Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tam gdzie nie mam jajnika?... bo bol prawego to jeszcze jakos mozna by zwalic na owulacje jesli taka by byla bo powinna byc 18 dc a mam 10... boli mnie macica, doslownie szyjka. Mam ciagniecia i kucia takie, ze momentami chodzic ciezko... bol na bliznie po laparotomii... takze ja u siebie nic dobrego nie widze. Na te 7 cykli ten poprzedni tylko byl z malymi bolesciami. Ja tak dluzej nie dam rady.
-
nick nieaktualny
-
26, od 8 lat leczę endometriozę, mam wycięty lewy jajnik i jajowód (od 5 lat) i leczyłam się do tej pory ciągle hormonalnie, vissane itp. Przed operacją miałam biochemiczną i po operacji 2msc też... Ale wtedy nie chcieliśmy się starać ani badać bo byliśmy przed ślubem, bez pracy, studenci i kasy nie było na leczenie.
-
Ja myślałam kiedyś... Potem... Wolałam nie myśleć. A od 18 r.ż. się męczę... A jak stwierdziliśmy, że podejmiemy walkę bo jesteśmy ustatkowani, dwa lata po ślubie, super praca -oboje, wszystko pięknie ładnie to i tak się nie da. Mam nawet teraz takie skurcze,że... ;/ a miałam iść pod prysznic. Poczekam na męża bo jak mam sobie krzywdę zrobić to ja dziękuje ;/ czuje się jak kaleka.
-
Ano... Moje bole podobno nie sa ginekologiczne. Szok... Dostalamglucophage 1000 i mam przyjsc za 2 miesiace ;p takze tyle z tego...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
W sensie progesteron, ze to nie moj... a od dupka ;p a bole sa od pewnie jelit albo czegos innego... Dominujacego nie ma i nie bedzie. Odpuscil monitoring. Kazal przyjsc za minimum 2 miesiace...
Takze mam wizyte do odstapienia na poniedzialek 13.30, na piatek 18.30 -
Nie rozumiem, po co kazal Ci brac dupka i badac progesteron? A jednoczesnie odpuscic cykl? To sie kupy nie trzyma.
Idz do internisty, zrob crp, usg jamy brzusznej. Nie wiem po ktorej stronie Cie boli, ale moze np. przewlekle zapalenie wyrostka?Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
Eee... Cos zle napisalam bo nie kazal mi robic proga ;p ale ostatnio majac piekny wykres a wiem, ze u mnie dupek na to nie wplywa bo nie raz mialam i badanie krwi przy dupku i byl plaski wykres i prog 0.79... a jak mu powiedzialam, ze jednego dnia byl taki prog a po dwoch zmalal to jak to mozliwe, ze przy takiej dawce samej byl inny no to powiedzial, ze to indywidualna sprawa i tak jest. Takze nie zgadzam sie z tym, ze dupka w krwi mozna wykryc. No ale to moje zdanie.
Crp mam dobre. -
nick nieaktualny
-
veritaserum wrote:Ja nie wiem do konca co on z tym dupkiem mysli.
Ja jak mialam niski kiedys 8-10 i pisalam do niego ze niski a on ze spoko przeciez jeszcze dupka biore to jest wyzszy.
Innego razu bralam te sama dawke i wyszedl mi prog 18 piszs jaki jest a on ze troche niski jak na branie dupka.
I badz tu madry.
hahahano trudno, niech tam mu to będzie... Nie jest alfą i omegą, choć... Wydaje mi się, że jest dobry. Co prawda dziś męczy mnie mega skurcz szyjki
muszę się zebrać i zrobić usg jamy brzusznej... Bo się bałam, wiecie jak to jest... Zacząć jednego lekarza to lawina...
-
nick nieaktualny