X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne starania ,5 tydzien? beta, niepokoj
Odpowiedz

starania ,5 tydzien? beta, niepokoj

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2016, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w Niedziele dostalam wielkich bolow brzucha w poniedzialak poszlam na wizyte do lekarza zrobil usg i juz nie wyszlam z gabinetu,trafilam w ciagu godziny do szpitala a o 21 bylam operowana, mialam krowotk w brzuchu , okazalo sie ze ciaza pozamaciczna pekla , usuneli mi lewy jajowod ( ta sama strona co 4 lata podczac ciazy pzm )
    Uratowali mi zycie, wczoraj wyszlam ze szpitala.

• Dariaa Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WSPÓŁCZUJĘ 3MAJ SIĘ CIEPŁO ;(

2.06.2019 <3 mama Marysi nasz cud :*

phv3n5q.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję

• Dotek Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wpadłam tu na chwilę żeby pocieszyć. Ja długo się starałam i miałam 2 poronienia i dużo ciąż biochemicznych. Ale powiem Ci że jak usunęli Ci jajowód to dobrze bo kolejna ciąża też by tam utknęła. Jak wydobrzejesz trzeba zrobić hsg - badanie drożności drugiego jajowodu i jak drożny to starać się o dziecko. Moja siostra miała identyczną sytuacje 2 ciąże pozamaciczne w tym samym miejscu i usunęli za drugim razem jajowód. Niedługo potem zaszła w ciąże i ma śliczną już czterolatkę. Głowa do góry.

f08af289ff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2016, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje !!! Takie slowa dzialaja na moja dusze jak miod !!! Wiem... Musze sie zajac soba i zrobic wszystkie badania i jak bedzie zielone swiatlo to starac sie dalej <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2016, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia bardzo mi przykro :( miejmy nadzieję, że teraz jakiś gin porządnie się Tobą zajmuje.
    Tule mocno i życzę szybkiego powrotu do zdrowia i do możliwości starań. Oby następna ciąża zakończyła się szczęśliwym porodem zdrowego maluszka ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2016, 23:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    Sylwia bardzo mi przykro :( miejmy nadzieję, że teraz jakiś gin porządnie się Tobą zajmuje.
    Tule mocno i życzę szybkiego powrotu do zdrowia i do możliwości starań. Oby następna ciąża zakończyła się szczęśliwym porodem zdrowego maluszka ;)

Dziękuje kochana !!

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ