X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starające się -WROCŁAW I BLISKIE OKOLICE:)
Odpowiedz

Starające się -WROCŁAW I BLISKIE OKOLICE:)

Oceń ten wątek:
  • Mysz86 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    powiem Ci ze u nas udało się w pierwszej probie na luzaku, a później była spina no bo jak to udało się raz to zaraz sie uda drugi i tak mija 6 miesiąc starań w tym 2 ze stymulacja aby cykle wróciły do normy bo po poronieniu mi się rozjechały nawet do 60 dni i raz owu byla 2 razy nie,podczas stymulki cykle idealne wręcz książkowo ciążowe! a ostatni to juz wogule idealne objawy i tylko załamania się nabawiłam a w tym cyklu juz jestem totalnie zmęczona i krotko mówiąc mam to w d... wszystko;)

U mnie cykle bardzo szybko wróciły do normy. Owulacja wróciła już w pierwszym cyklu po zabiegu. Tylko ten pierwszy cykl był dłuższy o jakieś 6-7 dni niż poprzednio. Teraz owulacja już jest normalnie.

Aniołki [*][*][*]
    ac95b5706d.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    okolice Jeleniej Góry, czyli niezbyt bliskie okolice wro :)

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • wirbażka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    50 km od Wrocławia ;)

• pedzacaskarpeta Debiutantka

Wysłany: 21 lutego 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, nie wiem czy wątek nadal aktualny. Witam się z Wrocławia :)

1cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aktualny , aktualny:) Witam "sąsiadkę":)

Wysłany: 22 lutego 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    aktualny , aktualny:) Witam "sąsiadkę":)

Witaj Aniu :) To samo miasto, tyle samo lat :) idę zajrzeć do Ciebie :)

1cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pedzacaskarpeta wrote:
    Witaj Aniu :) To samo miasto, tyle samo lat :) idę zajrzeć do Ciebie :)
    A zaproszam , zapraszam:)
    a jaka czesc Wro?

• magda8869 Koleżanka

Wysłany: 22 lutego 2014, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam, a ja pracuje w olesnicy...a mieszkam okolo 30 km od olesnicy

dloh6igc2uxqckov.png

iv093e5e5trsnkol.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda8869 wrote:
    Witamy, witamy!

Wysłany: 22 lutego 2014, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda8869 wrote:

Witaj Magda :) Idę tez do Ciebie, warto wiedzieć co u sąsiadek słychać ;)

1cs

Wysłany: 22 lutego 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    A zaproszam , zapraszam:)
    a jaka czesc Wro?

Klecina, a Ty? ;>

1cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2014, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Partynice!:D

Wysłany: 22 lutego 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo masz! Oglądaliśmy z mężem mieszkanie na Zwycięskiej, ale nie wyszło :P Więc mówisz, że czekasz na zieloną kropę... :)

1cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dokładnie mieszkam na pzedłuzeniu ul.ołtaszynskiej na poczatku Wysokiej przy torze:)
    A no czekam czekam juz 7 cykl;/ A Ty ile sie starałaś?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2014, 18:43

• magda8869 Koleżanka

Wysłany: 22 lutego 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    87b34b10b1d405929cba4ab171654b50.png

ja czekam bo owulacja mis ie przesunela cykl sie wydluza i czekam co bedzie dalej dodam ze to moj drugi cykl staran...czekam czy bedzie ziolono, czy nadejdzie miesiaczka i czy faza lutealna bedzie dlugo dosc dluga jezeli nawet przyjdzie miesiaczka :) a co inne sasiadki mysla o moim wykresie:)

dloh6igc2uxqckov.png

iv093e5e5trsnkol.png

Wysłany: 22 lutego 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    Ja dokładnie mieszkam na pzedłuzeniu ul.ołtaszynskiej na poczatku Wysokiej przy torze:)
    A no czekam czekam juz 7 cykl;/ A Ty ile sie starałaś?

U nas to było tak w kratkę raczej. Podjęliśmy decyzję o dziecku już w czerwcu, ale jako to okres letni więc i trochę popijałam alkoholu więc tak to odwlekałam (trochę nie w porządku wobec męża), no i tak się przeciągnęło do stycznia, ostatnia impreza zakrapiana 5. stycznia, cykl zaczęty 22. stycznia i właściwie to twierdzimy, że za pierwszym razem się udało. Mam nadzieję ze szczęśliwym zakończeniem (mam takie czarne myśli :/ Czy to normalne?
    Ale widzę, że u Ciebie ładnie to na wykresie wygląda. jestem pełna nadziei :)

1cs

Wysłany: 22 lutego 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda8869 wrote:

ja czekam bo owulacja mis ie przesunela cykl sie wydluza i czekam co bedzie dalej dodam ze to moj drugi cykl staran...czekam czy bedzie ziolono, czy nadejdzie miesiaczka i czy faza lutealna bedzie dlugo dosc dluga jezeli nawet przyjdzie miesiaczka :) a co inne sasiadki mysla o moim wykresie:)

No cóż Madzia, ciężko mi trochę ocenić.. Nie jestem specjalistką w długich cyklach. Nie mniej jednak trzymam kciuki :)

1cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pedzacaskarpeta wrote:
    U nas to było tak w kratkę raczej. Podjęliśmy decyzję o dziecku już w czerwcu, ale jako to okres letni więc i trochę popijałam alkoholu więc tak to odwlekałam (trochę nie w porządku wobec męża), no i tak się przeciągnęło do stycznia, ostatnia impreza zakrapiana 5. stycznia, cykl zaczęty 22. stycznia i właściwie to twierdzimy, że za pierwszym razem się udało. Mam nadzieję ze szczęśliwym zakończeniem (mam takie czarne myśli :/ Czy to normalne?
    Ale widzę, że u Ciebie ładnie to na wykresie wygląda. jestem pełna nadziei :)
    Nam tez sie udało w piewszym cyklu staran(sierpien) no ale nie cieszyłam sie nia długo poroniłam w 4tc, i tak pozniej cykle sie rozjechały raz była owu, 2 razy nie,pozniej 2 cykle na stymulacji clo noi ten jest pierwszy po odstawieniu clo, za to na ziolach ojca sroki nr 3

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda8869 wrote:

kochana a jakiej dlugosci miałas zwykle cykle?

Wysłany: 22 lutego 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    Nam tez sie udało w piewszym cyklu staran(sierpien) no ale nie cieszyłam sie nia długo poroniłam w 4tc, i tak pozniej cykle sie rozjechały raz była owu, 2 razy nie,pozniej 2 cykle na stymulacji clo noi ten jest pierwszy po odstawieniu clo, za to na ziolach ojca sroki nr 3

Skoro raz się udało, to musi się w końcu znów udać!
    A ja może z innej beczki, mogę? Szukam właśnie w internecie jakiejś placówki we Wro gdzie najtaniej zrobię badania laboratoryjne. Może możesz coś polecić? Chciałam zrobić w Lux-med to wyszło mi koło 600zł! prywatnie oczywiście. O zgrozo..

1cs
1 2 3 4
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ