Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mąż też chodzi do Ewy Zagockiej. Też mieliśmy iść do Przybyły, już zapisywałam męża, ale p. Ewa powiedziała, żeby zrobić jeszcze bakterie. Zawsze lepiej wydać 50 zł zamiast ponad 200 😁 jak nic nie wyjdzie będziemy próbować witamina c zmniejszyć ta lepkość 🙂 a może nie będzie trzeba 😁 się okaże w przyszłym tygodniu 🙈 cały czas mam w sobie taki spokój, jak nigdy. Niespotykane 🤣Czarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6% -
Cześć dziewczyny. Mam pytanie do Was. Otóż dr F zalecił mi po owu przez 10 dni duphaston i isc na bete. Nie powiedział czy po odstawieniu duphastonu mam odczekać kilka dni i jak nie dostane @ isc na bete czy na drugi dzień po odstawieniu isc na bete. Może, ktoras z was wie? Baaardzo dziękuję za odpowiedź 😉
veritaa lubi tę wiadomość
-
Amelka19 wrote:Cześć dziewczyny
Udało mi się umówić na dzisiaj do F. zwolnił się termin 30 dc. poza tym z racji tego, że to moja pierwsza wizyta u F jestem bardzo ciekawa co mi powie. -
Kamelja wrote:Cześć dziewczyny. Mam pytanie do Was. Otóż dr F zalecił mi po owu przez 10 dni duphaston i isc na bete. Nie powiedział czy po odstawieniu duphastonu mam odczekać kilka dni i jak nie dostane @ isc na bete czy na drugi dzień po odstawieniu isc na bete. Może, ktoras z was wie? Baaardzo dziękuję za odpowiedź 😉
Idz na bete. Jak pozytywna to bierzesz dalej i nie przerywasz jak negatywna to odstawiasz duphaston i czekasz na miesiaczkeWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2020, 11:01
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
nick nieaktualny
-
veritaa wrote:Idz na bete. Jak pozytywna to bierzesz dalej i nie przerywasz jak negatywna to odstawiasz duphaston i czekasz na miesiaczke
-
ZielonaHerbata wrote:A to jest jakaś starsza babeczka,czy młoda ?
Ona tez robi USG jąder ? Bo F moiwl że mamy zrobić. Więc już lepiej iść do jakby,która robi USG.
Bo nie chce żeby mąż poszedł do Ewy zagickiej a się okaże,że ona nie robi USG i później znowu do kolejnego lekarza. Lepiej to zaltwic za jednym razem ☺️
Zadzownie dzisiaj tam i zapytam.
U niej tylko badania laboratoryjne, ale konsultuje wyniki tych badań zawsze. Wiadomo, że jak grubsza sprawa i wynik fatalny to trzeba do lekarza, ale powie co i jak.ZielonaHerbata lubi tę wiadomość
Czarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6% -
nick nieaktualnyTo faktycznie spora różnica :o mi z kliniki golden care odpisali, że 85 zł badanie. Ale niestety jednak nie uda mi się go zrobić przed wizytą bo jak na złość zaczęła wychodzić mi ósemka teraz co cholernie boli i pewnie jakiś stan zapalny jest więc raczej wyniki nie byłyby miarodajne.
-
ZielonaHerbata wrote:Amelka a gdzie wcześniej chodziłaś? Masz już zdiagnozowany probleme,robiłaś jakieś badania ?
Nie mam jeszcze stwierdzonego problemu, a z wyników które miałam ze sobą F. Stwierdził, że są w normie zobaczymy teraz mam 30 dc i 1-3 dc mam zrobić hormony, a później geny.ZielonaHerbata lubi tę wiadomość
-
Amelka19 wrote:Właśnie wróciłam od F. Wizyta w miłej atmosferze z dużo dozą wyrozumiałości i cierpliwości wszystko mi wyjaśnił zlecił cała listę badań.
Nie mam jeszcze stwierdzonego problemu, a z wyników które miałam ze sobą F. Stwierdził, że są w normie zobaczymy teraz mam 30 dc i 1-3 dc mam zrobić hormony, a później geny. -
nick nieaktualnyZielonaHerbata wrote:Dziwna sytuacja. U F byłam w DC i stwierdził,że cykl bezowulacyjny i że brak pechrzyka dominującego.
Właśnie dziś byłam w luxmedxie i miałam USG. Gin powiedział,że mam pechrzyk 14mm, endometrium 11mm i że owulka będzie za jakieś 4 dni.
Nie ogarniam 🤷🤷
a w którym DC byłaś u F?