Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No to coż trzeba działać u mnie zawsze tylko przed owu 3-4dni się pojawia. Może by się tak udało bez laparo zajść07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
żeby to było taaaakie proste:)
[/URL]Magda - mbc lubi tę wiadomość
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
Jak tam kobitki? Veri lepiej jest? Paula a Ty robilas ten tomograf?
Ja jade na uczelnie... ale mi sie nie chce nic dzis. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak właśnie odebrałam wynik moczu ogólnego i też mam najlepszy jak do tej pory. Wszystko dobre, pojedyńcze leukocyty, nieliczne bakterie a ciągle miałam liczne albo bardzo liczne. Może też wyniki sa lepsze bo już luteiny nie biorę a ona pewnie trochę mieszała mimo wszystko Muszę zachować spokój.
No nic dziewczyny życzę Wam miłego weekendu, do nas dziś rodzice moi przyjeżdzają i zostają do jutra więc taki rodzinny weekendPaula_071, Seli, Pati88 lubią tę wiadomość
-
Hej! Dzisiaj odebrałam wynik amh - 1,9. Nie jest najgorzej. Jeszcze tylko zrobić rezonans magnetyczny, kolonoskopię i można się umawiać na laparo
Magda - mbc Gdzie taka fajna przychodnia? Może ja mam blisko
Starania od grudnia 2016 roku
Marzec 2018 - podejrzenie zapalenia wyrostka- diagnoza endometrioza IV stopnia
Lipiec 2018 - laparoskopia - usunięcie zrostów, torbieli jajnika, resekcja części jelita
Wrzesień 2019 - laparoskopia - usunięcie 9 cm torbieli
Listopad 2019 pierwsza procedura- Invicta Wrocław - żaden zarodek nie dotrwał do 5 doby
Sierpień 2020 - druga procedura - Angelius Provita Katowice. Protokół ultra dlugi z hw
Pobrano 6 komórek
5 było dojrzałych
5 się zaplodnilo
5 dotrwalo do 3 doby
29.08.20 transfer zarodka 8a
7.04.21 transfer ❄ 8a
Brak mrożaków
Wrzesień 2021 - trzecia procedura - Angelius Provita Katowice. Protokół dlugi
27.09.21 Pobrano 7 komórek
2 były dojrzałe
2 się zaplodnily 🙏
❄
Mutacja mthfr homo, pai homo, vr2 hetero -
nick nieaktualnyanecz_kaa wrote:Veri f yo fabijanski?? Pytam bo tez mnie prowadzi we wt bulam na klinikach bo mislam wrazenie ze mam skurcze... byl f zbadal i szyjka miekka i pytalam przez sms czy moge isc na komunie i nie wiem ehh