Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jakies plany swiateczne?
Ja wlasnie zmielilam mak, zrobilam lemon crud i w planach sa serniki i daquais, makowiec
-
Paula_071 wrote:A skierowanie masz od kogo? Na wyniki czeka się parę dni, ja chyba czekałam 3.
Od F. Powiedział, że mam zrobić wymazy i jak będę miała wyniki pisać smsa to mnie zapisze. Tylko, że nie mam nic planować, bo nie wiadomo jak z terminami i musimy trafić na początek cyklu po okresie.
Paula, synek już zaraz z tobą. Jak to zleciało!
Magda, ty też już niedługo! Kiedy to uciekło :oPaula_071, Magda - mbc lubią tę wiadomość
Czarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6% -
Seli wrote:Jakies plany swiateczne?
Ja wlasnie zmielilam mak, zrobilam lemon crud i w planach sa serniki i daquais, makowiec
Ja nawet obiadu nie mogę ugotować więc nie mam planów świątecznych
Na poniedziałek zarezerwujemy pewnie stolik gdzieś na mieście, a w ndz. skoczymy do teściów i będzie po świętach
Simons, no pamiętam jak w szpitalu mówiłam sobie oby do 28tc, potem oby do 30tc., teraz po wizycie i ładnej szyjce odetchnęłamSimons_cat, Paula_071 lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda, też uważam, że możesz już być spokojna. Mój młody dzisiaj ważył 2580g więc w 3 trymestrze dzieci mocno przybierają na wadze. Każdy dzień działa na jego korzyść
Ja mam do obskoczenia swoją rodzinę i męża. Plus taki, że nie muszę stać przy garach. Jedna sałatka i ciasto i tyle.Magda - mbc lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
My ze względu na mnie zostajemy we Wrocławiu, bo podróż ponad 200km do moich rodziców średnio mi się widzi, a moi rodzice ze względu na tatę też nie przyjadą do nas.
A ciasto, konkretnie mazurka, zamówiłam w Concepcie Stu Mostów, w sobotę rano będzie do odbioru więc wkład własny na niedzielę załatwiony
Seli lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Ja lubie wypiekac Nie wiem kto to zje bo my jedziemy tylko w poniedzialek do dziadkow.
W ogole mysle nad sprzedaza ciast domowych
Magda ja obiadow tez nie robilam, zamawialam ubera xD Ale jak szyjka sie wydluzyla i ma szew to bylabym spokojniejsza - ale nie szalala -
Seli wrote:Ja lubie wypiekac Nie wiem kto to zje bo my jedziemy tylko w poniedzialek do dziadkow.
W ogole mysle nad sprzedaza ciast domowych
Magda ja obiadow tez nie robilam, zamawialam ubera xD Ale jak szyjka sie wydluzyla i ma szew to bylabym spokojniejsza - ale nie szalala
wole wyjść z psem na spacer niż stać przy garach Mąż wraca z pracy, to gotuje.
A jeśli chodzi o sprzedaż ciast, to uważam, że to jest mega pomysł, bo te fajne miejsca we Wro, które zaczynały w domu mają teraz takie oblężenie i ceny, że masakra! Zakładaj profil na fb i instagramie i jedziesz: „ciasta u Seli”💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Hahaha musze sie za to powaznie wziac. A moze zawod zmienie :p jak dobrze pojdzie moja kumpela sie zwolnila. Jednak warunki pracy i szacunek pokonuje pasje...
-
Seli wrote:Jakies plany swiateczne?
Paula jestem ciekawa co zrobią jak zmienisz kiedyś pracę
Ja się śmieje bo na macierzyńskim ale jak jakiś projekt ż moich starych, którymi się zajmowałam puszczają to i tak dostaje do wglądu:D Ale serio macierzyński z jednym dzieckiem miał namiastkę wypoczynku. Zdarzyłam się zacząć nudzić a teraz dni uciekają nie wiem kiedy. Szczególnie teraz jak ciepło bo rano jeden długi spacer z małą, potem odbieramy młodego i kolejny spacer na płace zabaw i do parku.
U mnie dwie szwagierki miały termin na 14-15 mają no i jedna wczoraj urodziła -
Futuremama, ja nawet wczoraj byłam w pracy, bo sobie nie radzili a ja się przymierzam do zmiany pracy, tylko wtedy na początku zarabiałabym polowego tego co teraz, nie wiem czy jestem na to gotowa. Haha
Kiedy Ty chcesz to popiec z dwójką dzieci? Wow!
Mi się do porodu nie spieszy. Moja mama 15 maja wraca z sanatorium, do tego czasu młody musi wytrzymać w brzuchuWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2019, 17:13
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Magda - mbc wrote:Dorwałam wizytę u Kukawczyńskiej z Ginemedici na wtorek po świętach!
Mam nadzieję, że F. nie będzie kręcił nosem.
Wesołych Świąt Dziewczyny!
Nie będzie kręcił
Kliniki prawdopodobnie zamkną w sierpniu na 2 tygodnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2019, 17:13
Magda - mbc lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula da radę Chociaż babkę zrobiłam dopiero jak dzieci poszły spać choć zbierałam się od 14
Wyzwanie jest trochę żeby tradycje dwóch rodzin połączyć także już jajka są ugotowane w łupinach cebuli żeby je skrobać a ja mam czyste czekające na wosk. Wczoraj zrobiłam już sałatkę jarzynową tyle że majonez dopiero dziś dam, a w piekarniku już łopatka się piecze do sałatki mięsnej;D
Sprzątanie ostateczne dopiero dziś wieczorem bo już wczoraj stwierdziłam że to bez sensu przy dwójce dzieci i psie A w szczególności mycie podłóg:D -
Paula_071 wrote:Futuremama, a to nie spędzacie świat z rodzicami? Że tak się narabiasz?
Wesołych, zdrowych i spokojnych Świąt
Do nas przyjeżdża moja mama i mój brat ż dziewczyną i córką.
W pn jedziemy do teściów.