Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Polozna tylko Kamieńskiego.
My od wczoraj w domu. ANIA ma stosunek raczej obojętny do Bartusia. Ogolnie najbardziej fascynuje ja jego siusiak, kikut pępowiny i to że teraz on pije mleczko z piersi.
Nie chce zapeszać ale Bartus się wydaje znacznie spokojniejszy niż Ania nawet juz teraz. Ogolnie w nocy w miarę ładnie spał. Tzn budził się mi średnio co 2h ale dla mnie to ok a w dzien na ten moment śpi jak zabity. Zobaczymy. Staramy się do niczego nie przyzwyczajać ale zdecydowanie wiecej problemów mamy z Ania niż z nim hehe.futuremama lubi tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Bo sa takie piękne dni a sa też takie że o 6 rano się zastanawiasz jak przetrwać dzień i kiedy w końcu te dzieci pójdą spać😂 ale i tak dwójkę polecam, serio przynajmniej nie raz się można wyspać rano jak się zajmą sobą. No chyba a ze Kuba wparuje do nas o 5 rano i co 10 min się pyta kiedy Hania wstanie bo chce się z nią bawić. Na jego nieszczęście (a nasze szczęście) ona jest większym śpiochem i dopiero jakoś po 7 wstała😂
-
Paula Kuba nawet jak w sylwka poszedł przed pierwszą spać to wstał o 7
U mnie drugi biochem także dziś lub jutro powinien @ się zacząć.
W tym cyklu wszystko na luzie było bo nawet nie byłam pewna czy owu będzie, potem oczywiście zaczęło się liczenie i stresowanie🙈
W tym może rzeczywiście spróbuję pilnować żeby nie było za często i ten NAC chce kupić. Gina mam 15.02 więc jak nic się nie przestawi to powinno być już ileś dni po owu to przynajmniej zobaczy jakie endometrium jest.
No i chce krzywą cukrową i insulinową w końcu zrobić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2021, 07:22
-
futuremama wrote:Paula Kuba nawet jak w sylwka poszedł przed pierwszą spać to wstał o 7
U mnie drugi biochem także dziś lub jutro powinien @ się zacząć.
W tym cyklu wszystko na luzie było bo nawet nie byłam pewna czy owu będzie, potem oczywiście zaczęło się liczenie i stresowanie🙈
W tym może rzeczywiście spróbuję pilnować żeby nie było za często i ten NAC chce kupić. Gina mam 15.02 więc jak nic się nie przestawi to powinno być już ileś dni po owu to przynajmniej zobaczy jakie endometrium jest.
No i chce krzywą cukrową i insulinową w końcu zrobić.
dobry plan.
Moje dziecko chodzi spać między 18:30 a 19 i wstaje o 6:30 🙈
W ogóle mnie nie dziwi, że jak Kuba poszedł spać o 1 to wstał normalnie. To tak nie działa, że im później do spania, to później wstanie, bo kumuluje się przemęczenie.
Jurek ostatnio spał w żłobku do 11 więc o 17:45 spał już na noc i też wstał 6:30💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
No niestety jego stała pora wstawania to była 4-6, z wiekiem się zlitował i już o 4 nie wstaje. Za to z Hanką zdarzyło nam się raz spać do 10😱 oczywiście z nami spała już nad ranem ale to i tak szaleństwo jak dla mnie. Ogólnie ona choć 3 lata młodsza to chyba więcej przespanych nocy ma na koncie niż on😂