starania ,5 tydzien? beta, niepokoj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyw Niedziele dostalam wielkich bolow brzucha w poniedzialak poszlam na wizyte do lekarza zrobil usg i juz nie wyszlam z gabinetu,trafilam w ciagu godziny do szpitala a o 21 bylam operowana, mialam krowotk w brzuchu , okazalo sie ze ciaza pozamaciczna pekla , usuneli mi lewy jajowod ( ta sama strona co 4 lata podczac ciazy pzm )
Uratowali mi zycie, wczoraj wyszlam ze szpitala.
-
nick nieaktualny
-
Wpadłam tu na chwilę żeby pocieszyć. Ja długo się starałam i miałam 2 poronienia i dużo ciąż biochemicznych. Ale powiem Ci że jak usunęli Ci jajowód to dobrze bo kolejna ciąża też by tam utknęła. Jak wydobrzejesz trzeba zrobić hsg - badanie drożności drugiego jajowodu i jak drożny to starać się o dziecko. Moja siostra miała identyczną sytuacje 2 ciąże pozamaciczne w tym samym miejscu i usunęli za drugim razem jajowód. Niedługo potem zaszła w ciąże i ma śliczną już czterolatkę. Głowa do góry.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulette wrote:Sylwia bardzo mi przykro miejmy nadzieję, że teraz jakiś gin porządnie się Tobą zajmuje.
Tule mocno i życzę szybkiego powrotu do zdrowia i do możliwości starań. Oby następna ciąża zakończyła się szczęśliwym porodem zdrowego maluszka
Dziękuje kochana !! -