Starające się -WROCŁAW I BLISKIE OKOLICE:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania1986 wrote:powiem Ci ze u nas udało się w pierwszej probie na luzaku, a później była spina no bo jak to udało się raz to zaraz sie uda drugi i tak mija 6 miesiąc starań w tym 2 ze stymulacja aby cykle wróciły do normy bo po poronieniu mi się rozjechały nawet do 60 dni i raz owu byla 2 razy nie,podczas stymulki cykle idealne wręcz książkowo ciążowe! a ostatni to juz wogule idealne objawy i tylko załamania się nabawiłam a w tym cyklu juz jestem totalnie zmęczona i krotko mówiąc mam to w d... wszystko;)
U mnie cykle bardzo szybko wróciły do normy. Owulacja wróciła już w pierwszym cyklu po zabiegu. Tylko ten pierwszy cykl był dłuższy o jakieś 6-7 dni niż poprzednio. Teraz owulacja już jest normalnie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:Ja dokładnie mieszkam na pzedłuzeniu ul.ołtaszynskiej na poczatku Wysokiej przy torze:)
A no czekam czekam juz 7 cykl;/ A Ty ile sie starałaś?
U nas to było tak w kratkę raczej. Podjęliśmy decyzję o dziecku już w czerwcu, ale jako to okres letni więc i trochę popijałam alkoholu więc tak to odwlekałam (trochę nie w porządku wobec męża), no i tak się przeciągnęło do stycznia, ostatnia impreza zakrapiana 5. stycznia, cykl zaczęty 22. stycznia i właściwie to twierdzimy, że za pierwszym razem się udało. Mam nadzieję ze szczęśliwym zakończeniem (mam takie czarne myśli Czy to normalne?
Ale widzę, że u Ciebie ładnie to na wykresie wygląda. jestem pełna nadziei1cs -
magda8869 wrote:
No cóż Madzia, ciężko mi trochę ocenić.. Nie jestem specjalistką w długich cyklach. Nie mniej jednak trzymam kciuki1cs -
nick nieaktualnypedzacaskarpeta wrote:U nas to było tak w kratkę raczej. Podjęliśmy decyzję o dziecku już w czerwcu, ale jako to okres letni więc i trochę popijałam alkoholu więc tak to odwlekałam (trochę nie w porządku wobec męża), no i tak się przeciągnęło do stycznia, ostatnia impreza zakrapiana 5. stycznia, cykl zaczęty 22. stycznia i właściwie to twierdzimy, że za pierwszym razem się udało. Mam nadzieję ze szczęśliwym zakończeniem (mam takie czarne myśli Czy to normalne?
Ale widzę, że u Ciebie ładnie to na wykresie wygląda. jestem pełna nadziei -
nick nieaktualnymagda8869 wrote:
-
Ania1986 wrote:Nam tez sie udało w piewszym cyklu staran(sierpien) no ale nie cieszyłam sie nia długo poroniłam w 4tc, i tak pozniej cykle sie rozjechały raz była owu, 2 razy nie,pozniej 2 cykle na stymulacji clo noi ten jest pierwszy po odstawieniu clo, za to na ziolach ojca sroki nr 3
Skoro raz się udało, to musi się w końcu znów udać!
A ja może z innej beczki, mogę? Szukam właśnie w internecie jakiejś placówki we Wro gdzie najtaniej zrobię badania laboratoryjne. Może możesz coś polecić? Chciałam zrobić w Lux-med to wyszło mi koło 600zł! prywatnie oczywiście. O zgrozo..1cs