Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda - mbc wrote:a powiedzieli czemu?
Nie. Dostalam maila, ze anulowana i tyle. A dodzwonic sie tam nie da... -
nick nieaktualny
-
Udało mi się do niego dodzwonić, przyjmie mnie i to była pomyłka ;/ Jejć a ja cała chodzę bo nie dość, że ten weekend jakiś okropny miałam, to w nocy miałam zły sen i w macicy mnie mocno kuło tam gdzie groszek... Normalnie jazda. Teraz jestem spokojniejsza bo zaraz wizyta, ale kurczę nadenerwowałam się...
-
Paula_071 wrote:Seli, jest opoznienie, nie spiesz sie
Dobrze wiedzieć A spore? Może jeszcze kawę wypije -
Dzisiaj wyjątkowo F. mnie urzekł. Takim miłym głosem powiedział, że ciągle coś mi jest, sama dziwne rzeczy, a przecież nasz plan był taki, że już dawno powinnam być w ciąży. Zrobiło mi się miło i przykro jednocześnie. Niestety ból podbrzusza nie mija. Mam zrobić wymazy, posiewy etc. Na początku cyklu mam zrobić długą listę badań hormonalnych. Mam też trzasnąć krzywką cukrową/insulinową - myślicie, że to też trzeba zrobić w pierwszych dniach cyklu? Będę wtedy na urlopie i szkoda mi czasu na siedzenie w laboratorium, wolałabym tylko zaliczyć pobranie krwi i lecieć na plażę. A nie zapytałam go na wizycie...13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualny
-
Paula_071 wrote:futuremama mam synka
Dostałaś l-4? Badał Cię?
No wiem, że ma synka, ale druga może być dziewczynka
Tak, zbadał, nie nazwał wariatką Powiedział, że dobrze zrobiłam bo zmienił mi duphastony 3x1 na luteine dowcipną 1x1, mam też probiotyk. I jeśli będę miała taki rzut jak w weekend to mam receptę na czopkiPaula_071, futuremama lubią tę wiadomość