Starające się -WROCŁAW I BLISKIE OKOLICE:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:Witaj Myszko! tak dokładnie rocznik Czarnobyla(kurcze moze i przez to mamy takie problemy tez;/) tak staram sie o pierwsze i jestem mama aniołka, z tego co wiem Ty tez kochana<tule>
Tak, ja też staram się o pierwsze i też pierwszą ciążę straciłam. Teraz wyrzucam sobie, że trzeba było starać się wcześniej, z tym, ze to ja chciałam, ale mąż nie, chciał czekać na lepsze czasy. Tak naprawdę, to miałam znów starać się dopiero od marca, ale w tym miesiącu poszliśmy na żywioł, więc już się nakręcam, czy jest szansa, czy nie ma. -
nick nieaktualnypowiem Ci ze u nas udało się w pierwszej probie na luzaku, a później była spina no bo jak to udało się raz to zaraz sie uda drugi i tak mija 6 miesiąc starań w tym 2 ze stymulacja aby cykle wróciły do normy bo po poronieniu mi się rozjechały nawet do 60 dni i raz owu byla 2 razy nie,podczas stymulki cykle idealne wręcz książkowo ciążowe! a ostatni to juz wogule idealne objawy i tylko załamania się nabawiłam a w tym cyklu juz jestem totalnie zmęczona i krotko mówiąc mam to w d... wszystko;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2014, 15:33
-
nick nieaktualny