Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula_071 wrote:tak. tylko nie chce trafic na kogos, kto mi powie, ze jestem zdrowa, ze wymyslam, i po co.
hmmm... to już o to trudniejSimons_cat lubi tę wiadomość
-
Paula, czytałam, że Homola jest dociekliwy. Byłam u niego na kolposkopii. Bardzo fajny. Przyjmuje na Rajskiej w Mama i Ja. I na Borowskiej jest w szpitalu. Ogólnie zajmuje się co prawda patologią szyjki macicy, ale babki które u niego rodziły go chwalą. I jak na kolpo byłam to pani jedna bardzo go zachwalała. Pani była koło pięćdziesiątki, ale mówiła, że tak zaangażowanego lekarza jeszcze nie miała. Była u niego raz tylko przed tą kolposkopią, a on jak ją zobaczył to gdzieś poleciał i wrócił z wynikami badań, które jej wisiał Kontakt z nim super. Podał swój nr tel, jeśli nie możesz się dodzwonić to włącza się komunikat, żeby napisać smsa. I po tym smsie sam się kontaktuje. Odpisywał bardzo szybko.
Seli, polubiłam przez przypadek :pWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2018, 15:06
Paula_071 lubi tę wiadomość
Czarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6% -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paula zasugeruj mu laparoskopie. Nie wiem dlaczego Ci jej nie proponuje. Ja mam owu niemal co miesiąc z jajnika prawego ktory w obrazie usg jest zagięty do tyłu macicy. Mam ból owulacyjny że nogę urywa a się okazuje że wcale to nie pęka i rośnie pęcherz jak moczowy heh. Więc jestem baaardzo ciekawa co to będzie w przyszłym tygodniu:/07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
Ja jestem na nie, ale moj maz chce jutro isc do F. ze mna. Ja bym juz nie poszla, ale moj maz twierdzi, ze F. to madry facet i chce go zmotywowac by cos zrobic by przestalo mnie bolec (abstrahujac od ciazy, to w drugiej kolejnosci). Szkoda, ze we Wro nie ma prywatnych szpitali w ktorych można zrobic badania bez proszenia sie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2018, 20:58
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula, Magda ma rację idź i spróbuj, może coś to da jak pogadasz z nim. Skoro on pomysłu nie ma a Ty tak to co szkodzi spróbować mu?
-
Paula_071 wrote:Nie lubię chodzić do kogoś, kto mnie nie chce - generalnie bez łaski, nie jest jedynym lekarzem. Ale napisał do mnie o 23 więc chyba chodzi mu po głowie monitoring.
on ma życie prywatne? -
Paula_071 wrote:Obstawiam, że nie.
Smutne... dlatego pewnie taki czasem jest... -
dziewczyny mam TSH nadal pięknie ładnie w normie:) Czyli się trzyma jeee (1.79). I zrobilam dziś badanie moczu bo stwierdziłam że to raczej jest mniej ważne niż krew do zabiegu. Krew zrobię w poniedziałek na świeżo;)
Paula_071, Simons_cat, Magda - mbc, futuremama lubią tę wiadomość
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
nick nieaktualnyPaula rozumiem że byś chciała skrócić fazę folikularna tak ? To chyba ciężko. Bo z faza lutealna to już mozna progesteronem kontrolować ale u Ciebie to chyba bez sensu.
Kurcze dziewczyny my u męża w rodzinie , tutaj jest tak spokojnie , wiejskie życie doslownie rano mnie budzą ptaki pięknie śpiewające do sąsiada z 300 m wszedzie zieleń. Jest pięknie. Dziś z mężem wstaliśmy o 4 żeby wyjść na zewnątrz i ptaków posłuchać. Nie wiem czy mogłabym tak żyć na stałe ale tak żeby zregenerować się jest super. Dzisiaj zjadłam tyle słodyczy że chyba ide spać bo przesadziłam totalnie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2018, 21:12
Magda - mbc, Simons_cat, Paula_071, futuremama lubią tę wiadomość