Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A ja nie mogę nic jeść... Totalnie apetyt mi odleciał ale na siłę nie zamierzam się dopchać...
Co do seksu w owulację... Ja bym nie mogła, może to wina libido ale z mężem kochamy się dość często i kiedy mamy ochotę, bywało, że i w okres albo zaraz po... a nie, że do owulacji i koniec. To nie jest po to tylko by zrobić dziecko ale i dla przyjemności
Verita, duża Ania ale on by mógł pohamować te gadki wszechwiedzący... Bo z tego co widzę to ma duże ego jakby nie wiadomo co skończył i ile doświadczenia miał i co on by wielkiego nie zrobił
Pati super, że załatwił taki kontakt i pokierował -
Pati88 wrote:Dziewczyny oddam terminy do Fabiego:)
[/URL]
Dajcie znać czy chcecie jakiś termin do F jak wyżej wkleiłam. Bo chcę je odwołać wieczorkiem:)07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
To odwołuje tylko czekam czy jesteś Paula. Sorki heh
Edit: Ok to ja odwołam tą wizytę jutro o 10 rano oki? lece spać bo padamWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2018, 22:16
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
A powiedzcie mi jak sie wchodzi tam do OVO do niego? Jest tyle zawijasow co na krawieckiej?
-
nick nieaktualny
-
veritaserum wrote:Jest wszystko dobrze oznakowane dla mnie beZproblemowo. Ładnie tam zrobili. Dużo gabinetów w jednym miejscu.
super bo na krawieckiej na początku błądziłam -
nick nieaktualny
-
Paula to wchodzę na stronę i odwołuje:)
Paula_071 lubi tę wiadomość
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
odwołana:)
Paula_071 lubi tę wiadomość
nick nieaktualny