Starające się -WROCŁAW I BLISKIE OKOLICE:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania1986 ja mieszkam godzinę drogi od Wro:-) Często jestem we Wrocku. Teraz jak mi nie wyjdzie wybieram się do invimedu do Dr. Gizlera:-) Może po świętach się ogarniemy i spotkamy?
-
nick nieaktualny
-
Kurde Tamka nie gadaj!!! Jaaaaaa!!! Ja spod Wrocka. Obecnie zagranica ale cholera bylam we Wro.... Gdybym wiedziala to na kawke bym cie zabrala!
Ale fajnie, ze juz wiem nastepnym razem jak bede we wro to obie na kawke pojdziemy z dzieciorkami hihi -
nick nieaktualny
-
Ja też jestem z Wrocławia jak Wam idą starania, jakie przychodnie kobiece wybieracie?? ja do tej pory najczęściej korzystałąm z corfamedu, jednak to dość droga impreza... ostatnio byłam w NZOZ Zdrowie na Gorlickiej - też prywatnie, ale tamta lekarka przynajmniej przyjmuje na NFZ
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Ja byłam kilka razy w Corfamedzie gdy okazało się że mam problemy z miesiączką i zdiagnozowali niedoczynność tarczycy ale to było ladnych parę lat temu
w ostatnich miesiącach przerobilam kilku lekarzy w Lux med
Anna roszyk Rybińska nie polecam, poszlam do niej po 2 pozytywnych testach ciążowych nawet mnie nie zbadała dala tylko skierowanie na usg i bhcg zakazała seksu i kazala czekać, wyszlam od niej nie wiedząc czy w końcu jestem w tej ciąży czy nie
dr Mariusz Wojak, bylam u niego kilka razy przed ciążą, robil mi pierwsze usg w ciąży nie najgorszy miałam zamiar prowadzić ciążę u niego ale przyjmuje na legnickiej a to trochę daleko
dr Grażyna grocholska mi się nawet spodobała ale mężowi nie bo slyszal jej rozmowę z inna pacjentką na korytarzu której nie chciała przyjąć jako pacjentki dodatkowej, typ dobrej cioci
dr Dariusz belka lekarz który dał mi nadzieję że może z ciąży jeszcze coś będzie że nie wszystko stracone, nigdy nie byłam u lekarza który tak delikatnie bada, cierpliwie robi usg, zawsze dlugo się do niego czeka a terminy na za półtora miesiąca
dr Marek Otręba najgorszy z możliwych tylko do wypisania L4 i recepty się nadaje
no to tak w skrócie
gdzie jest Gorlicka? -
Na Psim Polu - okolice Kiełczowskiej/Litewskiej- w sumie niedaleko ryneczku Psiego Pola:) byłam tam u dr Reszczyńskiej-Ślęzak, jeśli chodzi o badanie, to dosyć nieprzyjemne, ale jeśli chodzi o podejście pani doktor do starań, to już w porządku, sporo informacji i rozmowa.
W Corfamedzie byłam u dr Kotkowskiej-Szeps i u dr Zabielskiej - dzięki tej drugiej udało się wyjaśnić moje długie cykle - hiperprolaktynemia, bo wcześniejszy gin - dr Sozański tylko dał mi luteinę i nastraszył złymi wynikami cytologii, nawet głupiego stanu zapalnego nie potrafił dobrze wyleczyć - u dziewczyny, która nie współżyła, więc wystarczyło zapisać odpowiedni lek, jak się później w Corfamedzie okazało.
Starania zaczęliśmy w poprzednim cyklu, więc nie wiem jeszcze kto jest dobrym położnikiem, ale dziękuję Gosiu za informacje, przydadzą się -
nick nieaktualnyJa z całego serduszka mogę polecić gin.Gizela Jagielska przyjmuje na nfz w eskulapie pracuje na klinikach i przyjmuje w corfamedzie po 5 poronieniach i przerobieniu kilkunastu lekarzy z polecenia znajomej trafiłam do niej i bogu dziękuję za nią. Badania,porady po prostu wszystko daje i robi i zleca poświęca nawet swój czas by np.przyjechać do szpitala do pacjentki. Jako jedyna nie dała za wygraną i szukała u mnie przyczyn poronienia teraz czekamy na zielone światełko by zacząc starania wierzę że zrobi wszystko by nam się udało.
gosia86 lubi tę wiadomość
-