Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda niech pessar dobrze trzyma i maluszek pięknie rośnie:)
Trzymam kciuki żeby wszystko dobrze poszło
Mięśniami się nie martw nadrobią jak będziesz malucha na rękach nosiła i z wózkiem biegała:)Seli lubi tę wiadomość
-
O tak ja teraz pokonuje niesamowite dystanse na nogach a wcześniej jakoś było to dla mnie nie do pomyślenia i męczyłam się, marudziłam nawet jak nie byłam w ciąży :d hehehe a teraz po prostu dużo chodzę, dla mnie to na zdrowie
-
Madzia, ja tak podczytuję i trzymam mocno mocno kciuki za was :* Będzie wszystko dobrze, jesteś pod dobrą opieką Oszczędzaj się. Każdy dzień jest dla Twojego dziecka najważniejszy Wierzę, że dotrzymasz do terminuLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Madzia, ja tak podczytuję i trzymam mocno mocno kciuki za was :* Będzie wszystko dobrze, jesteś pod dobrą opieką Oszczędzaj się. Każdy dzień jest dla Twojego dziecka najważniejszy Wierzę, że dotrzymasz do terminu
Future, to nie pessar, to szew okrężny szyjkowy.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualny
-
Super teraz niech odpoczywa sobie spokojnie
Paula_071 lubi tę wiadomość
-
O kurcze... i jak? Pojechalas na ip? Czy zbijasz paracetamolem?
-
Nie mam sily nigdzie jezdzic, F. kazal zrobic badanie moczu i crp. Maz zawiozl probki, na krew nie pojechalam, czuje sie jak zwloki. Paracetamol zbil mi do 38. Jak noc bedzie kiepska to rano pojade do labolatorium. Obstawiam infekcje.
Seli lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Magda oby szybko W domu jednak najwygodniej.
Jak tam samopoczucie? Mamusie i nie mamusie? Jutro ma być taka piękna pogoda!
Dziś też jest w sumie dobra. Zbieramy się na spacer. -
nick nieaktualnySuper Magda odpoczywaj
U nas dobrze. Zaczęłyśmy rozszerzać dietę. Póki co Ania jest mało tym zainteresowana. Woli zdecydowanie mleko i cyca ;p ale się tym nie martwię. Od dwóch nocy mi lepiej śpi i mam nadzieję że to nie przypadek. Pogoda piękna to i żyć się chce zdecydowanie bardziej jedyne co na minus to nie mogę nawet wyjść z pokoju jak Ania się bawi bo od razu jęczy. Muszę być tam gdzie ona. Taki chyba etap.Seli, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
Fantastycznie, Magda, że już jesteście bezpieczni
U mnie nic ciekawego. Czekam na @ jakoś piątek/sobota powinna się zjawic. Robię postępy, bo udało mi się powstrzymać do tej pory przed robieniem testu chyba tylko dlatego, że podświadomie czuje, że nic z tego nie będzie albo dojrzewam do stanu "co ma być to będzie".
Kuchni dalej nie mam w całości. Zostały jakieś pierdoły do skończenia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2019, 15:30
Czarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6% -
Magda a w ogóle to moja kuzynka jest w ciąży 15 tydzień jej idzie też kuje się heparyną i robili badania, okazało się,że jej mama ma v-leiden bo rozmawialiśmy odnośnie dziedziczenia i bez trudu 5 dzieci machnęła