Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZielonaHerbata wrote:To bardzo młody jest. Nigdy nie bylam i takiego młodego gina chyba będzie mi trochę dziwnie , jakbym z kolegą rozmawiała 🤣
Jakoś zawsze wolę lekarzy po 40bo wydaje mi się,że już mają jakąś większą praktykę i doświadczenie.
No ale skoro ma faktycznie taką wiedzę i jest skuteczny, to wiek nie ma znaczenia.
Oj właśnie starszy nie znaczy lepszy xd młodzi może właśnie ciągle rządni wiedzy i doświadczenia to inaczej podchodzą do pacjentek haha w każdym razie ja kiedyś byłam u młodego jak miałam 19 lat i w dodatku był to lekarz, który przyjmowal w przychodni w której pracowałam jakiś czas na rejestracji więc jak miałam problem to wbijalam do niego bez kolejki, ale zawsze mnie mega krępował bo w dodatku był przystojny 😂 a czasami dzwonił na rejestrację, żeby dopisać pacjentkę i mnie pytał "a u Pani jak tam? Okres już przyszedł" 😂 -
Sisi25 wrote:Oj właśnie starszy nie znaczy lepszy xd młodzi może właśnie ciągle rządni wiedzy i doświadczenia to inaczej podchodzą do pacjentek haha w każdym razie ja kiedyś byłam u młodego jak miałam 19 lat i w dodatku był to lekarz, który przyjmowal w przychodni w której pracowałam jakiś czas na rejestracji więc jak miałam problem to wbijalam do niego bez kolejki, ale zawsze mnie mega krępował bo w dodatku był przystojny 😂 a czasami dzwonił na rejestrację, żeby dopisać pacjentkę i mnie pytał "a u Pani jak tam? Okres już przyszedł" 😂
To F. Taki nie jest. Jest najbardziej profesjonalnym lekarzem jakiego znam. Wie co to tajemnica lekarska o czym się przekonałam wielokrotnie. Mam z nim sporo wspólnych znajomych.
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualnyPaula_071 wrote:To F. Taki nie jest. Jest najbardziej profesjonalnym lekarzem jakiego znam. Wie co to tajemnica lekarska o czym się przekonałam wielokrotnie. Mam z nim sporo wspólnych znajomych.
No mój lekarz nie pytał jak tam moja @ przy wszystkich 😂 po prostu jak dzwonil kogoś dopisać, a wiedział ,że mam problemy więc to było miłe, że się interesował :o ale super, że F. Jest profesjonalny, sama ocenie po wizycie -
nick nieaktualny
-
On sie glownie zajmuje PCOS wlasnie. Nawet w klinice sie tym zajmowal glownie. Ogolnie endokrynologia ginekologiczna.
nam tuyaj dziewczynom pomogl zajsc w ciaze. Ja sie staralam 1,5 roku z jego pomocai udalo siwWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2020, 10:44
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
nick nieaktualnyveritaa wrote:On sie glownie zajmuje PCOS wlasnie. Nawet w klinice sie tym zajmowal glownie. Ogolnie endokrynologia ginekologiczna.
nam tuyaj dziewczynom pomogl zajsc w ciaze. Ja sie staralam 1,5 roku z jego pomocai udalo siw
No to daje ogromną nadzieję ♥️ -
nick nieaktualny
-
Ja mierzę. Raz wychodzi lepiej, raz gorzej xDCzarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6% -
nick nieaktualnySimons_cat wrote:Ja mierzę. Raz wychodzi lepiej, raz gorzej xD
A bierzesz jakieś leki przy tym i czy udaje Ci się mierzyć codziennie o tej samej godzinie? Z tego co czytałam to 30 min może być opóźnienia lub 30 min wcześniej można niż przed stałą godzina. Ja poprzedni cykl mierzyłam z dupkiem i po jego wzięciu tempka skoczyła, po odstawieniu oczywiście spadła i pojawiła się @. Teraz mam pierwszy cykl bez dupka i sobie mierze, był skok jakiś tam tempki w 23dc i utrzymuje się do dziś, ale nie robię sobie nadziei bo wi k, że tempka to żaden tam wyznacznik i potrzeba by jeszcze więcej parametrów do sprawdzania jak np. śluz. -
Nie biorę żadnych leków. W tygodniu mierzę o tej samej, w weekend różnie. Jak przebudzę się w okolicy mojej godziny z tygodnia to zmierzę, jak obudzę się później to później. Nie trzymam się tego jakoś mocno. Skok na owu zwykle wychwytuję, ale później zaczyna się jazdą. Zamiast iść ładnie w górę to mi skacze w górę i w dół Tego nie czaję, a owu mam zwykle potwierdzone, bo albo wychwycę na USG albo badam progesteron.Czarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6%