Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
veritaserum wrote:https://www.mojewypieki.com/przepis/ciasto-lodowiec.
A niech Wam slinka cieknie a co tam : D
uwielbiam jej przepisy mnie nie rusza w ogóle to nie mogę nic słodkiego ostatnio napiekłam się ciast i mąż do pracy wynosi i sam zajada. -
veritaserum wrote:https://www.mojewypieki.com/przepis/ciasto-lodowiec.
A niech Wam slinka cieknie a co tam : D
mmmmniaaam. Tez korzystam bardzo często z tej stronki:) Udanych wypieków i smacznego!07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
nick nieaktualny
-
Ja uwielbiałam z kremami, nawet miałam jakoś ochotę na ciacho, kupiłam dwa dla nas, wzięłam odrobinkę i resztę zjadał mąż
-
Magda - mbc wrote:Paula, a co myślisz o tym moim progesteronie?
13,7 ng/ml?
Jeśli to miałby być faktycznie 8dpo, to spoko?
Bo ja dalej nie mam okresu - dziś 32dc.
Postanowiłam, że jeśli nie dostanę do środy 18.07 to 19.07 idę rano na betę i umówiłam już wizytę do Fabiego na 15:40.
Będę od razu po wizycie u Gawrysia więc zdążę też jego zalecenia skonsultować z nim. I jak coś niech mi daje coś na wywołanie. I od września, po naszych urlopach bierzemy się za monitoringi. Jak 2 monitoringi nic nie pokażą, to mu powiem, że robimy hsg i koniec!
13 oznacza, ze owulacja była na 100%. Wiesz, może być tak że nawet będziesz w ciąży, jeśli to wynik 8dpo Jeśli masz cykle dłużej niż 32 dni to pogadałabym z nim żeby monitoring zrobił już od kolejnego cyklu, bo może pęcherzyki nie pękają, bo za długo dojrzewają.
Ja jutro idę do betę, żeby uniknąć gadania F. że sama wiem, że nie jestem w ciąży i odstawiam progesteron. Ile dni po odstawieniu powinnam dostać okres?
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Magda, na moim roczniku mam dwie dziewczyny jedna miala proga 9 i ciaza a druga 8 z hakiem i ciaza. Bez plamien itp. moze rosnac jeszcze. Ewentualnie to nie 8dpo a pozniejszy i spada powoli.
Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:13 oznacza, ze owulacja była na 100%. Wiesz, może być tak że nawet będziesz w ciąży, jeśli to wynik 8dpo Jeśli masz cykle dłużej niż 32 dni to pogadałabym z nim żeby monitoring zrobił już od kolejnego cyklu, bo może pęcherzyki nie pękają, bo za długo dojrzewają.
Ja jutro idę do betę, żeby uniknąć gadania F. że sama wiem, że nie jestem w ciąży i odstawiam progesteron. Ile dni po odstawieniu powinnam dostać okres?
Mowia, ze 3 dni maks. Ja raz czekalam 11... -
nick nieaktualnyPaula ja zazwyczaj czekałam 3-4 dni.
Magda no musisz skontrolować bo te cykle masz dluuugie i nieregularne. Coś tam się musi dziac.
Zjadłam trochę tej masy w trakcie robienia ciasta i teraz Ania skacze jak szalona.
Zrobiłam pranie miałam wieszać i deszcz no nic piateczek 13 tego hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2018, 14:38
-
Uhh... Nic mi nie mow ;p nie wiem po co przesuneli wizyte na 15.50 jak weszlam o 16.40... F. dzis byl naprawde w porzadku, ale jego trud na marne i tak. Co by nie robil to i tak jak juz utrafil to nie bylo na tyle wyksztalcone i nie bedzie strzelal ;( podono w 15tc jeszcze tak jest, ze niektore dzieci tak wygladaja. Maluch ma 117 g i wszystko ladnie rozwiniete. A i wlasnie chyba odreagowuje wizyte bo mnie strasznie kopie... Fabi potwierdzil, ze to ruchy ale w pon byly delikatne a teraz normalnie na dloni czuje... wstreciuch maly ;p
aznarepse, Pati88, futuremama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny