Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZielonaHerbata wrote:Znacie jakieś tanie laby we we Wrocławiu ?
Ja część rzeczy robię w luxmedxie bo mam pakiet. Ale teraz większość hormonów muszę zrobić gdzie indziej bo w luxmedxie wychodzi mega drogo. W diagnostyce też drogo.
Póki co całkiem korzystnie ceny wyglądają w synevo.
Ahhh to zazdroszczę mnie coś dostinex daje w kość ostatnio. A przynajmniej tak podejrzewam bo odkąd go biorę to w ogóle nie mam apetytu i ogólnie dziwnie się czuję.
Co do laboratorium to też głównie robiłam w Luxmed i ostatnio szukałam i racja chyba synevo wychodzi najlepiej. -
ZielonaHerbata wrote:Tak ? A wiesz może jak wygląda tam teraz sytuacja ? Czy mogę sobie iść jutro z ulicy,czy są jakieś zapisy ?
Mozesz isc z ulicyZielonaHerbata lubi tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
nick nieaktualny
-
ZielonaHerbata wrote:Tak ? A wiesz może jak wygląda tam teraz sytuacja ? Czy mogę sobie iść jutro z ulicy,czy są jakieś zapisy ?[/QUOTE
Mi klientka kiedyś mówiła ze można w diagnostyce wykupić pakiet. Wówczas jest o wiele taniej ale nigdy nie sprawdzałam.
Za tydzień w piątek mam wizytę u szewczuka bo się okazała ze mam 1 km do niego jeszcze lepiej niż do ovo -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny,
też jestem staraczką z Wrocławia
Mam już synka prawie dwuletniego.
Aktualnie chodzę do F ( trochę dzięki Veritaa :*)
Wcześniej chodziłam do Myszczyszyna.
ZielonaHerbata nie robiłaś kiedyś krzywych?
Pytam bo testosteron, Androstendion i SHBG mamy prawie identyczne wyniki
SHBG i androstendion jest taki przy wysokich insulinach - ja je mam.
To nie są jakieś tragiczne wyniki, ale wskazują na porblemy z insuliną
F na pewno zleci CI krzywe jeśli nie robiłas -
Cześć dziewczyny, po cichu się przyłączam z okolicy Krzyków to nasz pierwszy cykl starań, na razie na luzie, ale wiemy że będzie problem - nieregularne cykle i prawdopodobnie pco lub pcos... idę po okresie na kontrolę, zobaczymy co lekarz powie po 3miesiącach brania duphastonu.
-
ZielonaHerbata wrote:Na jakiej podstawie podejrzewają u Ciebie pcos ?
Pytam z ciekawości bo ja całe życie chodziłam do gina i wszystko ok aż jeden też rzucił takie podjerzenie ,póki co zrobiłam badania hormonalne,które mogą być pomocne w diagnozie i w tym tygodniu też idę do F na monitoring i zobaczę jakie bedzie jego zdanie w tym temacie.
Byłam u dr Ślusarskiego i w obrazie jajnikow stwierdzil wiecej pecherzykow niz trzeba. Usg bylo chyba w 13 dc i powiedzial ze nie zanosi sie na owulacje... zlecil badania krwi i w zasadzie tylko progesteron troche za niski bo wynosil 7,22. Oprocz tego wyniki calkiem calkiem - tsh 1,040, lh 6,4 a fsh 4,6 wiec dosc zblizone, prolaktyna 15,4, testosteron 61,5. Kazał brać dupka i przyjść po trzech cyklach