Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hahahaha no ale i tak bierzesz sporo glucophagu a mięta niby miała obniżać insulinę - na mnie nie podziałało :p
-
haha dobra nazwa:) to kciuki! My jeszcze dziś jak to mój mąż mówi "strzelimy w tarczę" i czekam na efekt. Jeśli jajowody jednak są okej to szansa jest a jeśli nie to trudno laparo nieunikniona. Dziś odebrałam wynik tsh i rośnie powoli ale rośnie. Myślę, że wyląduje na stole dopiero w lipcu bo w czerwcu w pierwszej fazie cyklu jesteśmy na urlopie a zapewne laparo nie może być po owu co nie?
Magda - mbc lubi tę wiadomość
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
Magda, chyba też zacznę to pić. Kiedyś chciałam siemię, ale jakoś mnie od niego odrzuca xD moja mama to kiedyś piła chyba na struny głosowe i pamiętam takiego glutamina a ten napar mięta pokrzywa to dwie różne herbatki że sklepu czy jakiś mix kupiłaś? Daj jakieś namiary
U mnie dzisiaj wysoka temperatura z rana i nie wiem czemu trochę zwalam na okno, bo mamy od wschodu i centralnie mi na głowę świeci słońce. Może się nagrzałam. Albo stres kto wie... Ciekawe jaka jitro będzie...Czarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6% -
futuremama wrote:Seli ja też miałam awersje, dlatego pierwszą prywatnie prowadziłam. Kiedyś chodziłam do niego, potem odszedł z tej przychodni i rok temu się z koleżanką zgadałam że udało jej się go znaleźć na nfz Ja go lubię, zobaczymy jak będzie w ciąży A w razie czego prywatnie też przyjmuje.
No tak, tylko akurat mi chodzi o tego Malinowskiego bo tylko taka wizyta w miare szybko... niekore to bym miala dopiero w 17 tc ;p masakra. Na razie Fabi jest spoko jesli chodzi o ciaze ale chcialabym te badania na nfz. -
ale mnie nawaaala jajnik ohhhhh nie lubię bo to znowu ten co w tamtym miesiącu... ten zagięty eh no cóż07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
Ja dziecku swiezomielny (miele raz w tygodniu, trzymam w ciemnej szafce) len daje do owsianki/jaglanki etc, sama "jem" olej lniany. Pokrzywa dla mnie jest nie do przelkniecia.
Jutro 3dc, ide na badania hormonalne rano, w srode kolejne usg brzucha i wizyta u chirurga na Klinikach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2018, 21:50
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula kciuki
Ja mogę pić i pokrzywę i mięte i ogólnie zioła Lubiłam czystka ale po nim strasznie mi gardło wysychało i już w trakcie picia było źle to przestałam. -
ja w sumie pije same ziola o zielone:) oczywiście staram się nie przeginać bo nie wiem jak to wpływa na zachodzenie (różne opinie). Ale pokrzywa melisa i mięta moje ulubione i zawsxe mam je w biurku w pracy:)
Miłego dnia!07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
nick nieaktualnyPo niczym nie podnioslo mi sie tak zelazo jak po soku z pokrzywy... wczesniej tardyferon nie dawal nic, teraz zaczelam pic sok na wlasna reke i po 2 tyg juz jest wzrost hemoglobiny o 0,5 jednostek.
Z innej beczki wczoraj bylam na warsztatach mamo to ja w hotelu ibis przy dworcu. Tematyka nawet spoko, fajni kompetentni pprowadzacy przynajmniej z wrazenia
Dostalam torbe upominkow dla malucha: mala paczke pampersow, pieluszke flanelowa, ksiazeczke, smycz do kluczy i bryloczek, torbe szmaciana z motherhood i znizke 20% , kubeczek do picia. 3 gazety do poczytania i full ulotek. Ogolnie milo i polecam na przyszloscanecz_kaa lubi tę wiadomość
-
Ooo... Często takie spotkania są? Chętnie bym poszła
-
Różne firmy to organizują, ja byłam w Sofitelu i w Park Plaza. Ale to tak długo trwa, że w pierwszym wyszłam w połowie, bo byłam głodna, na drugie wzięłam kanapkę
Nie miałam czasu wziąć skierowania by zrobić badania za free w Luxmedzie, poszłąm do Dolmedu na pobranie krwi - trochę zajeżdża PRL, ale jest lepiej niż za czasów gdy tam chodziłąm 20 lat temu
Zwolniła się tomografia na dzisiaj 10:15, więc wyskoczę z pracy na badanie.
A wieczorem mamy integrację w przedszkolu, oby nie padało, bo będzie to w ogrodzie.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualnySeli wrote:Ooo... Często takie spotkania są? Chętnie bym poszła
Wiesz co te z ,,mamo to ja" to są chyba dwa razy w roku jako edycja wiosenna i jesienna ale pewna nie jestem.
Wiem, że we wrześniu będą warsztaty ,,Swiaodoma Mama" ja mam nadzieję bedę już po porodzie, więc się nie załapie.
W czerwcu na samym początku będzie też ,,Bezpieczny Maluch" na które się wybieram
Ale tak jak Paula mówi, strasznie długo trwają od 17 do 20.30 ja nie miałam jedzenia i masakra, wróciłam do domu rzuciłam się na lodówkę i aż mi jelita skręcało, teraz wezmę jakąś kanapkę.
Paula trzymam kciuki, żeby wszystko poszło dobrzePaula_071 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny