Staraczki z Wrocławia i okolic
-
WIADOMOŚĆ
-
Chodzi może któraś z Was do dr Martyniaka na Mińskiej?37+0tc 09.10.2020..... córeczka Kornelka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek Oliwierek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek Ignaś 28.02.2017 -
nick nieaktualny
-
Dziewczynki czy chcecie dołączyć do grupy na Facebooku? Dodam że grupa jest grupą wsparcia i pomocy a przede wszystkim jest tajna i nikt nie widzi co piszemy dziewczyny sa megaaa fajne i nawet szykuja sie babskie spotkania
ania8306 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też chętnie dołączę do grupy
Dziewczyny chodzi któraś z was do Invikty?
Ania1986 szacun za przemianę Jestem pod wrażeniemAnia1986 lubi tę wiadomość
7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
Cześć Wrocławianki,
chętnie przyłączę się do Waszej grupy. Mimo, że we Wro mieszkam od urodzenia nie mogę polecić dobrego Gina i wręcz go szukam. Przez ostatni rok miałam styczność z 10. ( szpital, prywatne wizyty, NFZ). Szukam takiego, który słysząc "poronienie, zaśniad, PCO" nie będzie zmieniał tematu lub udawał , że go nie ma. Jakbyście wiedziały, słyszały o takim kompetentnym człowieku to bardzo proszę o info. :-*
18.11.2015 Aniołek - W -
guziczekm wrote:Ja polecam dr Sieradzką! Najlepszy gin do jakiego chodziłam
No i dr Sieradzka ma wiedzę o hormonach i npr. Jedyny minus to to, że nie może wypisywać recept z refundacją.
Bitter, Cookie no proszę, jaki świat jest mały21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
Emerald dokładnie
Do Wrocławia mam 80 km więc odległe okolice, ale nie narzekam w porównaniu do ponad 400 km gdzie mieszkają rodzice i rodzinka.
Wczoraj byłam u rodzinki i największą radochę sprawiło mi dorwanie tych dwóch słodziaków
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c1cb0093feed.jpgemerald_m lubi tę wiadomość
Pozytywne nastawienie -
emerald_m wrote:Cookie, fajnie Cię zobaczyć a psiska super! Owczarek przez wiele lat był moim marzeniem
Pozytywne nastawienie -
nick nieaktualnyAniall wrote:Ania1986, 3 latka ? Sami? Czy walczycie w jakiejś klinice ? Jak się czujesz ?
Dziewczyny a Ta grupa na fb to grupa dziewczyn z Wrocławia? jesli nie to moze takowa załozymy ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2016, 19:07
-
nick nieaktualnyania8306 wrote:Ja też chętnie dołączę do grupy
Dziewczyny chodzi któraś z was do Invikty?
Ania1986 szacun za przemianę Jestem pod wrażeniem -
To i ja się dołączę jeśli można
Szczęśliwa mama jednego szbraba, na nowy rok starania o kolejnego cudaczka:)
Myszk@ czy mogłabyś coś więcej od Dr Łatkowskim powiedzieć? W pierwszej ciąży miałam kilku lekarzy żaden mi na finale nie pomógł
Właśnie rozważam tego lekarza - jestem do niego umówiona na konsultacje dot ciąży po CCWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2016, 11:15
-
Cześć dziewczyny To i ja się dołaczę Jestem tu nowa, choć od dłuższego czasu podglądam forum
Na razie się nie staram, bo mam 10 miesięcznego łobuza, ale w planach jest kolejny Tylko jeszcze męża trzeba przekonać
Ja również przed pierwszą ciążą zaliczyłam kilku lekarzy przez problemy z mega nieregularnymi cyklami. Na pewno mogę zdecydowanie odradzić dr Jaworską z Enel- Medu, za to gorąco polecam dr Martę zastawny z Medfeminy. -
Chętnie dołączę do grupy na FB, ale jeśli nazwa nie będzie się kojarzyć łatwo z ovu, nie chcę by cały świat wiedział że u mnie akurat trwają starania o dzidzię, a mogliby się domyślić po przynależności do grupy o jednoznacznej nazwie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2016, 19:03
37+0tc 09.10.2020..... córeczka Kornelka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek Oliwierek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek Ignaś 28.02.2017 -
nick nieaktualny