Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki z Wrocławia :)
Odpowiedz

Staraczki z Wrocławia :)

Oceń ten wątek:
  • Seli Autorytet

Wysłany: 13 maja 2018, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anecz_kaa wrote:
    On ma 2 albo 3 braci. Chyba 2 bo smial sie ze mnie i meza ( mamy 2 cory i bedzie 3 :p) u niego odwrotnie ;)

No tak się nie będę zagłębiać :P ale tyle co na fb widziałam :P jakoś też nie szperałam bo w sumie i po co :P on taki śmieszny po prostu :P

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2018, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2019, 19:41

• Seli Autorytet

Wysłany: 13 maja 2018, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    veritaserum wrote:
    Mi on sam gadal o rodzinie. Nie szpieguje go na fb bo sama nie mam konta. Ma corke Anne i syna Piotra ;) na bank ma teraz urlop bo wesele brata, moze w sierpniu ma znowu nie mam pojecia. Szkoda bo mam rodzic na poczatku wrzesnia to bym wolala zeby byl gdzies na terenie szpitala hehe.
    I zone ma oczywiscie tez ::p fizjoterapeutke bodajze.

Na wrzesień może wróci :)

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• Seli Autorytet

Wysłany: 13 maja 2018, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a mam takie głupie pytanie... Bo chciałabym iść do jakiegoś gina na kamieńskiego do szpitala, normalnie mogę iść i tam się zapisać na nfz? Czy tam do poradni muszę mieć jakieś skierowanie? Bo chciałabym mieć tak jakby dwóch prowadzących :P bo chcę rodzić tam i chciałabym mieć kogoś "znajomego" przy sobie.

dZhdp1.png

• Paula_071 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2018, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Az weszlam na to fb i widze, ze mamy wspolnych znajomych. Az dziw, ze razem nie imprezowalismy ;)

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • Seli Autorytet

Wysłany: 13 maja 2018, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_071 wrote:
    Az weszlam na to fb i widze, ze mamy wspolnych znajomych. Az dziw, ze razem nie imprezowalismy ;)

Chyba nie chciałabym imprezować z ginekologiem :P hahaha

dZhdp1.png

• anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 13 maja 2018, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czemu, ja bym do takiego znajomego nie chodzila :p

• Seli Autorytet

Wysłany: 13 maja 2018, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anecz_kaa wrote:
    Czemu, ja bym do takiego znajomego nie chodzila :p

ja mogłabym mieć znajomego ale nie leczyć się u niego :P bo impreza, mąż, ginekolog, oboje zaglądają mi między nogi i co? razem piweczko piją? :p hahaha

anecz_kaa lubi tę wiadomość

dZhdp1.png

• Pati88 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2018, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha dziewczyny ile wy o nim wiecie;) ja nie widzę wiele na jego fb. Tylko profilowe i tą babkę w zbożu haha

07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
    hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450)
  • Seli Autorytet

Wysłany: 13 maja 2018, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati88 wrote:
    haha dziewczyny ile wy o nim wiecie;) ja nie widzę wiele na jego fb. Tylko profilowe i tą babkę w zbożu haha

Mi też się nie rozgaduje :P no na fb to tylko widać po znajomych jaką ma rodzinę :P

dZhdp1.png

• Paula_071 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2018, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Chyba nie chciałabym imprezować z ginekologiem :P hahaha

Ja mam znajomych z jego roku, wiec specjalizacje przerozne :)
    Dla gina zagladanie miedzy nogi to jak wydawanie reszty dla kasjera ;)

anecz_kaa, Magda - mbc lubią tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 13 maja 2018, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wredne baby jestesmy i tyle :p

Tez znam sporo lekarzy bo do 7 chodzilam :) i na porodowce nie chvialabym nikogo spotkac np z LO....

• Seli Autorytet

Wysłany: 14 maja 2018, 06:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mam takich znajomosci :p teraz grono pedagogiczne, ja mieszkam we Wroclawiu 3 lata ;p

Future - ale mnie pocieszylas ;p a u kogo bylas?

dZhdp1.png

• Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 14 maja 2018, 06:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2019, 19:13

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2018, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to z LO14 i z LO3 znam więcej lekarzy. Chociaż to znajomości z "podwórka", znamy się od malucha.

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • Seli Autorytet

Wysłany: 14 maja 2018, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    futuremama wrote:
    Seli byłam u Bodniaka ale to było 9-10 lat, zraził mnie skutecznie :D Ale może coś się zmieniło :)
    Ja chodzę do Żołnierczyka ale w innej przychodni przyjmuje. Niby ma wpisany szpital na Kamieńskiego, ale ma też Strzelin i się zastanawiam czy dalej na Kamieńskiego pracuje. Będę musiała go dopytać na następnej wizycie :)

Mam wszystkie badania z poprzedniej ciąży ale oczywiście kartkę z grupą krwi zgubiłam... myślicie, że w dolmedzie mi wydadzą kopię badania sprzed 3 lat? :D Czy muszę jeszcze raz badanie robić jak mi się nie uda znaleźć?

Chciałam do niego iść :P bo on jest tam zastępcą ordynatora oddziału położniczo-ginekologicznego :) i on dawał Ci też skierowanie na badania na nfz, w diagnostyce, nie? Jak się do niego zapisać?

dZhdp1.png

• Seli Autorytet

Wysłany: 14 maja 2018, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o Żołnierczyka :P Zapisałam się na Grobli do jakiegoś Malinowskiego, zobaczymy, zależy mi na skierowaniu :P bo jak sobie obliczyłam to 400 zl... I ok, mogę zaplacić ale wolę spróbować na nfz.

dZhdp1.png

• Seli Autorytet

Wysłany: 14 maja 2018, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    futuremama wrote:
    Żołnierczyk na Trzebnickiej przyjmuje w medikorze, 713293318 jedyny problem to umówienie się na wizytę :D Teoretycznie na nast mies, zaczyna rejestrować w ostatni wtorek miesiąca potem jest już trudniej z terminami. Nie wiem jeszcze jak to w ciąży wygląda, bo póki co byłam raz, a teraz muszę kartę ciąży założyć tylko tego papierka o grupie krwi nie mam :D
    No i położna która rejestruje jest teoretycznie pn i pt po 13, wt-czw od 7:30.

Niby na znanym lekarzu ma, że jeszcze na nowym dworze jest ale tego nie sprawdzałam :)

O kurdę, na trzebnickiej? Mam rzut beretem :P Ale to na nfz?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2018, 10:57

dZhdp1.png

• Seli Autorytet

Wysłany: 14 maja 2018, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzwonilam, 28.05 ;p wtedy mam Fabiego to juz nie chcialam brac jego... Trudno. Mam jakiegos w srode, zobacze co bedzie a do tamtego zapisze sie w czerwcu ;p

dZhdp1.png

• Seli Autorytet

Wysłany: 14 maja 2018, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam grupę krwi, ale wielu innych nie mam :P Zobaczę, mam nadzieję, że nie pożałuję tej wizyty na nfz - bo mam awers do lekarzy na nfz... I uda mi się dostać skierowanie :P i coś zaoszczędze, bo potem kolejna wizyta u Fabiego to 200 a tamte badania prawie 400... a jeszcze 26.05 mamy wesele, mąż musi buty, koszulę no i w kopertę trzeba włożyć.

dZhdp1.png

‹‹ 77 78 79 80 81 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ