Staraczki z UK !!! Jak sie starać w Anglii
-
WIADOMOŚĆ
-
Żeby wymusić badanie usg skłamałam ze ciągle mnie boli i dzięki temu dowiedziałam się że mam pcos. Lekarz w Pl zalecał stymulację owulacji. Bo przy tym pcos jest owulacja ale bardzo rzadko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 15:23
[/link]
-
Jest w ogóle coś takiego jak słaba owulacja? Ja wiem ze może być niedomoga ciałka żółtego ale to później ale nie słyszałam żeby owulacja była słaba, trochę późno to badanie jak na moje ci robili bo powinni zacząć gdzieś koło 16 dc bo jednak nie każda ma tak późno owulacje
-
Mania 1718 ja nie czekałam jak dostałam 2 dni temu okres to sie rozpłakałam ;-( i jemu zrobiło sie smutno wiec powiedział a moze ze mna jest cos nie tak moze sperma słaba ??? No i zadzialalam !!! Zrobiłam mu dzis rano wizytę i poszedł powiedział ze chce sprawdzić bo jego dziewczyna na łeb dostaje !!! Haha i dali mu pojemnik bez problemu na "zabawe"
Ale szczerze zrobili mu na wszystko od A-Z badania ... On pali papierosy kawa !! To wszystko jest niestety tez problememMania1718 lubi tę wiadomość
Ferrari -
Trafiłaś na na prawdę w porządku osobę. Ja w ogóle nie ufam służbie zdrowia angielskiej. Kiedyś dostałam zapalenie organizmu i pojechałam do szpitala to stwierdzili że mam zapalenie krwi!! i dali na to furagine, dobrze że do pl poleciałam bo w wieku 20 paru lat zawał miałam jak na dłoni przez ich niedopilnowanie i od tamtego incydentu miałam pełno problemów ze zdrowiem w tym brak owulacji itp masakra. .. Nawet wspominać nie chce bo płakać się chce
-
Ejj na prawdę dostałaś odrazu pojemnik do badania i zrobili odrazu??
Nam powiedzieli ze na list ok 1 miesiąca musimy czekać potem na jakieś spotkanie wspólnie omówić co i jak z badaniem później znów list i wtedy na badanie wszystko miało zająć ok2-3 miesięcy. Ja na prawdę mam jakieś gp i szpitale zjebane tu -
Zakręcona no właśnie mi sie tez to nie mieści w głowie ... Nie rozumiem pojęcia słaba owulacja !! Dlatego zakręciło mnie juz to wszystko a ze to pierwsze podejście badanie wzruszyłam ramionami i dopowiedziałam sobie sama ... Hummm
Uważasz ze szybciej powinni to zrobic ? Teraz miałam tez pobrana krew w 21 dc choć mam 28 cykle miesiączkowe to nie wiem z czym oni zwlekają i o co chodzi ... Oh kurde gdzie tu złapać dobrego dr ????
Ferrari -
Mój też pali fajki i pije rano czarnucha Wspomniałam mu dzisiaj ze pewnie zbadają jego nasienie mówił nie ma problemu (cwaniak pewny że wszystko ok ) to się okaże może rzuci.
I szczerze to też nie wiem co u nich oznacza słaba owulacja. Jestem tu ponad 4 lata i do dziś ich nie rozumiem Trzymam kciuki za jutrzejsza wizytę i pamiętaj ubarwnij trochę obawy to może pomogą szybko[/link]
-
Hmmm wiesz ja wzięłam sie na sposób i idę do lekarza w konkretnym celu
Mowię ze chce to i to badać jutro powiem ze mam bardzo bolesne miesiączki aby wymusić usg nie wyjdę bez tego !!! W tym kraju chyba trzeba pierw samemu dojść co dolega i pójść tylko do nich z prośba o takie czy inne badanie bo oni sa durni !!!Ferrari -
Bardzo dobrze ze nie powiedziałaś ! Ja im powiedziałam ze kilka lat temu starałam sie ( gowno prawda) ale odpuściłam bo nie zaszłam ... A moze ten implant nabroił ??? Ja tez brałam tabsy w styczniu rzucilam i czuje ze to gowno mnie zniszczyło a lekarze nigdy prawdy nie powiedzą ze to shitFerrari
-
Dzisiaj znajoma doradzila mi żeby nie mówić konkretnie jakie badania się chce Bo tym bardziej nie zleca. Mówiła żeby lepiej coś ubarwnic i pytać w jaki sposób mogą pomóc bo martwi Cię to bardzo. A miesiączki masz naprawdę bolesne czy tylko tak powiesz?[/link]
-
Czyli widzę nie tylko Ja jedna mam takie zdanie ze lepiej im ciut ubarwic.
Wiesz co moja szwagierka mieszka tez kolo nas i ona 4 rok ma implant ale mówi ze wszystko ok fakt nigdy się nie starała o dziecko wiec nie wiemy dokładnie ...
Wiesz tabletki , implanty każda antykoncepcja dla mnie to gówno i może cos namacic ale raczej nie sadze by to było to