:Mi kiedyś cyganka wróżyła, ze będę miała męża cygana i córkę o miodowych oczach..
a tu mąż do cygana niepodobny i z niebieskimi oczami, a dziecka ani widać ani słychać.
nie no ta wiedźma od mamy to z prawdziwego zdarzenia. Mojej siostrze idealnie wyliczyła dzień porodu i godzinę. Ja się jej boję -
Marta bo to zła Cyganka była ja przejeżdżałam przez wioski cygańskie to żadna mi nie chciała wywróżyć. To znaczy że nie czeka mnie żadna przyszłość?
Frelcia w 9 miesięcy się wyrobiszWiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2017, 20:24
'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
O w dupe, weź się zapytaj o mnie
Kurde wiadomości mi ucinaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2017, 20:24
'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualny
-
Ojj ja chyba też co ma być to będzie. Spójrz na to z tej strony, że może lepiej że teraz nie. Odłożysz pieniądze na dzieciątko, bedzie miało lepszy wózek lub coś innego poszukaj argumentów'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Ja też już bym chciała już, ale pozostaje mi czekać na @.. Odliczam do niego jakby to nie wiadomo, co to było, chce już mieć to za sobą
Haha, u mnie argumenty na lepszy wózek nie działają, bo stwierdziłam, że skoro się nie udaje to inwestuje w siebie chociaż jakąś przyjemność będę z tego mieć -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej rówieśniczki mam pytanie troche głupie ale podobno kto pyta nie błądzi podobno nie powinnio sie brać środków przeciwbólowych jak sie stara o malucha a mnie właśnie pomału grypa łamie a od jutro zielone światło na ovu i mam pytanie czy lepiej leczyć sie cherbata z malinami czy profilaktycznie jakis gripex itd nie zaszkodzi jak myślicie to nie jest tak ze umieram z grypy tylko czuje ze jak nie zacznę działać to za dwa dni faktycznie bd musiała w łóżku wyładować
-
nick nieaktualnyBlanka991 wrote:Hej rówieśniczki mam pytanie troche głupie ale podobno kto pyta nie błądzi podobno nie powinnio sie brać środków przeciwbólowych jak sie stara o malucha a mnie właśnie pomału grypa łamie a od jutro zielone światło na ovu i mam pytanie czy lepiej leczyć sie cherbata z malinami czy profilaktycznie jakis gripex itd nie zaszkodzi jak myślicie to nie jest tak ze umieram z grypy tylko czuje ze jak nie zacznę działać to za dwa dni faktycznie bd musiała w łóżku wyładować
-
Blanka nie wolno, bo to są leki przeciwzapalne a owulacja jest dla organizmu stanem zapalnym i możesz nimi zahamować owu.
Frelcia..no masz jak wózek nie to rób jak mala_misia- inwestuj w siebie też muszę chyba zacząć
Dziewczyny a ja się wróżki nie boję ni hu hu, ale wiara mi nie pozwala ufać takim ludziom jednak wiara we wróżby i w senniki kłóci się z wiarą w Boga, ale moja babcia dylająca codziennie do kościoła miała kilka senników i zawsze sny sprawdzała'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Zaszkodzić przyszłemu dziecku raczej nie zaszkodzi ale może zahamować owu, choć nie musi. Ja łykałam w tym cyklu przeciwzapalne i owu była, tak sądzę'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart