Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja temperatury nie mierzę, czasami wstaję do dziecka albo się spieszę i nie mam do tego głowy. Polecę Wam jednak ten termometr:
https://pl.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-Mi-Home-Mijia-iHealth-Thermometer-Accurate-Digital-Fever-Infrared-Clinical-Non-Contact-Measurement-LED/32843782640.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27425c0fe5rFu2
Przy dzieciaku kupiłam kilka termometrów, generalnie o kant rozbić, bo mierząc temperaturę 3 razy w jednym miejscu czoła miałam 3 różne temperatury z różnicą 1 stopnia. Ten jest super! Chociaż i tak najbardziej wierzę rtęciowemu, tylko przy dziecku nie zawsze da się zmierzyć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2018, 14:39
Magda - mbc lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Magda - mbc wrote:Faken, po tym Gluco chyba skoczyło mi TSH. Czytałam, że tak może być!
Moje wyniki:
tsh: 3,2659 (miałam 1,6)
ft3: 2,76
ft4: 0,87
anty tpo: 2,65
anty tg: 2.11
progesteron: 13,7.
Niski, ale świadczy, że owu raczej była.
Jakie masz normy dla ft3 i 4?
Mi też skończyło tsh miałam 1,000 potem 0.430 a po Glucophage 2,85... Ale powiem ci ze nie wiedziałam że to ma związek... Czyli co większą dawka letroxu?Akceptacja! -
Magda - mbc wrote:Faken, po tym Gluco chyba skoczyło mi TSH. Czytałam, że tak może być!
Moje wyniki:
tsh: 3,2659 (miałam 1,6)
ft3: 2,76
ft4: 0,87
anty tpo: 2,65
anty tg: 2.11
progesteron: 13,7.
Niski, ale świadczy, że owu raczej była.
ło matko serio tak TSH skacze. A to gdzie był F. że nie przewidział? Wspomniał coś może?07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
Dziewczyny oddam terminy do Fabiego:)
[/URL]07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
Ja lece na wizytę do profesora w Łodzi do Matki Polki. Tam mają zaplecze operacyjne dla takich zrostów jelit z macicą. I słuchajcie nie mam zagrożenia stomią! bo tam są światowej klasy lekarze operatorzy którzy robią takie operacje. Zarowno specjaliści chirurgi ginekologicznej, urologicznej jak i proktologicznej czyli innymi słowy jelitowi:) I bez tej operacji w sumie nie ma szans na naturalne poczęcie. Bo jajowody mają bariere z jajnikami. Pokazywał mi na usg. Mowi że we Wroclawiu orientowal się i nie ma takich możliwości bo nie mają na klinikach takiego zespołu. Jeśli dojdzie do uszkodzenia jelit to na miejscu jest chirurg ktory je zaceruje:)07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
nick nieaktualnyU mnie okej po wizycie. Mała juZ 1898g reszta dobrze tylko twarzy nic nie było widać ale trudno.
Reszta dolegliwości które zgłaszałam to norma ciążowa.
Ale Wam powiem że znowu wyskoczył z tekstem co to nie on. Bo pytam się go o ktg kiedy się robi jakie są zalecenia bo niektóre koleżanki już mają a on do mnie " niech Pani zapyta koleżanek czy mają lekarza który pracuje na patologii ciąży. Bo Pani takiego ma " śmiać mi się tak zachciało że ledwo się powstrzymałam. Chciałam mu powiedzieć że chyba jest zmuszony latać po oddziałach bo jest rezydentem ale wiadomo milczałam : DMagda - mbc, Pati88, aznarepse lubią tę wiadomość
-
Magda - mbc wrote:Super Pati, że pojedziesz do Łodzi, kiedy się będziesz umawiać?
Kurde, ten nasz f. potrafi załatwić jak trzeba
Jak tylko zjemy w tej czeskiej knajpce (jak się wychodzi z ovo) burgery;) hihi. Swoją drogą są pyyycha! No jak wrócę do domu to myślę obczaję i jutro się umawiam. Prof Malinowski i prof Szyłło. Ponoć Fabi się z nimi zna i w razie czego będzie z nimi w kontakcie:)Magda - mbc, veritaserum lubią tę wiadomość
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450)