starania o ciążę 40+
-
WIADOMOŚĆ
-
No i właśnie niby mam, chociaż gin mówił, że moje jajniki się bardzo wyciszyły. Pozostałe wyniki w 3 dc: LH - 6,6 mlU/ml, FSH - 4,70 mlU/ml, Estradiol-118,9, Prolaktyna - 10,13, Progesteron 0,64. Czy w połączeniu z wynikiem AMH można coś powiedzieć?Mama Mai lat 11 oraz Aniołka 19.06.2019
-
Hej w lutym bede miec 41lat mam już 3 córki jedna w lutym 21,następne 15 i 10 lat. Jakos od poł roku staramy się o dzidzie co prawda mąż sceptycznie podchodzi do tego bo ma już 50lat i ma trochę obaw. Mowią ze w tym wieku to czeka się na wnuki lub ze dziecko może być chore, i czy damy a raczej ja sobie radę nie ta sila rodzina puka mnie w czolo żebym nie wymyślała bo jak będę wyglądać jak dziecko będzie miało np 10 lat jak babcia a nie jak mama. A jak jest u was macie obawy i co sądzicie o ciąży w tym wieku.
-
Kaja13 wrote:Hej w lutym bede miec 41lat mam już 3 córki jedna w lutym 21,następne 15 i 10 lat. Jakos od poł roku staramy się o dzidzie co prawda mąż sceptycznie podchodzi do tego bo ma już 50lat i ma trochę obaw. Mowią ze w tym wieku to czeka się na wnuki lub ze dziecko może być chore, i czy damy a raczej ja sobie radę nie ta sila rodzina puka mnie w czolo żebym nie wymyślała bo jak będę wyglądać jak dziecko będzie miało np 10 lat jak babcia a nie jak mama. A jak jest u was macie obawy i co sądzicie o ciąży w tym wieku.
Zwłaszcza że mój R. Ma 40.lat. dziwnie to życie się układa.👧 A. 3️⃣5️⃣l. Lipiec 2020.
Anty TG 581,7 ❌ Lh 2.41 Fsh 4.82
Prolaktyna 29.08 AMH 3.05❤ ✅
Mutacja f2 wariant 20210 G >A ❌
Mutacja Pai 1❌
BMI >40 😪 🍏Dieta od 01.2021..
🧒R. 4️⃣0️⃣l. 08.2021
Całkowita ilość 231mln >39 mln ✅
Plemniki żywe o ruchu postępowym 35%
Plemniki żywe o ruchu całkowitym 52 %
W 1 ml 66 mln ✅ -
nick nieaktualnyKaja13 wrote:Hej w lutym bede miec 41lat mam już 3 córki jedna w lutym 21,następne 15 i 10 lat. Jakos od poł roku staramy się o dzidzie co prawda mąż sceptycznie podchodzi do tego bo ma już 50lat i ma trochę obaw. Mowią ze w tym wieku to czeka się na wnuki lub ze dziecko może być chore, i czy damy a raczej ja sobie radę nie ta sila rodzina puka mnie w czolo żebym nie wymyślała bo jak będę wyglądać jak dziecko będzie miało np 10 lat jak babcia a nie jak mama. A jak jest u was macie obawy i co sądzicie o ciąży w tym wieku.
PannaAnna35, zmiana nastawienia wiele może wnieść w starania o dziecko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2021, 11:34
Akinom 59 lubi tę wiadomość
-